nervös, nevösare, mimmie



Idag :

Köpis och sa hejdå till Robban :) Fick en stooor kram av honom trots att han var tokstressad. Fikade med mamma, Hampus och Jooel också.
Åkte och mötte Erik, gick in till Kim en stund. Sen bjöd Erik mig på kebab inne på nattinatti, riktigt gott ska jag säga er!
Robin och Kim kom och hämtade upp mig sen och vi åkte omkring och snackade lite, roliga dom där pojkarna :D Fick två bamsekramar av dom också, myspys :) 
Mötte upp Vanessa och Rikard sen om jag åkte hem till mig med, men dom drog lika snabbt igen. Fick dock en kram av Vanessa också, och ett lycka till av Rikard :D
Nu sitter jag hemma med familjen och Mamphie och bara degar. Vi tog en sista promenad runt om i Stackbo trots att dt spöregnar ute men dt sket vi i .
Blir en tidig kväll ikväll så att jag inte är helt dötrött och yr imorgon .. Vilket antagligen inte kommer ske eftersom jag kommer gå på högvarv ! :D Men kommer inte hinna skriva något imorgon eftersom att vi åker tidigt på morgonen istället för åtta på kvällen .

Ha en riktigt bra sommar ! Kommer skriva lite inlägg då och då, så håll utkik ;)


Pappa Jahn Olovsson !
Krya på dig så mycket dt bara går . Jag vet att du hade viljat följa med och jag hade viljat hälsa på dig på sjukhuset. Men vi kommer ses i sommar istället och guuuud vad jag ska kramas med dig då ! :) Jag lovar att jag kommer ta dt lugnt och du kommer få tillbaka din dotter helskinnad ;D Se bara till att den andra dottern också är helskinnad när jag kommer hem :) Vi ses om några veckor daddy
Älskar dig

tomorrow



Såhär fin var mCCn på sin student :D

Idag har jag varit till IKEA och samlat på mig vuxenpoäng (y) Köpte kastruller, stekpannor och nå mer . Värmeljus i 100-pack åkte också ner i kassen; här ska dt bli mysfaktor på hög nivå :)
Det blev i alla fall bestämt idag att Mamphie följer med ner till Öland på måndag och lämnar av mig :) Känns riktigt fint måste jag säga, och jag kommer antagligen kunna somna ikväll.
Drog hem till henne efter Köpis idag och trök i oss . Niklas kom också, så dt tog inte lång tid innan vi var ute på Valbos vägar ^^ Nu ligger jag och degar, ska försöka somna snart.

Godnatt ! :)

kärt barn har många namn!

Nothing compares to you ! You´re simply the best, better then all the rest .

Du vet hur mycket jag kommer sakna dig och hur tungt dt kommer bli, trots att dt "bara" är några veckor.

två days



Var över till mCCn igår och grattade han på studenten, åt riktigt god mat och drack någon bira :) Skittrevligt och han var så jävla stilig i kostymen eller vad dt heter ;b
Drog hem till Mamphie sen och fick se Tilda och hela hennes klass komma där med smile över hela ansiktet :D Trots att vädret var skit och deras flak hade pajat så var dt ingen med sura miner, dt såg så jävla roligt ut ! :D
Tilda var i alla fall riktigt fin och dom hade gjort dt tokfint där hemma :) Åkte ut och träffade Pickiie sen gled runt lite senare på kvällen . Efter dt så blev dt hemfärd.

Vaknade nyss av att mamma väckte mig och skulle dubbelchecka att jag faktiskt inte hade glömt att jag skulle städa rummet, haha :D Men jag lovade att jag skulle göra dt och se till att Hampus har ett snyggt rum åtta veckor framöver.

Ne, nu kastar jag in handduken och somnar om !

six days

Syster och jag för toklängesen :b


Igår så kom Pickiie hem från Cypern , så jag och Mamphie träffade honom :) Han hade färg i ansiktet och var faktiskt riktigt brun på bröstet :D
Vi åkte i alla fall till Sportis där Brallan och Eipa lirade lite fotboll. Drog hem till Brallan sen, utan Eipa dock, och kikade film. Det blev Romper Stomper .
Sen så skulle Pickiie skjutsa hem hos till Västbyggeby, men efter lite hinder på vägen så slutade dt med att jag och Mamphie fick promenera :)

Vaknade idag runt tolv och då blev dt en promenad hem till Stackbo, som varade typ en timme :) Drog i en ny tvättmaskin och nu sitter jag här.
Ska försöka ta vara på dom dagar som är kvar här i Valbo nu och träffa lite folk . Hoppas på att få träffa Jones innan jag åker faktiskt :D Den karln är en riktig glädjespridare! Precis som alla andra Fba-bor men Jones har jag inte träffat på ett tag.

Men nu blir det en redig jävla dusch, för Michaela luktar inte mumma nu :)

E20 Norr

Idag har dt varit en regnig och pissig dag :) Förjävlig helt enkelt, och jag har inte ett dugg vettigt att berätta.
Imorgon blir det i alla fall så mycket fest som jag bara orkar, toklängesen nu känns det som . Får la se vart man hamnar någonstans :)
På lördag så ska jag jobba i Rörberg, med vad och vem vet jag inte . Det är idéelt eller hur fan det stavas, så jag får inga pengar. Men Hampus ska köra sin första tävling och dom behövde folk så jag tänkte att jag kunde ställa upp. Dum som man är ! Kom och kika på Hampus om ni känner för att stå ute i pissvädret :)

Söndagen ska jag också jobba där såklart . Jag fattar inte hur jag kunde vara så jävla dum som ställde upp :p Jag ångrar mig som fan , jag vill inteeeee .. Min näst sista helg hemma och jag ska stå och ge hamburgare åt gamla karlar, jippie .
Nu känner jag mig som en klimakteriekärring som inte har något bättre för sig än att gnälla :D

Sitter hos daddy nu, för första gången på åtta dagar. Har en tryckt i mig en hel Ben&Jerry's-glass, slank ner fort som fan det där :)
Nu blir det en promenad helt ensam eftersom varenda jävel man känner är tråkig, tja!


top of the world



Lite uppdatering :

I helgen blev dt riktigt lugnt. Jag jobbade både på lördagen och söndagen så jag hade inte orken att göra så mycket. Blev en tripp till Mehedeby i alla fall på lite race på lördagen.

I måndags så var dt bara skolan som gällde, sen så pallrade jag mig till Vanessa. Erik, Wenngren och en full Lenny var där. Blev den stora solningen för min del.
Skulle egentligen på brännboll i Boulongern med Vulcana, men dt kom lite saker ivägen och jag valde bort att åka dit.
Kom hem i alla fall och satt hemma typ till halv ett på natten och sen kom Lindblom och Mackan och hämtade mig. Blev en tripp till Furuvik med tre filmer och som vanligt fick man agera slav åt dom två.

Kom upp i tid på igår trots allt och åkte till skolan. Hade matteprov som jag klarade med bara två fel (y) Applåder till mig!
Sista lektionen hade vi idrott men jag hade skriftligt prov som jag skulle ha gjort i ettan egentligen. Klarade nog det provet också, annars känner jag mig talanglös för man fick ha boken med sig :p
Drog till Källström i Sikan när vi var klara i skolan för att plugga liiite till, men som vanligt så åt vi och däckade sen av i soffan. Inte så konstigt att Mats får ett jävla frispel på oss ibland :D

Drog till Valbo och träffade Mamphie en snabbis, sen kom mamma och hämtade mig i centrum. Väl hemma så satt jag och snackade med mamma ett bra tag om hennes utomlandsresor och andra bravader :D Var lite ärlig och berättade tokigheter som jag också har haft för mig.
Gick upp och satte mig med Joel och Line ett tag sen. Och jag berättade för Line vad hon skulle få av mig i present när hon slutade nian :) Hon blev faktiskt jävla glad och vi har bestämt att vi ska åka utomlands precis efter att jag har fyllt arton :)

Vaknade flera gånger inatt av att jag hade svällt upp i hela ansiktet, läpparna var riktigt svullna och jag hade fått någon konstig hosta. Jag fick också känna på att min magkatarr fortfarande finns kvar eftersom jag hade så ont så jag trodde att jag skulle kräkas. Så nu har jag varit vaken sen kl 6 och dt känns förjävligt !
Mamma tyckte att jag skulle vara hemma idag eftersom jag såg så gräslig ut och jag var varm.

Anledningen till att jag får sådär är för att jag är nervös, stressad eller deppig. Den här gången så handlar dt om nervositet för resan till Öland och stressen inför att klara allt i skolan.

Nu ska jag sluta babbla,
over and out

RSS 2.0