Marika

... gjorde min kväll just nu. Lite tungt känns dt kanske men dt var dt bästa som gjorts på länge faktiskt. Tummen upp för dt! Nu är dt läggdags, godnatt :)


chai latte och rastlöshet


Syster & jag för läääängesen

Nytt inlägg på den andra bloggen


Under håltimmen som jag hade så kom min syster Line ner på stan. Hon, jag och Marika gick till Nya Waynes och fikade. Kan ju säga att den där chai latten satt som ett smäck!
Line följde med på min och Källströms socialkunskap sen. Kikade bara på en film under hela lektionen, rätt så rolig faktiskt :p

Väntar på Mamphie och Robin nu, dom är på väg hit. Ska väl ut på en sväng med dom och prata av oss lite.

Hörrni, nu skickade finnjäveln sms. Så nu har jag inte tid med dt här nå mer! Skriver ikväll, heeeej !


bra jobbat tjejer!

FÖR KVINNORNA. Anna-Maria Ekqvist och Sabina Klasson från tog täten i sorgetåget som tillägnades alla de kvinnor som under året sökt hjälp hos Kvinnojouren Blåklockan i Gävle. Knappt 40 personer gick under tystnad till Slottstorget där en manifestation med musik, tal och bokläsning följde.



ETT MARSCHALL PER UTSATT KVINNA. 238 marschaller lyste upp novembermörkret vid Slottstorget i Gävle på onsdagskvällen, en marschall för varje kvinna som har sökt skydd hos Kvinnojouren Blåklockan i Gävle hittills i år. Det är ungefär fem kvinnor i veckan. "Det är fem för många", sa Sabina Klasson från Vulcana i sitt tal

Läste nyss artikeln om sorgetåget som Vulcana och Blåklockan ordnade. Skulle egentligen ha varit med och både fixat och gått i tåget men dt blev inte så. Tjejerna sa i alla fall att dt gick jättebra och Ia var nöjd med sitt tal :) Och hur fint blev dt inte med alla ljus? Dt är bara synd att dt faktiskt är så pass många .. Men otroligt bra sätt att uppmärksamma dt på!
För er som inte vet så gör man dt här för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor. Man tänder ett ljus för varje kvinna som har sökt hjälp hos jouren under året. Dt här året var dt 238 ljus och dt är alldeles för många.



http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.1556698


då var dt söndag igen



Då är man hemkommen från kryssningen! :) Ett ruskigt roligt dygn måste jag säga, haha. Hände allt och lite till om man säger så :p Men dt som hände på båten stannar på båten och dt ska vi nog vara glada över. Jag tror i alla fall att Johan är nöjd över sin födelsedag och dt är ju faktiskt dt viktigaste :)

Ligger i sängen nu och äter toblerone, terva leijona, twix och mentos. Huuuur gott som helst! Ska strax sova hade jag tänkt, är helt slut. Måste ju vara laddad till älskade skolan imorgon så man får någonting gjort ..

Orkar faktiskt inte skriva någonting. Ni får vänta tills imorgon :) En ruskigt bra helg i alla fall!

nostalgitripp med adde

                                                            


Adde :)



Var ute på en rejäl raggarrunda med Adde för ett tag sen. Åkte till Bomhus och kikade på dom ställena jag har bott på där. Lite läskigt nästan, har inte varit där sen jag var en pluttunge :)
Drog iväg till systemet också i Valbo där jag träffade både mamma och brorsan med sambo och unge :) Har inte träffat Jakob (brorsans unge) sen jag fyllde arton så dt är ett bra tag sen alltså!

Har nyss kikat Idol nu. Tyckte alla fyra gjorde bra ifrån sig men Erik var ju sjukt bra! Han fick ju med sig hela publiken nästan. GRYMT! Pappa hade lagat tokgod mat också så jag har suttit och fläskat i mig dt under hela programmet typ :p

Ikväll ska jag antingen till Sikvik och ströa med Källström. Eller så ska jag till Valbo och träffa Mamphie & Robin. Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra. Vi ska ju upp ganska tidigt imorgon jag och Källström eftersom vi ska på kryssning så aa.. Men jag saknar Mamphie så dt gör ont i magen!


på lördag, på lördag, till söndag, till söndag ;)

 


.

nytt inlägg på den andra bloggen nu


lördagskvällen närmar sig


SötMolly :) vår egna lilla staffetjej


Var och hälsade på Pickel igår förresten :) Längesen nu..

Skulle in till stan med Källström igår kväll egentligen men dt gick som dt gick. Båda två slocknade här hemma hos mig :p haha. Vaknade halv tre av att dt ringer så in i helvete på båda telefonerna. Åberg kom förbi med en skitfull Robanius i bilen, haha :D Jag undrar hur han mår idag alltså .. Aja, Källström åkte med Robin hem i alla fall och jag gick och la mig igen.
Vaknade imorse av att en far ringde & frågade efter sin son, vilket gjorde mig klarvaken. Gick upp och försökte roa mig med någonting men dt gick inge vidare så jag gick ner och la mig igen.
Vaknade ännu en gång och den här gången ringde sonen. Sa att han var i Hille så han kom förbi och hejade litegrann :)

Ska göra ett ryck nu och fixa ordning här inne. Fixa lite med ljus & grejer, städa undan lite. Man vet ju aldrig när man får besök nästa gång :) Ikväll blir dt antagligen lugna puckar igen. Ska försöka tagga till så in i helvete tills imorgon :D Satan i gatan vad jag längtar nu.

heeeej!

Åka utomlands? Jatack!



Längtar tillbaka till mitt älskade jobb på Ölaaand!


& efter Göran som efter många om och men fick i mig i vattnet :b

 

Åkte hem till Källström igår och slöade med henne och hennes familj. Satt och snackade skit med hennes storebror Snocke hur länge som helst innan vi bestämde oss för att sova med han. Så vi pallrade oss ner och la oss och kikade på Bernard och Bianca ;D & som vi skrattade!

Somnade vid fyra någon gång för ingen av oss kunde sova. Snocke fick i uppdrag att pilla mig i håret för att jag skulle somna men dt gick åt helvete.. Så imorse var jag inte så jävla överlycklig över att han väckte mig när han skulle upp, var som en jävla döing! Kom iväg i tid i alla fall och i rätt tid till filosofin.

Idag är dt lill-lördag så vi får se om dt blir nå festande :) M ska ut och vill att jag ska följa med så dt kanske blir så. Men annars visar dt sig.
Justja! Dt blir kryssning för min del :D Kommer nog bli sjukt roligt. Har en skitfräsch hytt och båten är fullbokad. Nu är dt bara att hålla tummarna för att inte Mimmie blir sjösjuk...

Så Marika, är du nöjd nu? :) Förresten, ska uppdatera den andra bloggen snart också så då har du lite mer att läsa.

Två fräscha bilder på Mamphie efter vår tripp till vårt älskade Napaaa :)


En riktigt full Mamphie i sin favorittischa ;)


En riktigt bakfull Mamphie, fortfarande i tischan (y)







 


Vasaskolan in my ass


AK92 som en blondin

Somnade lagomt sent igår så är lagomt pigg idag! Låg och pratade med Micke hur länge som helst om allt möjligt. Längesen så dt fanns en del att snacka om :)

Sitter i skolan nu med Källström & önskar att filosofi inte fanns just nu. Tycker dt är ganska roligt i vanliga fall men just nu vill jag bara åka till Sikvik och lägga mig i Källströms säng.
Får la se om jag följer med henne på kryssning i helgen. Jag är i alla fall ruskigt sugen på dt :) Dt blir hon, hennes mamma och hennes ena storebror som åker. Att man är på en båt med en full Marie Källström händer inte allt för ofta, så jag borde ju ta chansen ;b

Ska åka hem en sväng nu efter skolan & städa undan mitt rum. Min papi är inte så jävla överlycklig just nu med tanke på hur dt ser ut där inne. En riktig ungkarlslya :D Aja, efter dt så åker jag till amanda i alla fall och ströar sönder.

Heeej


Amanda & Robin


Mamphie & jag :)

Efter många försök att hitta en bra film så blev dt The Grudge 2 som drogs igång. Ingen höjdare men i brist på annat att göra ..
Nu ligger jag i sängen igen med en skitdryg hosta. Vettefan vad som har krypit ner i halsen på mig :) Men dt är i alla fall en bra anledning till att inte städa mitt ruskigt skitiga rum: jag börjar känna mig förkyld ;) Synd bara att pappa inte riktigt håller med mig där.

Jag längtar nå in i helvete till helgen i alla fall. Vet inte om dt blir nå festande men Källström försöker få med mig på kryssning :D Är egentligen ruskigt sugen men får se hur dt blir.

Har egentligen ingenting att säga :p Heey!


Yeey


Mamphie & jag på julafton förra året. Snart dags igen :)

Har varit på körskolan idag & kört lite med Lisa :) Jag tycker om henne jag, hon är grymt trevligt! Precis som alla andra som jobbar där.
Satte deadline på körkortet ganska långt fram bara för att dt inte ska störa med skolan. Men jag kommer ta dt före, dt är jag helt säker på :) Aja, så länge jag har dt till sommaren så är jag nöjd.

Nu kommer Mamphie & Robin hit och umgås med mig :) Vad vi hittar på däremot är en helt annan sak. Vad dt än blir så kommer dt bli good, dt blir dt alltid med dom.


Hörru finnjävel! Om du vill så kan jag lägga ut vår konversation från msn? När du berättar om ditt humör, din mens, Ph och lite annat smått & gott. Så får folk själva avgöra vad du är för nå ;)

Tjaaaa!


Acceptera att du förlorar & jag vinner :)


Old times! Hamphie, Mimmie, Mamphie & Pickiie


Dags att sova nu.. Inatt får jag sova själv, inge vidare faktiskt. Så jävla tråkigt så dt är inte sant :p Men har haft sällis hela dagen. Först av Källström som jag kikade film med hela dagen ungefär. Sen kom Amanda & Robin hit.
Kikade på Paradise med dom och slöade.

Nu är dt How I met your mother i full gång på tvn, hade tänkt somna till dt faktiskt. Skola imorgon ju & eftersom jag tagit bort en kurs så börjar jag kvart i tio. Rätt skönt faktiskt för jag slutar efter den lektionen också.

Nee, nu ska jag säga godnatt till galningen i telefon sen är dt läggdags :) Ha dt!


varför ha en blogg om man inte vill att någon ska läsa den?
       


Ge mig sommaren!



Sitter i sängen nu, vilket jag har gjort hela dagen, med Mamphie nu :) Kikar Hells Kitchen & slöar sönder. Vet inte riktigt vad som händer, men dt visar sig.
Måste bara säga att jag är stolt över Mamphie som för en gång skull åt något annat än pizza eller makaroner med bacon och ädelostsås :D haha!

Neeee, hörs .




Midsommar -08 hemma hos Pickiie :)


Dags att skeda lite



Ligger & myser med gofisen i sängen nu, ska bli skönt att inte sova själv :) Amanda & Robin kom och umgicks med oss ett tag men förutom dt så har dt bara varit massa tv-kikning. Skönt att bara slappa ibland.

Imorgon är dt dags för skolan igen, tror ni att jag längtar? Den stora tveken på dt kan jag säga.. Men dt är i alla fall sovdags nu så att vi kommer upp imorgon båda två.


"Dt var på fittstråt att dt skulle komma ut"
                                                          -
AK92



Ge mig sommar.

 

 


Sådärja, söndag igen!


Robin & lillebror på kräftskivan i Stackbo :)



Började kvällen på Rack n' roll tror jag att dt hette. Faktiskt ett jävla trevligt ställe :) På vägen till Slick så stannade Robin till vid gubben med trummor som brukar sitta efter vägen. Där började han köra igång en dans och som vi skrattade! Haha, så jävla roligt :D
Efter att ha blivit nekade på Slick så drog vi till Jackpot istället. Har inte sett så mycket folk där någon gång. Hade jävla trevligt där också :)

Kvällen var på väg att sluta på ett skittråkigt sätt men icke sa nicke! Vi pallrade oss upp till Maggies & käkade sen pallrade vi oss hemåt.

Vaknade hos Mamphie imorse, utan Mamphie dock. Käkade lite frulle där sen kom pappa & Nettan och hämtade mig. Ligger hemma nu i sängen med lite godis och kikar på Bonde söker fru. Mamphie skulle ringa mig lite senare när hon slutat jobba, får la se vad vi hittar på.

 


Ingen hemmakväll för mig inte

Nu har Robin & Mamphie terrat mig på telefon hur länge som helst så nu har jag gett mig ;p Ska strax dra till dt där nya biljardstället inne i stan och möta upp dom :)

Ha en bra kväll!

Robin


Tryggve & Snyggve på grillor. Duktiga är vi inte, men kul hade vi :b



Just nu är jag den gladaste jag känner ;p & jag har bara Kim Jansson att tacka för dt alltså! Du är go du gubben :)
Åkte till köpis idag och kikade på Robin. Har hur mycket kort som helst ;b & en signerad singel såklart, hehe. Fast dt fick mamma fixa.
Kim ringde efter en stund & sa att han var på väg så jag mötte upp honom vid scenen. När Robin hade signerat klart så drog Kim med mig och presenterade mig för honom. Jag kan ju erkänna att jag kände mig lagomt lökig under armarna efter dt ;b haha! Han hade ruskigt fina händer & manliga armar.. Mums!

Jag hoppas mamma skyndar sig att lägga in bilderna på datorn så hon kan skicka dom till mig :) & så fort jag får dom så åker dom upp här på bloggen.

Sitter hemma nu i alla fall och äter sharonfrukter så dt skriker om dt. Dt blir inge festande för mig den här helgen heller, ska ta igen allt nästa helg istället ;)
Ska käka middag med familjen och några kompisar som pappa & Nettan har bjudit hit sen får vi se vad kvällen bjuder på :)

Hare gött!


Bring it on home



Äntligen! Idag är dt dags att pallra sig till Valbo & kika på Rooobin :) Har dragit igång en jävla massa Robin-låtar nu så man kommer igång lite ;p Jag ska dra dit med Mamphie men mamma och några av mina syskon är också där, så dom ska jag kramas med.

Igår så kom Robin & Danne hit till Hille och hämta oss. Vi drog ut och gjorde ingenting ungefär :p Hamnade till slut på Maggies där Robin och ägaren hade dt vettigaste samtalet någonsin.
Kan ju tala om att jag inte är världens piggaste människa idag. Somnade hur sent som helst. Men dt var dt värt :) Och med lite Robin & Hallelujah så ska ni se att dt löser sig!

Dags att dra tummen ur arslet, tjaa :)


Friday



Haha, om jag någon gång ska gifta mig så är dt med den här karln! Vilken redig jävla man :D


Har kikat Idol med Mamphie nu i alla fall. Fan, alla är så jävla duktiga! Kommer bli tråkigt vem som än åker ut idag alltså. Men imorgon ska jag få se min lilla ponke som hamnade på tredje plats förra året :) & han kan ingen slå.
Ska kanske ut med Robin & dom ett tag nu, får la se vad dom säger. Annars blir dt en liten prommis för oss två.

Tjaaa



New moon och lite finskt temperament



Att några redan börjat läsa bloggen igen är roligt att se :) Ska försöka bete mig nu och slänga in något inlägg om dagen i allafall.

Har varit på New moon nu med Marika :) Jag skulle egentligen vilja berätta slutet på filmen bara för att förstöra men jag ska låta bli ;b Jävla trevligt att göra något med finnen för en gång skull i alla fall, trots att hennes humör var lika med noll :D Men jag var inte direkt förvånad eftersom jag visste att hennes baksmälla skulle sätta sig på hennes humör som en fästing!

Kom hem alldeles nyss, sitter och väntar på att Mamphie ska komma hit om en stund. Blir som sagt till att ströa & kika Idol! Callecallecalle ..!
Får se om dt kanske kommer hit lite mera folk senare ikväll eller om vi pallrar oss ut och hittar på lite tok :) Nu blir det i alla fall en dusch som heter duga & efter dt åker myskläderna på.
Ska försöka leta på sladden till min mobil också så jag kan slänga in lite nya bilder. Blir mycket roligare så ju.

Jag vet att dt kommer bli en bra kväll ;) hoppas ni också får dt! tjaa

 


Äntligen fredag


Marika Holappa i ett nötskal ;)

Sitter i skolan nu och degar. Världens längsta hål idag.. Brukar oftast vara pissdrygt men idag har det varit ruskigt skönt att bara ströa.
Marika drog med mig till subway & käkade lite. Satt och snackade skit hur länge som helst innan vi drog oss tillbaka till skolan.

Slutar vid tre någon gång och då blir dt hem och ströa lite till. Ska försöka få tag i Mamphie också så jag får träffa na, men hur det går lär visa sig. Känner jag henne rätt så ligger hon fortfarande och sover :p

 


Tredje gången gillt?



Sådär! Då kör vi :)

Ganska halvtrött nu kan jag säga men fortfarande helt omöjligt att sova :s Förstår inte .. Imorgon är det skolan i alla fall. Längtar efter att få se en bakfull Marika med sjukt mycket ångest! ;) Men jag kan sätta en hundring på att hon kommer sova som en stock när jag ringer henne imorgon bitti. Jag kommer få stå där helt själv i skolan eftersom Amanda har åkt till fjällen också :p

Äntligen helg snart med! Nå grymt skönt måste jag säga :) Blir bara lugnt för min del.
Imorgon ska jag och Mamphie kika Idol och tjocka i oss. Fyfan, kommer bli sorgligt imorgon att se vem som ryker!
På lördag blir dt till att kika Robin på köpis.. Får se vem jag åker dit med, Marika var lite halvsugen på att följa med :)
Söndag ..? Ja, dt visar sig vad som händer på lördagkväll :) Antingen ligger jag & huvudvärken inne på mitt rum eller så ska jag se till att få något vettigt gjort.

Hörs!


RSS 2.0