Utkast: Vilken jävla ...

Vilken jävla härlig dag ! :o Sitter hos Amanda nu på altanen med Line och Evelina och dricker lite cider :) Hur mysigt som helst .
När Britt-Inger kommer hem så ska vi grilla och ta dt lite lugnt , fixa oss och sådär . Vad som händer efter dt vet vi inte men ikväll så ska vi i alla fall till Jens :) Kommer vara lite folk där och vi är grymt taggade till dt ska jag säga ! :D
Riktigt roligt att Line är med oss också , dt är inte alltid dt händer . Men ikväll så är hon våran ! ;)

Orkar inte skriva så långt , ska njuta av solen och börja fixa oss lite :) Plus att jag har skaffat mig akrylnaglar nu, så dt tar lite halvlång tid att skriva .


slöhög

jag är dötrött och jag längtar efter att få lägga mig i mickes soffa och dö imorgon ! Godnatt på er :)



älskade vår !

Yes, då var ett nationellt prov ur världen ! :) Riktigt skönt faktiskt , speciellt när dt kändes som att dt gick bra .
Sitter i skolan nu och väntar på att klockan ska bli tjugo över . Ska ut i solen ett tag innan dt också . När den väl kommer så ska jag till Köpis och jobba fyra timmar med Robban .
Jobbar till åtta och efter dt ska jag få tag i Vanessa, får la se vad som händer efter dt . Skulle vara lite skönt att få tag i min telefon också . Känner mig helt handikappad utan den , helt sjukt vad man blir beroende av saker snabbt !

Snart är dt i alla fall sista april och ni kan inte ana hur mycket jag längtar ! Dt ska bli bra väder i alla fall , och dt tackar vi fan inte nej till :)
Planerna har ändrats litegrann , så jag och Amanda åker kanske med Felicia till Forsbacka . Där blire grillning på någon ö med nå folk .
Annars får vi la se . Ska börja tidigt i alla fall , dt är en sak som är säker ;)


Den här flickan träffade jag igår också ! :))

tokhärlig dag

Igår så åkte jag och Amanda till Robin där dt satt lite folk . Dt var tokmysigt där :)
Vi satt där ett tag innan jag, Amanda och Robin åkte med Sofie och Fredde till andersberg . Åkte tillbaka till stan där Sofie släppte av oss alla, pojkarna drog på krogen och jag och Amanda åkte till Valbo.

Satt i Överhärdegropen med Forn, Foppa, Calle, mCCn och Wiggen och tog dt lite lugnt :) Hela kvällen var faktiskt lyckad och utan några problem .
Åkte till Brallan ett tag med William och åt mackor . Vi blev inte kvar så länge som vi trodde på grund av lite skäl , så vi drog hem till Amanda och sov :)

Idag drog vi till Köpis och käkade fetaostrullar och foccacia . Sen blev vi bjudna på smulpaj , dt tackar vi för ! :) Line kom och hämtade mig efter dt och vi drog till Bida . Åkte till Amandas mamma Britt-Inger och handlade skor sen till Köpis och handlade strumpbyxor .
Kom hem för typ två timmar sen och håller på och gör ädelostsås med bacon ( Amandas recept ) :D Riiiiktigt gott !

Vad händer på sista ? :)

helt slut

Jag tycker om dig jag Slappinackonen ! :)



Det gick superbra att jobba idag :) Dt var inte så mycket folk , så tiden gick lite saktare än vanligt . Men dt gjorde inget ! :) Jag jobbade med Jotti och Robban idag. De sista tre timmarna så var jag och Robban själv , och vi hade faktiskt jävla kul :b
Så nu längtar jag tills på Lördag , så jag får jobba igen och tjäna lite peningar tills i sommar ! :)

Imorgon kommer lönen också, och jag tror att alla vet vad dt innebär för Mimmie :) Det blir en del shopping, fast bara viktiga saker . Och sen ska jag ge resten till Pickel så jag har lite sparat inför sommaren .

Åkte hemåt runt halv nio i alla fall , men hann knappt sätta mig i bilen innan jag var på väg till Överhärdegropen . Där satt Mamphie med Danne, Calle och mCCn . Man börjar verkligen känna av att sommaren är på väg , nu när man kunde sitta ute i alla fall .

Kom hem för en stund sen och nu är dt sova som gäller . Har inte så många bilder att bjuda på förrän jag hittat sladden till mobilen , så ni får nöja er med lite halvgamla bilder :p

hard work work !

Skrev fel igår , jag börjar elva idag :p väntar på att klockan ska gå nu så jag kommer iväg någon gång :) Är riktigt sugen på att jobba idag och jag tror dt kommer bli kuljul .

LEBBRIPPAN !
Kom ihåg att du ska luncha med mig idag ! :D

trail of lies !

"fattar inte vad som är svårt med att stanna kvar i skolan tills den slutar."

Dt är mycket man inte förstår . Meeeen, jag är inte toksugen på att gå den linjen jag går och jag är inte sugen på att gå till den skolan jag ska gå till . Jag tycker dt är jobbigt att kliva upp på mornarna och jag somnar sent på kvällarna. Jag lever tokhärligt liv på helgerna men dt fungerar inte i längden om man ska klara av veckorna . Jag är inte direkt skitduktig i skolan (vilket jag var förr i tiden) och jag ligger jättemycket efter .

DÄRFÖR är dt riktigt svårt att gå till skolan . Allt handlar bara om mig, men jag är inte så high på att ta tag i dt . Det gör jag när lusten faller sig på som Mamphie brukar säga :)

Jag ska jobba imorgon från tio till åtta och sen så blir dt bara att slöa . Jag ska hålla mig lite låg nu framöver och inte vara ute bland så mycket folk . Dt blir mycket fel och mycket snack , vilket jag inte är så duktig på att hantera . Förlåt om jag har trampat på någons fot, jag hoppas dt inte blev så mycket skada skedd .

Nu är dt nya tag som gäller ! Någon som inte ska ut på röjj i helgen som vill ta dt lugnt med mig och Mamphie ? :)

lugna puckar

Nu blir dt lugna helger ett bra tag framöver . Väldigt lugna helger . Visst orkar jag , dt är dt ingen fara med . Men nä , dt fungerar inte att hålla på såhär .
Jag hoppas på varma helger med mycket grillning och mys ! Jag skulle faktiskt inte tacka nej till dt men dt kommer bli svårt att hålla sig ...

bajsdag



Igår när jag slutade så gick jag och Jenny till Thorén och träffade Mamphie . Jenny drog hem och käka och jag och Mamphie drog till George och tröck i oss varsin kladdkaka :)

Jag pallrade mig hem till Hille och sen så drog jag ner på stan och mötte Jenny igen . När Josef hade käkat klart så drog vi upp till honom , Micke och Josefin var också med .
Vi satt där och tog dt lugnt och efter ett tag så kom Santrisi dit också . Drog igång en film och grejer .

Idag så vaknade jag i tid , på riktigt dåligt humör . Och jag har fortfarande inte blivit av med dt humöret och jag lär väl antagligen inte bli dt idag heller .
Får la se hur den här dagen tar sig men jag har i alla fall bestämt mig för att inte skolka, idag ska jag fanimej klara av att vara kvar .
Ska ändå ha massage på gympan så då tycker jag att jag kan göra en lite ansträngning och gå dit :)

Efter skolan så får vi se vad jag roar mig med . Ska i alla fall på hundkurs med mamma klockan sex och kika lite . Blir nog roligt att se .

Men nu har jag inte tid längre, plikten kallar :)

lördag

Idag har jag varit duktig och jobbat , gick riktigt bra måste jag säga :)
Drog till Köpis sen och träffade mamma och köpte lite pensér som jag har planterat hos Erik . Blev riktigt fint på hans altan som har sett ut som en riktig jävla svinstia .

Vi pallrade oss till Rikard och Vanessa där dt satt lite folk . Mabrippa kom dit och vi började dricka lite . Nu sitter vi och Micke på söder och myser lite . Ska försöka hitta på party , för dt är faktiskt lördag :)

Aja, jobb och en tråkig jävla söndag imorgon . Ska göra klart i rabatten hos Erik också , sen får vi la se vad dt blir . Hejpåer


Två shlöl tack !

nu blir dt sängen

För mongolider som Foppa som inte vet vad tjärtabletter är så är dt typ lakritstabletter med socker på :D Som smakar lite tjära ;D haha , skitgoda !

Vart typ en hur skön dag som helst i skolan, idag igen . Hade bara en lektion där vi kollade film . Drog till Hille där pappa hämtade upp mig och så åkte vi till Köpis . Handlade lite hårfärg och sådär .
Träffade Mabritta som Mamphie nu för tiden heter ;D haha . Vi knallade runt lite och träffade Forn och sådär .

Åkte hem hit och färgade håret , så nu har jag dt avklarat också . Sen tog jag moppen, hör och häpna, till västbyggeby och snackade lite bajs med Mabritta :)
Och nu sitter jag här och tattar . Ska nog lägga mig snart . Tänkte egentligen kliva upp sent men Jooel vill nog ha sällis till bussen så jag kliver väl upp för hans skull då ..


Inte gravid nej , bara ett litet skämt till Pontus Höglund :)

En jävligt tidig men god morgon (y)

Godmorgon !

Jag är vaken en timme tidigare än vad jag egentligen skulle behöva . Fråga mig inte varför, jag bara vaknade :p Sitter och snackar lite med Nettan nu om allt mellan himmel och jord . Jag ska väl snart börja fixa mig så man törs kliva utanför dörren :p
Jag har tokmycket bilder på min mobil som ni säkert skulle vilja se men den där sladden och min dator kommer inte riktigt överens, så dt får bli lite senare :)

Förkyld har jag lyckats bli också .. Trots att jag har "svettats in våren" som dt sägs att man ska göra . Så dt där med att svettas hit och dit är bara skitsnack .. Det fungerade inte på mig iaf :)

Nä , nu orkar jag inte skriva mera . Ska kika om jag fått något mail från Vulcana än , hoppashoppashoppas ! :)


Min älskade lilla piercing ;D

Tjärtabletter

Nettan kom hem med tjärtabletter till baaara mig från Ålandsbåten :O Tror ni att jag sitter oc trycker i mig som bara fan nu eller ? Aa, då trodde ni jävla rätt :)
Det finns inge godare än dt ! Jag ville bara berätta dt så ni får känna all avund smyga fram ;)


njaee

Började kvart i tio idag och första lektionen var matte . Inte mitt favoritämne direkt men visst fan fungerade dt .
Skulle ha franska efter men dt var någon konsert i aulan som vi gick på istället , så dt var ju inte heller så jävlans fel . Dom var riktigt duktiga faktiskt och dt var lite förvånande att se Katrina stå där på scenen . Du skötte dig kanonbra ! :D

Skulle ha samhällskunskap nu också men Morgan är sjuk så vi slapp den lektionen också. Så nu har jag slutat och har bara haft en lektion (y) Synd att vädret inte ger mig en jävla massa sol bara !

Haft ett riktigt bra lov, med lite pinsamheter bara .. Eller ganska många, men sånt får man ta! :) Nu är dt bara att hålla ut tills sommarlovet börjar och sen drar jag. Kan inte riktigt förstå att jag ska åka trots att jag är riktigt nervös över dt redan :p

Bilder

Fått lite bilder nu från i lördags av Hanna :p Kan ju säga att jag riktigt lyckades fastna på bilderna , menmen .. Roligt hade vi i alla fall ;D


Det var Tilda som drog med oss till Bomhus


Med dom här bland annat :p


Jag och Mamphie lyckas alltid med kameran ...


Pennan och Niklas


Haha , tur att Tilda och Märtha lyckades i alla fall :b


Henke och Alexander


Sådär då , då blir dt till att fixa till sig nu och få tag i Mamphie ;)

Påsk hit och påsk dit

Igår blev dt till att dricka vin med Mamphie, hennes storesyster Emelie och hennes mamma Britt-Inger :) Riktigt trevligt var dt och Britt-Inger fanns dt ingen stopp på :D haha !
Vi träffade Pickiie och Madde ett tag och Robin kom med taxi och hejade . Efterfest blev dt och dt blev hos Malte med Robin och Stiven . Jävla trevlans !

Idag så vaknade jag hemma hos Mamphie klockan tre och fick lite halvpanik eftersom vi ska bort ikväll . Så jag käkade lite god påsklunch med hennes familj och släkt . Måste berömma Britt-Inger för hennes Janssons frestelse alltså .

Nu snart så drar vi till min systers pojkväns familj och äter påskkäk. Blir nog inte där så länge för jag ska ut på party ikväll , men vart dt bär av vet jag inte . Sovplats har jag tydligen så dt är ju lugnt ;) haha !

Dags att fixa sig , puss :)

hundis


Hundvakt åt den här lilla pullan :)
Tråkigt som fan har jag också ska ni veta .

kasst väder


Riktigt skönt med lov, synd bara att vädret inte är lika skönt idag.
Jag orkar inte skriva idag , haha . Så jag gör såhär istället:

Grillning i Hemlingby med urmysigt folk :D
Tilda svängde förbi och åkte med oss till Statoil
Robin Söderberg plockade upp oss i Valbo när Tilda hade åkt hem och vi åkte till Statoil igen.
Robin Johansson och Robin Elofsson hälsade på
Dygnade från i måndags tills igår .
Sov som ett jävla djur inatt
Myst med Santrisi och Alex :)
Solat utan dess like

& idag har jag inte en aning :)

Amanda Othilia Setterlind <3

You're simply the best, better then all the rest !
Better then anyone, anyone I've ever met .


lördag

En jävla trevlig kväll igår måste jag säga :) Jag och Amanda var först hemma hos henne och fixade oss och sen drog vi till Brynäs :)

Nu sitter jag och ugglar här, nyduschad och mätt iaf :p Jag är helt slut i hela kroppen och dt snurrar i skallen på mig för att jag är så jävla trött :p haha .
Så vi får se vad som händer idag . Egentligen så ska jag in till stan med Mamphie och träffa Jenny, Tano och några till . Men om jag ska vara ärlig så vet jag fan inte om jag orkar ta mig utanför dörren idag.

Imorgon så ska jag sola hela förmiddagen i alla fall , tills mamma kommer hem . Då ska jag tvinga henne att övningsköra med mig ;D Kommer nog gå galant om jag får säga dt själv !

Nä , inget vettigt att säga egentligen .

We'll have a good time baby, don't you worry !

Då var jag hemma från skolan då .

Ska ta en powernap nu snart och efter dt blir dt en stor dusch som verkligen behövs . Efter allt fixande så ska jag träffa Mamphie och ikväll blir dt antagligen party :D
Hoppas att dt blir en jävla bra kväll, orkar inte med nå halvdanna kvällar nå mera :)

Men just nu så sitter jag och väntar på att min Mate ska ringa från Thailand och berätta hur fan hon har dt ! Hon är ju helt värdelös och vet inte hur man ringer hem från telefonautomaterna ;) Haha .

Nä , ingen lugn och ro här inte ! Slå en lur eller två ikväll, telefon är med hela tiden :)

Här är vår lilla valpflicka Molly :)

ge mig lov !



Idag har jag haft en asskön dag !

Började med socialkunskapen där Vulcana och Kvinnojouren kom och hade föreläsning . Det var grymt nyttigt att lyssna på och jag tror inte att många tjejer i dåliga förhållanden vet att de faktiskt blir misshandlade .
Grymt bra föreläsning i alla fall .

Drog en fika med Mamphie efter skolan och sen åkte vi hem till henne och käkade . Runt åtta eller nått så hämtade Tano upp oss vid Köpis och vi åkte till Brynäs . Jenny har lånat sin systers lägenhet så jag, Mamphie, Josef och Tano satt och kikade film där . Santrisi var med en stund han också .
Nu ligger jag i sängen och kan FAN inte somna . Helt jävla sjukt . Menmen , dt lär väl visa sig när John Blund dyker upp :)


Imorgon är dt party som står på schemat och på lördag så blir dt att käka och så hemma hos Josef med Jenny, Amanda och lite annat folks . Får se om dt blir party igen efter dt eller om vi bara ska slappa :)
Jag vet i alla fall att dt inte ska bli några bekymmer i helgen, för så mycket tid som jag har slängt iväg nu på sån skit har jag egentligen inte råd med ! Man lever ju som sagt bara en gång ;)

RSS 2.0