!!!

Solen skiner
Pappa fick precis veta att jag röker
Jag fick MVG i SvC-kursen

, behöver jag säga att den här dagen är AAASBRAA?! :D

soooooooool

Visst är vädret helt jävla fucking underbart?! :D Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar det här.
Mitt humör vänder på ett ögonblick när solen kommer fram och jag får lägga mig i bikini för att bättra på brännan!

Idag har Johan bjudit mig på lunch på Brända Bocken här i Gävle, supergulligt :) Det var hur gott som helst! När vi var klara kunde vi inte motstå att slänga i oss varsin mjukglass i solen. Tack för maten och för sällisen Johan! :)

Neeej, nu ska vi ta en prommis till Spar och inhandla lite godsaker och efter det är det bara en massa deg i solen som gäller resterande tid av dagen! Förhoppningsvis hittar jag på nå skoj med någon Valbobo ikväll också.


shutter island

Jag och syster har varit hos Lellen och Anders och kikat på Shutter Island; ÄNTLIGEN! Bra och psykad film..
Sitter hemma just nu och plågar Jesper som fotograferade mig på balen. Jag fattar ingenting av hur jag ska ladda ner bilderna.. Men snäll som han är så hjälper han mig så gott han kan :D


.

Här kommer en till bild från balkvällen :)



uttråkad mimmie


man kan inte vara snygg på alla bilder inte ;) det kommer fler bilder från balen senare! jeppe skulle fixa med dom under helgen :)


Just nu är jag både riktigt trött och riktigt uttråkad! Jag vet inte om jag ska satsa på sängen direkt eller om jag ska dra igång Shutter Island och somna till den.
Egentligen skulle jag vilja träffa lite folk idag men jag har nog inte orken till det, jag inbillar mig bara att jag orkar :p

Jag kan erkänna att såna här dagar är det äckligt skitbra att ha en pojkvän! Man har någon som är hemma med en och hur tråkigt man än har så är man i alla fall två om det.
Men jag ska inte klaga; jag har ju både mamma, syster, Emma, lillebror och Kristian här som sällskap! Och en grogg har jag fått också..


bal


Från vänster: Linnea, Amanda, Jag, Marika, Sabina, Sara, Kerstin, Matilda, Julia, Ia, Linda, Rebecka
Bakom: Viktor och Pontus



Jag hade en jättemysig bal igår! ALL TACKSAMHET till min balkavaljer August som ja.. Han var helt otrolig igår och det har jag sagt om och om till honom. Han drog ut stolen åt mig, värmde mig när jag frös, frågade om allt var okej, såg till att jag fick allt jag behövde, hjälpte mig med min klänning, gav mig komplimanger och var riktigt trevlig mot mina kompisar :)

Vi drog till Goya efteråt och dansade loss, men innan det åkte vi hem till Källström och bytte om. Det blev en riktigt trevlig kväll, dock med alldeles för mycket dramatik! Det förstörde ingenting, men det är alltid tråkigt när det blir sånt tjafs..

Återigen, TACK ALLA som var med igår och gjorde kvällen till vad den faktiskt blev!


NU ÄR DET BARA TVÅ JÄVLA VECKOR KVAR TILL STUDENTFAN! :D


baldag

BAL IDAG! :)

Nu har jag lite bråttom att få ordning på allt! Men förhoppningsvis får ni se lite bilder imorgon, om jag själv får dom då :)


planer

Idag:

Psykologiprov avklarat
Debatt med sju olika partier, min gamla lärare Elin representerade Socialdemokraterna
Tre arbeten kvar
Samla ihop allt smink till imorgon

Imorgon:

Köpa lösögonfransar (kanske..)
Hämta ut balklänningen
Fixa håret och sminket hos Laila
Åka till Boulongern och ta kort, möta August och chauffören
Åker mot Engeltofta (kortknäppning, mingel, käk och partaj)

nails



Nu har Elisabeth varit här och fixat mina naglar och jag är jättenöjd! :) Jag fick lite strasspärlor i samma färg som bandet på min klänning så nu har jag något som matchar. Skönt att ha naglar igen, det är tufft att vara nagelbitare när man verkligen älskar naglar :D

Åter till psykologin. Shutter Island får ännu en gång vänta.. SUCK!

Några av alla fräscha och coola grejer Elisabeth gjort! :)





underbart!


Trots att jag är helt utpumpad på energi så är jag riktigt glad! :)


Alla tre proven jag skulle göra idag är avklarade och nu kan jag lämna dom åt det förflutna :) Helt underbart! Jag såg också att jag räknat fel, åt det positiva hållet. Jag har nämlingen lyckats klara av femton uppgifter under en otroligt kort tid :)

Nu sitter jag hemma hos mamma och är barnvakt åt tre stycken; lillebror Hampus och hans kompis plus min lillesyster som ligger hemma och är jättesjuk.. Hon har fått penicillin idag så nu hoppas vi på en förbättring så snart som möjligt! Hennes halsmandlar ser inte alls okej ut. Krya på dig syster :)

Snart dags att plugga lite psykologi. Jag har prov på behaviorismen, psykodynamiska perspektivet och kognitiva imorgon, visst låter det skoj? Men först ska jag unna mig att kika på Shutter Island som jag försökt hinna med att se flera dagar nu. Det är jag fan värd!


snabbt inlägg innan plugget drar igång

Idag har jag hunnit med att boka tid för att prova min balklänning för den ska sys upp innan fredag, skriva ett arbete till socialkunskapen, solat, övningskört och handlat med mamma :)

Imorgon har jag tre prov att göra och därför kommer datorn lämnas ifred nu. Får se om jag hinner att kika på Shutter Island ikväll också, det visar sig hur snabbt jag förstår allt annat. Ses imorgon! puss :)

studentpress

Rolig försovning jag har dragit över mig måste jag säga! Halv nio började jag idag men icke sa nicke, jag kommer inte iväg till skolan förrän om en timme.. Och kommer inte vara där förrän om en och en halv!

Jag ska göra ett prov när jag väl kommer dit. Ett klassrumsprov i filosofi B som handlar om ondska. Vi får la se hur det går! :)
Man ser nu hur allt fler människor inte har någonting kvar i skolan och pressen ökar som fan.. Nu har jag hunnit med en hel del och jag har aldrig haft så mycket folk runt omkring som peppat mig såhär mycket förr! Och jag är äckligt nöjd med den prestation jag lyckats med de senaste dagarna. Men självklart är jag riktigt besviken på mig själv innerst inne också, det kan jag inte neka till. Det känns tungt helt enkelt att ha haft så höga förväntningar på mig själv och se att det slutar såhär.

Samtidigt är jag riktigt glad åt mina närmsta som klarade av allt! NI ÄR GRYMMA! <3
snart står vi där med hattarna på, champagneglasen fyllda till kanten och tittar ut över havet människor som är där för att se oss. Det kommer bli obeskrivligt!


roliga konversationer? :b

micke säger:
Du kan följa mig på bloggen ja ska göra

M. säger:
det låter grymt!
vad ska den heta?

micke säger:
folk får gå in o läsa där så slipper man prata med alla
Ingen aning
nått tips ?

M. säger:
wannabeaustralianfjortisboy.blogg.se ?

micke säger:
idontgiveafuckaboutmimmieanymore.blogg.se?

M. säger:
ilovemimmiemorethaniwanttoadmit.blogg.se?

micke säger:
mimmieandmikaelshistorytogetherenshereandtheywillneverseeeathotheragain.blogg.se

M. säger:
mimmiewantstokickmyass.blogg.se?

micke säger:
mimmiecantadmitthatshelovesmikaelmorethenshedearestoadmit.blogg.sew

M. säger:
mikaelismynameandimabigfatlier.blogg.se

micke säger:
mimmiehasbeeninlovewithmikaelforalongtimeeventhoughtshecantadmitit.blogg.se

M. säger:
mikaelisstillinlovewithmimmiebuthejustcantadmitit.blogg.se

micke säger:
whatmimmiejustsaidistrueandmikaelhatesit.blogg.se

M. säger:
mimmiegotnothingelsetosay.blogg.se

micke säger:
mikaelagresssothisisitgoodbyegirliloveyou.blogg.se


joakiimm... säger:
tjoj de göj man i kyjkan =)

M. säger:
häj vet man =)
haha

joakiimm... säger:
haha jaa
pjecis =D

M. säger:
jolig sådäj vi :D


bal

Jag har ju som sagt bal på fredag! :) Här är klänningen jag ska ha, vad tycks? :)



australia

Nu har jag skickat in ett personligt brev till Lotta som hjälper mig att fixa jobb i Australien! :D Hon ska skicka runt det till alla hon känner i och runt om Sydney, så nu är det bara och vänta och se :)

Hold your tummar for mig! :D

katter vill ha nytt hem!

Imorgon tar vi bort två av våra katter eftersom vi flyttar.. Det känns förjävligt eftersom det är friska, jättemysiga katter! Vi har inte hittat någon som kan ta över dom.. Det gör riktigt ont i hjärtat.

Ingen som vill ha lite trevligt sällskap? Känns sååå tråkigt att behöva ta bort dom..

bildbomb!!

Nu har det taggats så många bilder på mig på facebook så här kommer en bildbomb! Det är bilder från allt möjligt; fest förra helgen, Funästrippen med Källström och Line till exempel. ENJOY!
















daniel silverman

Igår drog vi till bygården här i Överhärde och firade Daniel Silverman som fyllt arton år. Jag kan erkänna att jag kände mig ganska gammal bland alla 93or och 94or, menmen. Det var mycket folk i min ålder också!
Tyvärr blev det ganska mycket tjafs som det ofta kan bli på Valbo-festerna. Men det mesta har retts ut och jag tror alla är nöjda och glada idag! Jag höll mig nykter hela kvällen eftersom jag ville vakna upp idag och ha orken till att plugga.
Kvällen slutade i Furuvik och där fick pappa hämta mig imorse. Vi åkte till Bergby för att kika in motorutställningen som de hade där. Jättemysigt att dra iväg på en sväng med pappa i solskenet! Tack för det daddy :)


Tack Silverman för en rolig kväll och ännu en gång; Grattis ditt jävla as :D



Födelsedagsbarnet!

Min kära lillesyster Line

Älskade Mamphie

fooooolk (snodd av sophia pihlajainen)


here i go again

Ännu en uppgift är klar! Det rullar på ganska bra här tycker jag :) Det tog inte så lång tid att skriva, därför får vi se hur bra betyget faktiskt blir. Men ett betyg får jag, det är jag säker på!

Ikväll tänkte jag fortsätta med lite andra grejer och försöka få dom klar. När Line har slutat jobba drar vi till Silvermans partaj, han har ju fyllt arton :) Men jag blir nykter och det blir en tidig kväll!

Have a nice friday :)

plugglisa



Analysen till svenska C-kursen är inlämnad, nu väntar jag bara på respons från den. Jag har precis tittat på Flugornas herre och tänkte skriva den uppgiften imorgon. Vanessa och Rikard kommer hit snart och då ska jag intervjua dom så jag kan få mitt repotage till svenska C-kursen skriven imorgon. Det går bra för mig nu!

Just därför, för att det går bra, så lägger jag allting annat åt sidan så mycket jag kan. Allt som har hänt med folket från norrland är historia och jag har inte ens haft en tanke på det under flera dagar! Till och med vännerna hamnar just nu åt sidan, vilket jag tycker är riktigt tråkigt men också riktigt nödvändigt. Jag tror nog att alla ni, ni vet vilka ni är, förstår varför jag inte hör av mig eller är otroligt osocial..

Efter studenten ska jag bli normal igen, men innan det.. Ja, då finns det ingenting annat än plugg i mitt huvud.

boulongerskogen med Marika och Molly



Molly och Marika :)



Jag har haft en jättehärlig dag i värmen med Marika och Molly! :) Vi har suttit i Boulongerskogen här i Gävle och tränat inför talet som vi skulle hålla samt försökt få Molly på bushumör. Det gick inge vidare!
Efter att ha suttit där i någon timme kom vår lärare Carina dit och Marika höll sin guidning/ sitt tal vid änglarna. När vi var klara där (hon var riktigt duktig!) gick vi vidare mot Slottstorget där jag höll min guidning om Gävlebocken. Det gick bra och jag är nöjd med betyget!

Vädret försämrades på eftermiddagen och det blev hemgång för mig och Molly. Trots att hon varit lugn hela dagen så var hon riktigt slut när vi kom hem. Hon ligger fortfarande däckad i buren..

Det har varit en otroligt bra dag och jag känner att den här timmen jag har tagit framför tvn har jag väl förtjänat! :)

hjälp mig!

Hjälp mig med mitt arbete! Svara på den här frågan lite kortfattat bara! :)


Vad tycker ni om att unga tjejer skaffar barn? Och vad anser ni är "ungt"?


dagen


Micke :)



Jag har varit hos Micke idag och degat. Det var hur längesen som helst, vilket det alltid blir. Av någon anledning så tar det alltid jättelång tid mellan gångerna vi träffas, men varje gång vi gör det är det lika perfekt :)
Vi kikade på Lejonkungen och gissa om man blev känslosam?! Roligt att få träffa dig gubben!

Elofsson kom och hämtade mig efter att jag varit hos Micke, han skulle åka på tävling med Pickel och Hampus (min låtsaspappa och min lillebror) och så snäll som han är så skjutsade han hem mig.
Nu ska jag försöka få i mig nå käk. Det fanns inte jättemycket att hurra över i kylskåpet men nånting bör man väl kunna knåpa ihop? :)


TJING!


solen..? hallå?

GOD(REGNIG&KALL)MORGON!

Lite sovmorgon för min del idag. Min första lektion är geografi och den börjar elva. Då ska jag ha prov så nu hoppas jag att det blir ett enkelt godkänt, då har jag ännu en uppgift ur världen! När skolan är klar idag ska jag umgås med Micke! :) Det ska bli döskönt att få kramas lite med honom.

Hoppas ni i andra delar av Sverige har bättre väder än vi i Gävle.. För här finns inget att hurra över!

sommar, sol och sleepover

Vilken underbar dag!

Jag sprang iväg till skolan och gjorde geografiprovet och det gick som smort :) Tokskönt att ha en till sak ur världen. När det var klart traskade jag vidare till Sanna och solade lite innan jag skulle iväg på mötet klockan elva. Mötet gick också bra, vi bestämde att jag hör av mig om jag behöver hjälp nånting nu innan jag åker till Öland. Annars så är vi klara med varandra.

Nu har jag legat ute i solen med mamma och mormor för att försöka få tillbaka brännan. Den har ju rymt?! Men jodå, litegrann har jag fått tillbaka :) Det blir lite solarium innan jag går på balen så August slipper gå med en blekfis!

Ikväll åker jag hem till mormor och sover för första gången på JÄTTELÄNGE! Alltid när man är där så matar hon en tills man spyr ungefär och det brukar alltid bli ett bad på kvällskvisten så man är fräsch i flera veckor efteråt ;)
Det ska bli jättemysigt och det finns ingenting bättre än att somna av mormor som målar en clown i ansiktet med fingrarna, hur gammal och vuxen jag än blir!

prioritering

Hörrni!

Jag måste ta skolan, bal, student, körkort och Böda-planering i första hand just nu vilket gör att bloggen hamnar ganska långt nere på min lista. Ni får stå ut med att inläggen kommer lite mer sällan och att bilderna från helgens bravader faktiskt inte kommer att läggas ut :)

Jag vet att det är okej och att ni hejar på mig ;) Puss på er!

kort historia av en lång dag

Plugg och grillning och Niclas
Besök av självaste Fakke
En sväng till Engeltofta med Fakke
Sängen nästa!

Imorgon ska min syster (tro det eller ej?) dra med mig och förhoppningsvis Sanna på lite galej! Vart vi tar vägen eller med vilka visar sig men jag tror nog att det kommer bli jätteskoj :)

GODNATT! :)

på besök hos niclas!



Plugg med Ika igår! Fräscht mitt rum var efter någon timme.. Eller?


JAG HATAR BLOGG.SE! Tro det eller ej, den här gången är det inte mitt fel att det inte uppdaterats!

Jag blev på lite dåligt humör för en stund sen när jag först och främst får stå ute i regnet och frysa med en tung väska innehållandes en dator och hundratolv skolböcker.
När jag väl kom hem så hängde ingen nyckel ute och jag höll på att få ett frispel! Så jag satte mig i mammas bil och började träna på backövningar.

Till slut så fick jag tillåtelse av mamma att göra nånting lite busigt.. ;) Jag älskar bus! Så jag satte mig i bilen och körde hem till en kompis till vår familj. För er som inte vet så har jag inte körkort. Det var dock inte så lång bit men fan va skönt det var att få sitta i en bil helt själv med ashög musik! Jag längtar till körkortet..

Nu har min lillebror precis kommit hit, han fick skjuts av snälla Steve. Jag tror han är överlycklig över att slippa sitta i ett garage hela dagen :) Vi blir kvar här tills mamma slutar jobba, då kommer hon hit och hämtar oss.


härligt inlägg! eller..?

Igår satt jag som sagt hemma hos Sanna och pluggade. Eftermiddagen och kvällen började inte jättebra eftersom vi knappt pratade med varandra; jag pluggade och Sanna.. Ja, Sanna gjorde nånting :b

Vi bestämde oss för att ta en promenad på kvällen och hörde av oss till Robban som bor i närheten för att fråga om han hade en film att låna ut till oss. När vi kom fram till hans lägenhet så fick vi syn på gungställningen mitt emot. Det slutade med att vi gungade för fulla muggar och hade det riktigt roligt där! Det var bra längesen man gungande sist :D

När filmerna var hämtade började vi gå mot Gdg för att handla lite godis. Och jag är helt seriös när jag säger att vi hade snutbilar efter oss hela vägen dit och hem!
Vi kom hem oskadda till lägenheten igen och drog i gång en skräckis. Både jag och Sanna höll på att skita ner oss hela tiden :b

Helt plötsligt hör vi världens skrik utanför och båda två springer ut på balkongen som avlöningar! Då är det en gubbe som har kastat av en kärring från cykeln och står där och skriker på henne. Vi antog att hon gjort illa sig eftersom hon cyklat ganska snabbt och båda två var väldigt berusade.
Så jag ringer polisen och dom kommer dit som startskott! Dock hade paret redan hunnit gömma sig i lägenhetsporten brevid Sannas, så det blev ingen mer dramatik.
Vi fick prata med polisen i alla fall och vi kände oss både duktiga och lite skakis efteråt ;) Haha!

Mitt i natten ringer min telefon och det är Acke-full-som-en-kastrull som ringer. Han säger att han snart är vid tågstation i Gävle, efter att ha varit på studentgrejs i Uppsala. Så ännu än gång klär vi på oss för att ta en promenad och se hur karln mår.
Han var inte på topp kan jag säga, men det var en riktigt rolig syn! För er som har mig på facebook; ni kan kika in lite senare ikväll så får ni se videon på honom ;)

Nu ska jag sluta babbla och ta hand om lilla vovven som ligger och mår dåligt ute på altan.. Kram på er!


molly

Klicka för att stänga bilden


Tjenis!

Jag hade egentligen tänkt dra ett härligt inlägg om gårdagen men tyvärr får det vänta. Mamma ringde mig för ett tag sen och berättade att vår lilla staffetjej Molly är dålig. Så jag har åkt hem för att byta av mormor och kika till hur vår lilla vovve mår!

Därför får mitt härliga inlägg vänta, men det tror jag att ni står ut med ;)

myspys



Jag har det tokmysigt hemma hos Sanna! :) Hon åkte iväg på kalas hos sin släkt ett tag och då fortsatte jag med pluggandet som jag suttit med nån timme innan också.
Det är första gången jag verkligen försökt att läsa en text om och om igen utan att förstå ett skit! Det är ingenting som lossnar. Men när Marika har läst sitt och funderat lite så ska vi diskutera med varandra och se om det faller ner någon pusselbit!

Vad som händer senare ikväll vet jag inte riktigt. Men det blir antagligen mer mys och sen läggdags :) Vi kanske skulle springa iväg och köpa hem något gott? Det visar sig vad bossen (Sanna) säger ;)

Måste bara säga att Maria Montazami är så jävla störtskön, haha!

en helt vanlig jävla dag

Som jag berättade tidigare så skulle jag iväg på ett möte idag. Jag träffade en karl som ska försöka hjälpa mig att komma på fötter igen nu och försöka hjälpa mig att fixa skolan. Vi pratade lite allmänna grejer om familj, vänner, fritid och skola men också om känslor som är lite svårare att förklara.

Det var bra att jag inte gick dit med fördomar för det både började och slutade rätt så bra faktiskt! Så nu ska jag dit på måndag igen och se vad jag lyckats/inte lyckats med.

Nu har jag packat lite grejer ifrån pappa så nu fattas bara datorn i väskan. Jag åker hem till Sanna ikväll för att hitta lite lugn och ro. Det blir en massa pluggande och en tidig kväll skulle jag tro, nu jävlar ska jag göra det här.

Jag har aldrig känt mig så misslyckad som människa och så äckligt dålig som jag gör just nu. Det finns ingenting jag klarar av själv och jag känner mig som en barnunge. Vill bara ha skolan överstökad nu och få flytta härifrån! Ingen kan förstå hur mycket jag längtar till balen och studenten, ingen..

Tack alla runt omkring!


läggdags

Nu tackar jag för idag och går och lägger mig :) Det har varit en riktigt lugn dag, det enda aktiva jag har hunnit med är att hoppa studsmatta med min lillebror. Men efter den här helgen så är det skönt att bara ta det lugnt.

Imorgon är det dags för skola. Jag har ett möte klockan elva också, vi får se hur det går. Just nu är jag lite tveksam men försöker att inte ha massa fördomar innan jag testat.

Godnatt! :)

varning för ännu en bildbomb!

Här kommer lite bilder från helgen :) Jag lägger inte in alla för då skulle ni få bläddra ihjäl er, men ett litet smakprov måste ni ju få i alla fall ;) Here it comes!


FREDAGEN


Haha, okej?

Sannis :)

HAHAHA!

Hahaha, fyfan alltså :D

Roligare än såhär kan man nog inte ha med vindruvor ;p

I Forsbacka med lite folk!

Pierre och Sandra

LÖRDAGEN
grillning hos Sanna / Party hos Jimmy / Old Saints


TÖNT-Håkan :b

Sanna och Agnes pussas :)

Mange och Tobias :)

Jimmy :)

En dragen Sanna :D


helgen har varit lång

Ja herregud.. Var ska jag börja?

Det känns nästan lättare att säga hur bra helgen har varit; den har varit tokskön! Jag kan lägga in lite bilder sen så får ni bilda er egen historia om hur helgen har gått till :)

J skjutsade hem mig för ett tag sen och nu sitter jag här hemma och ugglar. Jag hade tänkt gå ut och sätta mig i solen en stund för att få tillbaka lite färg! Dags för det nu tycker jag :) Har precis tryckt i mig massa käk så nu mår jag primaballerina igen också.


Tack familjen Englund-Lättman för en trevlig kväll igår! Och tack alla andra som gjort min helg :)

:)

Tjenis! :)

Igår åkte jag hem till Jimmy i Valbo och umgicks med han. Riktigt trevligt var det! :) Vi kikade på The Guardian, och tro det eller ej, men jag grät inte. Haha, det trodde jag skulle vara en självklarhet när jag kikade på den.

Jag har inte riktigt tid att skriva just nu, men lite bilder och lite fler inlägg kommer under dagen! :) KRAM PÅ ER

uppdatering

Sitter hemma hos Sanna nu och pratar lite bajs :) Alltid lika trevligt! Lite senare idag åker jag till Valbo för att umgås med Jimmy, det blir nog trevligt det :)

Imorgon ska vi försöka hitta på nå tok, om det blir fest eller inte vet jag inte än men det brukar ju visa sig. På lördag ska jag i alla fall hem till Sannas familj i Valbo och grilla med dom. Efter det åker vi in till stan för att kika på cruisingen. När cruisingen börjar komma igång så känns det verkligen som vår; hela stan fylls med folk!

Ska hinna med lite backövningar med Pickel också så jag får ta körkortet någon gång!

dötrött

Jag är trött.. Otroligt trött! Jag somnade i soffan idag efter att jag kommit hem och vaknade nu, kvart i åtta på kvällen. Kroppen är trött, huvudet lika så. Dygnet runt och det känns som en cirkel; hur jag än vrider och vänder på det så vaknar jag alltid med huvudvärk efter dålig sömn och mardrömmar.

Ni får nog vänta med ett roligt inlägg tills lite senare. Fantasin är nog kvar i sängen den också, precis som orken..

bilderna från igår kväll


Spice Girls-biljetterna från -98 :b

Bara några av alla hundratals bilder vi hittade!

Mamma, min storebror, pappa och så lilla jag ;p haha

Min syster mitt bland alla kartonger :)

Ett litet kärlekskort jag fått av Alex ;D Måste ha varit på lågstadiet?

Min första julklänning :)

Jag vet inte HUR mycket böcker vi hittade, helt galet!

Gissa om jag var stolt över den här när jag var liten? ;)


bilderbilder

Ja, självklart toksomnade ju jag igår! Mamma fick dra mig upp ur soffan, bokstavligt talat, och sen kröp jag i prinicip upp till sängen. Men här kommer lite bilder från tidigare dagar med Sanna och från igår! :) Jag slänger in nostalgibilderna i ett nytt inlägg annars blir det för mycket.


JENNIFER ALABI!! (från Old Saints i lördags)


Två tröttskitar! (Buddy's i söndags)

Min syster (På väg till Bali Garden med pappa)

Pappa (På Bali Garden i måndags)

Sanna :) (Innan bion i måndags)


Jag på Sannas balkong :)

Bio med Sanna, nästan hela salongen för oss själva! :b


Lillebror på hans träning! :) SÖTUNGE

Mamma och syster, stek i solen :)


nostalgitripp tillbaka till de yngre åren

Hejhallå! :)

Halkkörningen gick jättebra och godkänd blev jag. Jag och mCCn var riktigt trötta på vägen hem och egentligen kände jag bara för att åka hem och ströa.
Men mamma och Line hämtade upp mig i Valbo för att åka till Rörberg och kolla på min lillebrors träning. På en gång när jag kom dit kände jag att det var skönt att komma ut istället för att lägga sig i soffan hemma! Han var jätteduktig och han kan inte ha två systrar som är mer stolt än vad jag och Line är :) Vår lilla crosskung!

Just nu håller vi på och röjer ur skrubben på övervåningen eftersom min mamma och min låtsaspappa flyttar ifrån varandra om en månad.

Jag har hittat: Spice Girls-biljetter från -98, miljarder med Spice Girls-kort, min första julklänning, mina dockor från min gudfar, gamla gosedjur som fick stå ut med allt möjligt, hundratals böcker som jag läst hundra gånger om, kort på mig själv och gamla skolsaker. Det var verkligen en liten tripp tillbaka till när man var liten, vilket jag skulle vilja vara igen!
Varför vill man bli vuxen så fort? Ingenting slår att vara liten när det värsta bekymret i världen är ett skrapsår på knät.

Jag slänger in bilderna när vi är klara! :)

halkkörning

Nu är jag uppe ur sängen, kläderna är på och snart drar jag och mCCn mot bussen för att åka mot Söderhamn! :)


Önska oss lycka till ;)


godnatt




Tack Sanna för en underbar dag med massa tokigheter och mys! Och tack pappa och Line för middagen :)

Jag är alldeles för trött för att lägga in bilderna idag. Dessutom är det halkkörning imorgon och jag vill försöka vara lite pigg :) Jag lovar att bilderna kommer in efter att jag kommit hem!

Nu hoppas jag bara att allt går bra imorgon där borta!

bali garden och snart bio

Jag har precis kommit hem till Sanna nu. Vi käkade på Bali Garden (andra gången för mig på tre dagar!) och jag kan absolut inte klaga :) Jag åt tigerräkor med röd curry och ananas i kokosmjölk, ni kan ju gissa hur gott det var! Tack pappa för en trevlig eftermiddag/kväll :)

Kvart i nio ska vi på bio jag och Sanna, men vi har fortfarande inte bestämt oss vilken vi ska gå på. Vi hade bestämt oss för Aniston-filmen men vi får se hur det blir när vi kommer dit.

Imorgon ska jag och mCCn på halkkörning i Söderhamn. Jag tror att det kommer bli riktigt roligt, alla säger ju det. Men visst är det nervöst, tänk om jag gör bort mig..? Huuua, vad jag skulle skämmas då! Som tur är har jag ju mCCn med mig i så fall ;)


bilderna från idag och ikväll slängs in senare när jag kommit hem till mami.


heldag på stan med sanna

Lektionerna i skolan gick jättefort! Vi fick bara det vi skulle använda oss av och sen fick vi gå. Då sprang jag direkt iväg till Sanna och slog mig ner på balkongen hos henne :)

Vi bestämde oss för att dra iväg och käka på Wayne's. Båda två tryckte i sig varsin kräftsallad och min satt som ett smäck ska jag tala om för er!

Efter käket drog vi en runda på staden innan vi ännu en gång satte oss på ett fik, denna gången på Java. Jag drog i mig en chailatte och samma sak den här gången; den satt som ett smäck!
När kopparna var urdruckna så drog vi en till vända på staden och jag inhandlade glajjor, tights och hårfärg. Håret ser ut som ett katastrof och det är riktigt på tiden att göra något åt det..

Nu sitter jag hos pappa i Hille och ska snart iväg med han och min lillesyster Line för att äta. Vart vi tar vägen vet jag inte men jag och Line hoppas på att kunna övertyga pappa om att äta på Östern's pärla ;)

Ikväll blir det bio med Sanna. Vi ska se någon film med Jennifer Aniston som tydligen ska vara bra. Egentligen hade vi tänkt gå på "Flickan från ovan" men den hinner vi inte med eftersom jag ska ut och äta.


john blund, dags att göra ditt jobb nu

GODMORGON! :)

Jag är på strålande humör och har sovit som en stock! Eller..? Nja, inte riktigt. Ögonen håller på och ramlar ur huvudet på mig och sängen kändes som en spikmatta med synålar istället för mysiga plastspikar.
Jag har drömt om allt möjligt (precis som vanligt den senaste tiden) och jag har drömt i stort sett hela natten.
Men solen lyser och jag har fått mig ett gott skratt den här morgonen så jag tänker inte låta dålig sömn förstöra hela dagen inte :)

Det är alldeles strax dags för skola, jag väntar bara på att min skjuts Mikael ska duscha klart och få lite eld i arslet.

Have a nice day!

here it comes!

Den senaste månaden har jag verkligen kört på all in. Så mycket som jag har försökt och satsat tror jag aldrig att jag har gjort förr. Det som svider mest i mig är att jag återigen har fått massa skit och lögner rakt i ansiktet.
Det spelar ingen roll vad det är för typ av killar jag träffat; stroppiga, lugna, härjiga, sociala, blyga, långa, korta!
Hur olika personer jag än har träffat så slutar det alltid på samma sätt, dom ljuger och blånekar allt sen.

Den här gången tog det inte lika hårt på mig, på något vis så hade jag inte släppt garden och jag hade inte slutat tro att något sånt här kunde hända. Självklart lät jag det inte bara rinna ut i sanden utan jag försökte faktiskt att ändra situationen.
Men nu har jag lagt ner det där totalt! Och den här gången känns det faktiskt riktigt skönt, för när jag tänker efter så hade det aldrig fungerat i vilket fall.

Dom har ju ändå lite planer för mig i sommar, när det gäller kärlek och karlar ;) Så jag får se vad dom bjuder på!
Tiden fram till studenten tänker jag i alla fall lägga på min familj, vänner och dom som verkligen borde få den uppmärksamhet dom ska ha.

Hur får alla ni som har ett förhållande att fungera? Jag tror att det är omöjligt för min del, haha! :b HELT omöjligt!

Så.. Där kom det personliga inlägget. Jag bjuder på den! :)


sannaenglund&michaelaolovsson


mycket pizza, alldeles för lite bio

Hallåj!

När jag och Sanna vaknat till idag så bestämde vi oss för att dra till Buddy's och smälla i oss lite pizza. Riktigt gott var det och vi rullade nästan hem för vi var så mätt.

Vid tre åkte jag till Valbo och mötte upp mamma, Line, Hampus och Pickel. Vi skulle kika in radhuset som mamma fått nu i Valbo. Det var jättefint där och jag tror mamma kommer att göra det ännu bättre så fort hon får lägga händerna på både rummen och trädgård!

Egentligen skulle jag ha gått på bio med Sanna idag och kikat på "Flickan från ovan" men tack vare lite hinder så blev det inte så. Jag hoppas att vi tar det nu någon dag i veckan, det skulle vara skönt att bryta av från vardagen med lite mys i salongen med Sannis :)

Idag är jag lite av den känslosamma Mimmie, som tyvärr kommer fram lite då och då, så var beredd på lite personliga inlägg senare ikväll. Det kan och kommer antagligen att slängas in ett sånt inlägg :)


SKITROLIGT att ni har börjat kommentera igen och att allt fler kikar in! ♥


eva simmons

You only want what you can`t have.
Just too bad for you, that when you had me
Didn't know what to do
Game over.
You lose!

So silly boy get out my face
Why do you like the way regrets taste?


You comin with those corny lines
Can’t live without me
I’ll get some flowers for the day that you are buried

No, people make mistakes
But I just think your ass is fake
Only thing I want from you, is for you to stay away




old saints

En trevlig kväll igår med både lite folk från festen hos mig och lite nytt folk! :) Slänger in lite fler bilder sen, jag hittar inte på dom andra som jag har på ALAAABII och lite andra folk.




sanna & mimmie på äventyr!

Jag och Sanna har suttit hemma hos henne nu i några timmar och smällt i oss thaimat från Bali Garden! :) Riktigt, riktigt gott.

Nu har vi sminkat oss och klätt på oss lite bättre klädsel och ska alldeles strax ut och träffa lite folk. Det blir otroligt lugnt idag med tanke på gårdagen! Men ut ska vi, det är alltid lika roligt att få umgås med lite folk :)

Imorgon ska jag följa med mamma, Line och Hampus till Valbo och kolla på mammas nya radhus som hon fick igår. Vi får la se vad den har att bjuda på!

Ha en riktigt bra kväll, because we will! ;)

artikel

Läste en debattartikel precis som Blondinbella skrivit. Riktigt bra i alla fall, tycker jag :)

"Du som går på gymnasiet och läser det här, inse att det roliga i livet börjar efter att du har hoppat runt på ditt studentflak helt dygsur i öl. Ut och armbåga dig fram och gör det du vill göra! Du är ditt enda hinder."


Läs den här,
http://www.aftonbladet.se/debatt/article7047132.ab


bilder från igår :)

Här kommer lite bilder! :)


Vi är sämst på spegelkort, vi kan aldrig hålla oss :b

Annie, Marika, Alice

Vi spanade in grabbarnas håriga ben för att se om dom var dugliga ;)

Sanna och Marika inne på andra svängen av shotracet!

Marika stal en keps och drog igång posandet ;)

Annie mådde dåligt..

... JÄVLIGT dåligt! ;D haha

Marika & Alice la sig inne i badrummet och tog en stödvila medans Annie spydde ;p



Skitroligt att få träffa Valbograbbarna igår också! Tackar mCCn för den utomordentliga dansen, haha :D


dagen efter sista dagen

Nu sitter vi hela gänget och har precis smällt i oss kebab och pizza så det skriker om det. Alla utom Marika ligger i soffan och ströar framför tvn, Marika däremot ligger nere i rummet och mår skit. Man mår som man förtjänar! ;)

Jag trodde jag skulle mörda Marika imorse när hon började gapa på Phillipe om allt möjligt, det kändes som om jag hade sovit i tjugo minuter. Vilket jag hade ungefär..? Nästan i alla fall.

Ska försöka komma igång med städningen nu också, det mesta är undanplockat men jag ska dra en sväng med moppen på golvet också så jag får bort allt kladd.

Trevlig kväll igår! Bilderna kommer snart :)

efterkrök at my house!

Sitter och efterfestar med Marika, Alice, Annie (som däckat), Emil, Phillipe och Khai! :) Vet inte riktigt vad som händer härnäst men det visar sig. Jag har lagt av med öldrickningen i alla fall, så jag antar att det blir sängen snart så man orkar städa undan efter alla grisar imorgon ;)

Riktigt bra kväll, förutom en del onödigt tjafs! Godnatt! :)

RSS 2.0