foppa, ge med dig nu!

Nu har ölen börjat glida ner i halsen! Sanna är snart här, Marika och Annie (kanske Alice?) är också på väg :) Så nu börjas det och det kommer inte sluta förrän imorgon bitti! ;)

Jag ska försöka tvinga Foppa (coolingen på kortet) att ha vad vi kallar Foppafest ;) Haha, finns inget ställe där jag festat om och om igen och det aldrig har varit tråkigt, förutom hos Foppa! Så nu ska det tvingas :)


sista april

Nu ska jag snart åka ner på stan och ta ut lite pengar på banken. Jag har tappat bort mitt bankomatkort, återigen!

Sen blir det raka vägen hem igen och börja fixa lite inför kvällen. Grillen ska fixas, käk ska ordnas, ölen kommer hit sen och sen ska jag ju slänga mig in i duschen och bli lite fräsch tänkte jag :) Det kommer bli en bra kväll ikväll, det ska vi nog se till ;)

Vad ska ni göra? Blir det Uppsala?

john blund jagar mig

Nu är det läggdags för min del! :) Imorgon köööör vi, och jag kunde inte ha blivit mer taggad än vad jag är just nu! :D Nu känner jag hur mitt gamla jag börjar komma tillbaka, vilket jag tackar gudarna för!
Godnatt allihopa :)


äntligen!

M. säger:
hahah eller hur! TJEEENA CHILLA PÅ STRANDEN JAG VILL KONVERTERA MED DETSAMMA!

marika säger:
HAHAHAH
i accept !
du är intagen

M. säger:
TACK GUD DEN ALLSMÄKTIGE!


Hahaha, yeees nu kör vi! ;)


laddaaaaaaaaaaaaaaaaad!!

Nu har jag börjat fixa lite musik till imorgon. Jag och pappa ska fixa grillen ikväll och ställa fram den så att allt är klart. Efter det är det bara inhandlingen och fixningen som fattas, sen är jag redo! :D

Imorgon slänger jag in bilder utav bara satan! Jag vet att ni inte kommer ha tid att kika in imorgon, men på lördag när ni ligger bakfulla (vilket jag också kommer göra antagligen) så har ni något att slänga ögonen på :)

min mamphie

Fick äntligen, efter två månader, träffa min Mamphie idag. Satan i gatan vad jag har saknat henne!

Älskar dig baby! <3


helgen

Från och med idag lägger jag undan allt som har med kärlek att göra. Jag tänker kasta det åt helvete nu under helgen och bara använda all kärlek till mina tjejer ;) Så nu laddar vi upp inför morgondagen flickor! :D

Jag och Marika bestämde idag att vi ska grilla lite här hemma med lite pojkar och flickor! Det kommer bli tokbra :) Sen får vi se vart vi drar vidare; krogen för att skaka lite på röven eller så drar vi vidare till någon hemmafest.

Det spelar ingen roll vad vi hittar på, jag vet att det blir bäst i Marikas och Sannas sällskap! ;) Det skulle i och för sig inte förvåna mig om vi hinner ändra oss till imorgon om Uppsala och drar dit i vilket fall!



Jag behöver inte ditt skitsnack just nu, det kan du slänga på någon annan. och jag hoppas att du inte har mage att höra av dig under helgen.


sista april = uppsala?

nytt inlägg i privata bloggen för er som har den.



Godmorgon! Vilket skitväder vi har..?

Jag sitter och funderar över morgondagen. Vi är några tjejer som hade tänkt dra till Uppsala och festa arslena av oss, men tvekar lite med tanke på vädret. Jag kikade upp det alldeles nyss och det ska ju vara bättre väder där än här i Gävle i alla fall.

Är det någon av er som har varit i Uppsala och vet om det är värt att åka dit trots halvtaskigt väder? Vi kommer ju inte kunna åka hem förrän på morgonen dagen efter och då är det ju bra att veta om det faktiskt är värt det.

Jag snackade med Rasmus igår och han sa att han hade kompisar i Uppsala som vi kunde sova över hos. Det är ju schysst, men jag känner att jag inte vill dra dit om inte han och hans stockholmare kommer dit. Så nu hänger det lite på honom också om vi faktiskt ska åka.

Annars har vi lite andra planer här i Gävle, så helgen är ju inte förstörd om vi inte åker till Uppsala ;)

solsolsol

Godmorgon! Riktigt härligt att solen skiner som aldrig förr :) Dags att göra lite nytta nu, have a good day! :)


Sanna, dags för lite payback-time! ;)

Sanna kom hem strax efter att jag kommit dit och jag satan vad jag skrämde skiten ur na, haha! Vi drog ner på stan och fikade på Wayne's. Träffade Aleksandar också som hade sällis av Gustav. Det var så längesen jag träffade han så jag visste knappt vad jag skulle säga! Men en riktig kram fick jag i alla fall och det var roligt att träffa han :)

Vi drog vidare på stan och kikade runt litegrann. Självklart kunde vi inte bete oss efter bara några minuter och kameran åkte fram. Jag skrattade som en idiot när vi stod och testade brillor och kläder. Här får ni se ett litet smakprov på våra framtida sommarplagg! Eller..? Kika in snygg-Sanna på sista bilden också ;)





back in town

Nu ska ni få höra :)

På tåget var jag äckligt nervös! Hur skulle det gå? Skulle det bli som ett förhör? Ja, det var ett under att jag inte såg ut som en svettbomb när jag klev av, haha! 

Jag mötte upp tjejen i alla fall, som heter Maja, på station i Stockholm. En riktigt härlig tjej med fart i, det gillar vi! :D Nervositeten försvann direkt. Vi knatade vidare till Stureplan och satte oss på en uteservering där. Hur fint väder som helst! Jag måste erkänna att jag kände mig lite bonnig när jag satt där med en svärm av kostymnissar runt omkring mig.

Hon berättade lite hur allt går till och så. Men efter det var det mest hon som ställde frågor och jag pratade på. Vi babblade om allt möjligt, både om sånt som hör till sommarens planer och om lite annat.
En sjukt god rätt med heta räkor, vitlökscremé och ett glas rosé senare så var det dags att dra sig mot tåget igen.

En jävligt trevlig lunch i huvudstaden måste jag säga :)
Pappa kom och hämtade mig på tågstation i Gävle sen och vi åkte direkt till mammas jobb. Där fikade vi och snackade lite med mamma innan han skjutsade tillbaka mig till stan.

Nu sitter jag hos Sanna, men det är tyvärr ingen Sanna här!? Vart tog hon vägen? :D Haha. Som tur är har jag nyckel in så jag slipper stå utanför och vänta på henne :)

studentmössan har kommit!


Vad tycker ni? :)



huvudstaden imorgon


gött att äntligen kunna slänga in lite bilder här precis när jag känner fört! :)


När jag kom till skolan idag efter att ha sovit kvar hos Sanna över natten så sprang jag in till Monica för att berätta dom två goda nyheterna jag har fått dom senaste dagarna! :) Självklart blev hon jätteglad för min skull och jag blev ännu mer peppad!

Solen väntade på mig efter det och jag sprang ut och satte mig för att försöka bättra på brännan igen, den har nämligen försvunnit av någon anledning.. Men idag var en bra början :)

Efter psykologin satt vi och pratade litegrann ute i solen innan vi drog till socialkunskapen. Där fick vi träffa på tre riktigt coola tjejer som var i vår egen ålder som helt öppet pratade om deras problem med alkoholen och deras väg till att bli nyktra alkoholister.
Jag rös nästan hela tiden och jag kunde inte sluta tänka på vilka grymt starka tjejer det faktiskt är, som har modet och orken att stå emot alkohol i vår ålder. Riktigt bra föreläsning och ett stort bockande och bugande till tjejerna! :)

Jag åker i alla fall till Stockholm imorgon för att träffa den där tjejen! :) Jag fick tågbiljetten av henne på mobilen så imorgon vid nio åker jag mot huvudstaden.
Jag kommer hem igen någon gång på dagen och då lovar jag er att berätta allt jag fått veta (som jag får berätta) så att ni har koll på läget :)

 


bloggpaus? åt helvete med den!

Jag sitter i skolan nu och väntar på att psykologin ska börja. Ska ut i solen och dega fram till dess tänkte jag :)
Senare idag åker jag och mamma till Bomhus för att träffa Laila, frisören som ska göra min balfrisyr. Vi ska testa lite idag så att vi har tillräckligt med tid för att ändra om jag inte är nöjd.

Förresten.. Det där med bloggpausen.. Det är jag för ivrig för, för att kunna låta bli att skriva! :) Så vi skiter i den där jävla bloggpausen, jag har ju faktiskt inte skrivit så mycket dom senaste dagarna.

Nej, nu får det vara nog med datanördande! Solen, here I come :)

kommentar

Mathilda om slöhög:
varför umgås du inte med amanda k mer för? =)


Svar: Det har hänt saker mellan oss som har gjort att vi inte umgås med varandra. När vi är i skolan pratar/umgås vi, men inte på fritiden. Mer än så tänker jag inte säga. Vill du veta mer så får du fråga henne, då får hon chansen att välja hur mycket hon vill berätta :)

slöhög

Sitter på Sannas balkong nu trots att det inte är tokvarmt ute. Men solen är i alla fall framme och det kan man ju inte tacka nej till! :)


gårdagen

Nu när jag äntligen har en mobil som jag kan ladda upp bilder med (den förra hade jag ingen sladd till) så ska jag slänga in några från igår!

 


två dagar hit, två dagar dit!


Vad är det med oss två Marika? Helt sinnessjukt! :D


bilder


Här kommer lite bilder från när jag och Line i Funäs :)







citat



"Om kärleken stannade vid den första kyssen skulle människan bli lyckligare" - George Eliot


planer

30 april  firas i uppsala med goa tjejer!

4e maj  halkbana i söderhamn med Marcus ;)

10 maj  jag hoppas det går bra...

29 maj  bal med August :)

10 juni  STUDENTEN!

18 juni  åker till Öland!



tiden går så fort!


Grattis Jacob på 2-årsdagen! Faster älskar dig <3



.


***

Nytt inlägg i privata bloggen för er som har den.


bloggpaus, en lång en!

Jag har sovit i några timmar nu men det hjälpte tyvärr ingenting. Huvudet värker bara mer och jag skulle lätt kunna gå och lägga mig för natten, så trött är jag!

Det lutar åt en lång bloggpaus för min del. Jag tänker skriva av mig på den privata bloggen några dagar/veckor framöver, det finns inte mycket roligt jag kan berätta för er just nu. Självklart skriver jag om det är så att det faktiskt händer någonting men det tvekar jag på.

Ta hand om er! ♥


en riddares historia

Jag har en jätteskön dag hemma med syster och vår hund Molly :) Vi håller på och letar genom hela huset efter godis, sockersuget är nå sjukt galet både på mig och min syster!

"En riddares historia" har gått på tvn idag och självklart skulle jag sitta där och snyfta för min vackra (dock döda) Heath Ledger! Filmen är så jävla bra och han är nå sjukt snygg i den. Undra varför han tog livet av sig? Hmm.. Cam Gigandet är inte så dålig han heller!? En pärla och en riktig badboy!

Det finns dock en grabb som som slår alla :) & det vet du att jag tycker.




Heath Ledger



Cam Gigandet





.

JAG SAKNAR DIG!

Kan du förstå det? Jag måste få träffa dig en gång till bara..


helgen går fort när man har roligt!

Hallåj!

Gårdagen började här hemma hos Sanna. Vi drog ganska snabbt vidare hem till Mattias där dom satt och drack lite öl. Vi blev kvar där hela kvällen tills jag blev utkastad av Sanna :b Haha!

Så jag började gå mot Max där jag mötte upp Stefan, Adde och Malte. Eftersom Sanna sov kvar där vi var tidigare så tog jag med mig hennes nycklar och drog hem till henne efteråt. Killarna följde med på efterfest innan dom drog tillbaka mot Valbo för att efterfesta lite till!

Nu sitter jag och väntar på att Sanna ska komma hem så jag får höra lite vad hon har att säga! ;)

Ikväll ska jag hem till mamma eller pappa bara och ta det lugnt tror jag. Det kan bli grillning med lite Forsbackafolk också, det visar sig :)


friday

Sanna: Mimmie..? Mimmiiie..?!

Mimmie: Mmm..?

Sanna: Det är sol ute, vi måste kliva upp och sätta oss på balkongen!


Då vaknade man till lika fort som jag somnade igår kan jag säga! Det skulle ju vara dåligt väder hela dagen idag egentligen? Men så blev det inte! Vi satte oss på balkongen och har suttit där i en och en halv timme nu. Dock börjar molnen rulla in hur mycket som helst nu men det gör ingenting; vi fick ju ändå mer sol än vi trott :)

Jag ringde och väckte Adde nu, han ska hjälpa mig litegrann idag. Det tackar jag för! :) Utan han hade det inte blivit nå klackarna i taket för mig och Sanna ikväll!

Måste hem till Valbo och hämta kläder och smink också plus att jag ska hem till Hille och hämta högtalare. Sen blir det ansiktsmask och massa skitsnack :)

Ha en bra fredag allihopa!

godnatt!

Jag och Sanna har haft en riktig slödag! Vi gick till Godistajm (där vi träffade på Jossi också!) och handlade med oss tokmycket hem.
Efter att ha tryckt i oss nästan hela skålen så var välmåendet inte på topp men jag kan lova att mitt sockerberoende aldrig har varit mer nöjd! ;)

Nu har jag legat inne i Sannas säng och pratat i telefon ett bra tag. Det kändes bra att få skratta litegrann och bara må riktigt bra ett tag! Det var skönt att få höra att du mår bra och att du kom hem säkert! Så nu kan jag sova gott inatt, speciellt med Sanna i närheten :)

Alldeles strax är det sängdags! Vi har mycket att göra imorgon så vi har inte tid att hålla oss vaken. Dessutom börjar ögonlocken bli riktigt tunga. Det känns riktigt skönt att faktiskt kunna känna mig trött. Jag har inte gjort det som senaste dagarna. Men om jag får sova ordentligt hela natten så tackar jag dig för det! :)

sanna

Vart personen som kommenterar vill komma vet jag inte så jag tänker inte ens lägga energi på det :)

Sitter hemma hos Sanna och planerar morgondagen nu. Vi hade tänkt ha lite party här hemma hos henne. Vilka som kommer hit eller inte kommer hit har jag inte en aning om :) Men som jag sa tidigare, klackarna i taket blir det i alla fall!

Ikväll ska vi städa här i lägenheten. Jag har planerat att sova här inatt så vi får lite mer tid att snacka skit på! :)
Imorgon blir det skola i en timme, hur skönt som helst. Sen drar jag/vi till Valbo och hämtar kläder som kanske kan användas imorgon kväll. Sen blir det färd tillbaka till Sanna för att köra igång!

Have a nice kväll ;)


anonym kommentar

"folks? haha fått det från sussis blogg eller?"


Nej, jag läser inte sussis blogg. Om det är Wallin du menar? :)


i brist på annat


härliga tider!




Nytt inlägg på privata bloggen & nytt lösenord.



Om en timme börjar min psykologilektion men jag är redan i skolan. Mamma skulle in till stan så jag tänkte att det var lika bra att åka med på en gång.
När jag ändå är här ska jag försöka få någonting gjort tänkte jag men kom på att jag varken har anteckningar från intervjun, boken till filosofin eller anteckningar från någon intervju till repotaget.

Facebook får hjälpa mig istället! Jag tänkte springa förbi apoteket också om jag orkar och köpa hem lite omeprazol. Det är slut på det just nu och det kanske behövs nu en tid framöver!

Imorgon blir det först skola en timme. Det kanske finns lite andra planer under dagen men det får vi se hur det blir med? Kvällen bjuder på bravader med Sanna i alla fall och det längtar jag till!
Marika ville att vi skulle kika om Adde och några till kanske är sugen på att grilla på lördag. Jag ska prata med han och se vad han säger.


vart är solen?

Godmorgon!

Nu är jag färdig för skolan. Runt ett ska jag följa med Line till GUM (Gävle ungdomsmottagning), det är dags för henne att sätta in en spiral också :b Jag kommer antagligen få skratta ihjäl mig åt henne ;) Det gör verkligen pissont!

Efter det ska jag ta mig hem till Englund om hon inte är ute på rymmen. Det lär visa sig senare. Då kan jag lova att det blir till att snacka av sig!

Ha en härlig dag :)

förlåt folks

Det här suger! Har ni haft den där klumpen i magen som ser till att det blir jobbigt att andas och gör att allt bara snurrar i huvudet? Har ni inte haft det kan jag berätta att det är bland det värsta som finns. Den ser till att man gör saker som man inte borde, funderar över saker man borde ha gjort och den gör definitivt att man håller på att spy på sig själv.

Det värsta är att man är så fruktansvärt hjälplös. Jag kan säga att det svider nå in i helvete att få ett sånt här slag i magen! Men det är bara att försöka hämta andan igen och sluta deppa. Lättare sagt än gjort bara.
Jag vill bara ta tag i dig och övertyga dig!

Inte ett enda inlägg till om något sånt här skit :) Det lovar jag er. Jag har lovat det flera gånger i och för sig? Men nu menar jag allvar. Inga mer deppiga inlägg & definitivt inget ältande. "Gör pinan kort", som mamma brukar säga :)



Har varit och käkat middag med pappa och Line. Pappa fyller ju år idag, 46 år blir han! Så han bjöd mig och Line på middag i Sandviken. Det var någon ny restaurang (Charlys) som verkligen fick ett toppbetyg!
Jag åt ryggbiff med Idahopotatis och lite olika såser. GRYMT gott! Sen blev det efterrätt; vaniljglass med kahlua som topping.

Tack pappa och grattis ännu en gång på födelsedagen! :)


marikaa ♥


Bara för att du är du!



godmorgon!

Igår blev det övningskörning med mamma klockan tolv på natten. Riktigt roligt att köra då måste jag säga! Tror att jag skulle behöva döpas om till Rally-Kalle ;)

Solen skiner även idag, det tackar vi för! Jag börjar klockan elva så jag antar att jag ska kasta mig ut och få lite sunshine i ansiktet.

Ja ni.. Jag har inte så mycket att säga egentligen :p There's no words faktiskt.. Nu ska allt kopplas bort, inget grinande mer och absolut inget mer


.



Even though there may be times
it seems I'm far away
Never wonder where I am
'Cause I am always by your side


grym dag med englund


Grymma dagar på Böda Sand! Snart är vi tillbaka ;)



Dagen har varit lika bra som den var igår :) Jag drog hem till Sanna efter skolan och självklart satte vi oss på balkongen direkt. Hon försvann en timme och jag fick sköta mig själv där hemma, men det gjorde ingenting. När Sanna kom hem med ett leende upp till ögonen så visste jag att det var värt det ;)

Mamma kom och hämtade mig vid sju och det blev direkt hemfärd till Stackbo. Pappa väntade oss på där hemma, vi skulle prata lite om hur han tänkt sig med lägenhet och så. Jag sa som det var, att jag inte bryr mig ett dugg eftersom jag förhoppningsvis inte behöver sätta min fot i Gävle igen efter studenten.

När han hade åkt hem så satte sig jag och mamma ner och började planera lite inför både bal och student.
Jag och August har fixat allt förutom bil till balen så det behöver jag inte oroa mig för! Jag vet att det kommer bli en perfekt bal, speciellt med en så engagerad kavaljer :D
Fotograf, klänning, skor, hår/smink och biljetter har jag fixat och August har fixat frack och skor till sig själv.

Till studenten har vi en del kvar att fixa men det viktigaste är klart. Nu fattas det bara att jag står på flaket och gapar sönder halsen! ;)

Imorgon är det dags för skola igen såklart. Så nu blir det en dusch och sen sängen. Efter skolan ska jag hem till Sanna och förhoppningsvis planera lite inför helgen då det är dags att slå klackarna i taket! ;)

 


sanna, sol, gym och mat. kan man klaga?

Sitter hemma hos Sanna nu :) Jag drog till henne direkt efter skolan och fick se en nyvaken tjej när jag klev innanför dörren kan jag säga!
Vi satte oss direkt på balkongen och drog av oss till BH:ar så solen fick göra sitt. Båda två sitter med fräknar nu ;)

Vi drog och träna på det nya tjejgymmet nyss också! Riktigt fräscht där inne, allt i rosa såklart. Mycket skönt att få röra på sig litegrann. När vi kom hem körde vi igång med varma mackor i hennes nya toastgrej så nu är vi som innan igen. Precis som det ska vara! :)

Ikväll ska jag hem till mamma och käka ananaspaj och bara mysa. Det blir antagligen en tidig kväll för det är ju skoldags imorgon once again.. Jag längtar till studenten så in i helvete!


första morgonen i valbo på väldigt länge

GRATTIS BROR OCH ELISABETH! :) Och till Jakob såklart som snart blir storebror :)


Inte ett moln på himlen idag, vilket var grymt skönt att vakna upp till! Det ger ju lite hopp för en lyckad dag :)

Nu blir det skola till fyra först och främst. När jag slutar går jag direkt hem till Sanna och kramas med henne! Nu jävlar var det längesen :) Får la se vad vi hittar på för något.

Igår när vi kom hem så bjöds det på ananaspaj och kladdmuffins, så välkomnandet var inget att klaga på.
Men att sätta sig på bussen hem från Funäsdalen var riktigt jobbigt.. Jag kunde knappt säga hejdå! Vi har haft världens mysigaste människor runt omkring oss i elva dagar, i en helt otrolig miljö. Dom här dagarna och veckan i Ayia Napa är dom bästa dagarna jag haft i hela mitt liv!



jag saknar dig.


jahapp




Nu är vi i Valbo igen. Behöver jag ens säga hur det känns?


gårdagen & dagen

Hallåj!

Gårdagen började hemma hos Johan där vi blev bjudna på kycklinggratäng. Det var riktigt gott och han ska ha mycket cred för den :)
Det kom lite mer folk efter en stund och vid elva åkte vi mot Ramundberget för att umgås lite på nattafterskin.
Väl där så var det jättelite folk! Men det skiter man väl i :b Halv ett så åkte taxin (Fakke) tillbaka mot Bruksvallarna och där blev det sängdags.

Idag blir det bara lugnt. Jag vet inte om vi kanske åker till Martins stuga idag eller om vi ska göra det imorgon? Det lär ju visa sig :) Så fort jag får veta så får ni veta.







mamphie

Har pratat lite med Mamphie i telefon nu :) Snackade lite om allt möjligt, hur allt rullar på och så. Tråkigt nog så åker hon till Lofsdalen samma dag som jag kommer till Gävle igen. Men vi får ses när hon kommer hem helt enkelt :)


good morning sunshines!

Godmorgon!

Jag och Line har precis vaknat. Martin väckte mig innan han åkte till jobbet och då vaknade Line också till.
Så nu sitter vi med musik, tvn och en massa skitsnack här i Martins lägenhet och bara degar! :) Det är inget bra väder idag, det skulle inte komma tillbaka förrän imorgon heller. Solningen får alltså vänta, tråkigt nog.

Igår blev det tacoätning här hemma. Jag, Line, Johan och Martin satt och tryckte i oss tacos tills vi höll på att spy allihopa :b Resten av kvällen låg vi som slakt i soffan/sängen och kikade tv.

Ikväll är det dags för nattafterski! Det ser jag fram emot :)



myskväll i tänndalen

Igår när Martin hade kommit hem åkte vi direkt och handlade med oss lite mat för att sen åka till Fakke och grilla. Det blev en riktig slapp kväll, ingen orkade knappt prata ens :b Riktigt skön kväll dock!
Jag har drömt mycket mardrömmar inatt. Hur jobbigt som helst så jag har vridigt och vänt på mig hela natten.
Det var jag inte ensam om! Martin höll på och vred på sig minst lika mycket han också. Trots det så har jag varit vaken sen han åkte till jobbet vid sju någon gång.
Nu har jag tvättat (för hand!) och snart blir det en riktig dusch :) Det behövs verkligen.

Ikväll vet jag inte vad som händer förutom att vi ska käka tacos. Men jag kan gissa att det blir lika lugnt ikväll också. Martin är toktrött och får aldrig sova känns det som. Det visar sig hur det blir! :)



.

Gissa om han skrämde skiten ur oss?


gårdagen på vôllerian

Igår var jag ensam här hemma ett tag för Line blev medbjuden upp på fjället med Jens och Erik :) Så jag satt ute i solen och bara tog det lugnt, vilket vi har gjort dom andra dagarna också i och för sig ;b Jag har snart läst ut boken förresten! Precis som jag sa att jag skulle göra här uppe.

Martin slutade tidigt och när han kom hem var det bara att dra på sig kläderna och åka ner mot hans garage. När Johan kom dit så åkte vi dit Line och dom andra var.
Grabbarna höll på att hoppa och filma medan jag och Line satt och solade och lyssnade på musik. Det var tokskönt!

När vi kom hem började jag och Line stressa; vi skulle vara på Vôllerian fyrtiofem minuter senare för att äta. Väl där så åt vi kycklingfajitas med aioli, salsa och massa annat gott! Jag åt så jag höll på att spy :b
När maten hade lagt sig började partyt. Det var jättetrevligt och jag tror det blev ganska sent? För Martin satt och gäspade där i slutet ;p

Nu ska jag göra i ordning lite käk och sen blir det deg. Sen ska jag bara vänta.. :)



mer sol till oss!

Igår kväll slocknade Line bara av i sängen och jag och Martin låg i soffan och tog det lugnt bara :) Runt halv ett slängde vi tillbaka Line där hon hör hemma (i soffan) och sen var det läggdags.

Nu har vi precis klivit upp & Martin har åkt till jobbet. Solen verkar hålla i sig idag också vilket innebär att jag och syrran ska hoppa ut genom dörren och lägga oss på bron. Tro det eller ej, men jag fick färg bara igår! :b Så vi kör på samma visa idag igen och hoppas på mer färg.



Tack för kommentarerna! :)




if today was your last day, if tomorrow was to late..

.. skulle du vilja uppleva det jag har fått uppleva idag!


Idag när jag och Line hade vaknat så började vi städa undan litegrann här hemma. När vi var klara tog vi en promenad ner till Ica och handlade hem mat och annat smått & gott :)
Det har knappt varit något moln på himlen idag så jag och Line tog chansen att få lite sol på oss. Vi la oss ute på bron och läste, vi åt till och med mat ute på bron :p

Två och en halv timme efter att vi satt oss ute i solen så kom Martin hem. Han skickade ett sms tidigare på dagen att vi skulle ut och åka skoter när han kom hem. Så vi drog på oss kläderna och åkte ner till hans jobb. Sen stack vi upp mot fjället, utan hjälm! :o Riktigt ovant, men riktigt skönt :)

Jag kan säga att det var något av det finaste jag har sett någon gång i hela mitt liv! Det var så jävla mäktigt och jag kunde knappt ta in allting.. Och så hade jag ju det bästa sällskapet med mig också! :) Tyvärr finns det inte ord för hur det kändes att stå där och titta ut över allting, men bilder finns det :) Dom lägger jag in sen. Jag är riktigt nöjd med den här dagen och ja.. Jag vill inte att dagarna ska gå så fort.



Så bra som jag mår just nu har jag inte gjort på hur länge som helst. Jag kommer aldrig kunna återgälda allt vi har fått här, allt jag har fått här.

update från bruksvallarna!

Ja, igår kom vi äntligen fram till Funäs! :) Vi åkte och handlade sen drog vi till Erixgårn och var på lite afterski. Träffade Erik, Linn, Tim, Jurij och Viktor där också! Allihopa från Gävle, vilket var väldigt skoj :)
Jag fick också träffa Martins föräldrar som var otroligt trevliga båda två! Min nervositet försvann ganska så snabbt ;)

Imorse var det en tidig uppstigning för att sedan åka till Norge och kika på Martins tävling. Det gick jättebra i dom två första heaten men i finalen kraschade han ganska så rejält.. Ingen rolig syn, det kan jag säga!
Nu har vi käkat pizza och duschen är i full gång. Ikväll blir det party! Syrran är dock för liten och kan inte följa med. Men hade det inte varit för att hon var dålig så hade jag nog inte åkt. Men hon har Martins hund Vilda här och hon vill vara för sig själv litegrann :)

Så, nu är ni uppdaterade! Sa jag förresten att jag inte mått bättre på väldigt länge?

RSS 2.0