tisdaag

Dt blev en mysig dag idag ändå :)

Åkte till Skohuset och köpte en par skor efter lite hjälp av Britt-Inger, dt får man tacka för :) Sen blev dt skolan och efter dt så pallrade jag mig till Mamphie .
Käkade och grejer där och sen tog vi oss in till stan igen . Skulle egentligen träffa Micke men dt blev inte så, så vi drog direkt iväg med Jenny, Tano och norskarna . Hyrde film och sen drog vi till Valbo och käkade.

När vi hade svullat färdigt så drog vi hem till Jenny och kikade på Besatt och fortsatte att svulla ... såklart .
Runt nio eller så så drog jag och Amanda ut med Robin och svullade på Donken, snackade lite skit och rullade runt . Riktigt kul att träffa han igen, dt var ju ett tag sen kan man säga !

Nu ligger jag i sängen .. och äter . Blir man förvånad eller ? :D Nä fyfan, nu ska dt bli ändring och dt ska ni ha klart för er !

Måste bara förklara att jag känner två Amanda . Amanda Källström som jag kallar för Mate oftast här i bloggen . Och så är dt Amanda Setterlind som kallas för Mamphie ;D Så att ni som inte känner dom hänger med på noterna :)


Puss & godnatt

solen

Vilken jävla härlig dag !

Jag ska pallra mig till skolan en stund nu, sen så drar jag till Mamphies mamma Britt-Inger och kikar på skor :)
Efter dt så ska jag tillbaka till skolan en stund och gå på den förbannat älskade gympalektionen ... Så jävla värdelöst med gympa så dt är inte sant .

Runt halv fem så har Mamphie bestämt med Jenny och Tano att vi ska käka på Köpis och grejer . Känns inte som om jag ska vara där egentligen, menmen . Mamphies ord är min lag (; Haha .
Nu måste jag SPRINGA till bussen , eftersom mamma tycker att jag kan ta en promenad . Den tackar man för (y)

Puss ! :)


mycket vill ha mer !

Kvällen igår blev faktiskt riktigt lyckad . Jag och Mamphie satt här först med lite musik och så . Foppa och Åberg kom hit och gjorde oss sällis och inte långt efter så pallrade sig Felicia hit :)
Jag vet inte riktigt vad klockan var när vi drog hem till Josef där dt satt lite folk, alla utom Josef och Jenny konstigt nog :p
Men Toni, Santrisi, någon jag inte vet namnet på och Marcello var där. En kväll med mycket tokigheter och en jävla massa Subway ;)


 
Ikväll börjar vi om på nytt; jag, Amanda, Felicia och Jenny . Kommer nog bli minst lika roligt ! :) Antingen drar vi med Robin och lite annat folk eller så pallrar vi oss till Forsbacka med nå pojkar där .


William tycker vi om ! :) Tack för hjälpen lilla du !







 


friday night !

PARTEEEEY MED MAMPHIE ! ;)

Ha en jävla bra kväll, för dt ska jag ha :)



skin, skin



Ge mig sommar !


Efter att Mamphie dragit så satte jag mig utanför dörren och sola i en och en halvtimme ungefär. Fyfan vad jag längtar till sommaren nu, jag kommer bli tokig innan den kommer.

Pallrade mig i alla fall till socialkunskapen och mötte Jocke, vår lärare, som sa att vi ska ut på stan och bryta normer. Kanske ska göra som Bitterfittan och visa pullan i fontänen ;) Nä , så långt tänker jag inte gå . Men dt kan ju bli lite roligt att se folks reaktioner vad jag än hittar på för tok :) Så jag hade inga lektioner alls idag och dt är ju inget man tackar nej till !

Gick i alla fall ut på stan och letade lite grejer till i helgen som jag kommer behöva . Dt blev inga onödiga saker alls, utan bara nödvändiga och bra saker :)
Längtar faktiskt som fan till i helgen, dt kommer säkert bli superbra .
Pratade med Sanna tidigare idag också och dt var grymt kul att få snacka lite med henne igen. Ska nog träffa henne en sväng idag nu när hon är i Stackbo. Får se vad klockan blir och vad Mamphie har för planer, men annars kommer dt fler dagar.

Ska förresten försöka få tag i Mamphie på en gång och säga åt henne att rappa,
       jag börjar ledsna på att sitta vid Vasas datorer och kolla på knepigt folk .

Mys Med Mamphie ;)

Mamphie kom hit igår efter att pappa och dom hade åkt . Så vi började slöa som fan med nudlar och rotmos och allt vad mat heter :p
Runt sju så åkte vi och köpte en stor godispåse och dricka , för vi hade bestämt med Santrisi och Toni att dom skulle pallra sig hem till mig :)
Vi drog igång en film när vi kom hem hit och bara slöa , snacka skit och käkade . Riktigt mysigt på en onsdagskväll faktiskt .

Jag fick panik imorse och trodde att jag hade sovit över , men icke sa nicke . Carina har ju åkt iväg så vi har varken svenska eller engelska , plus att vi har eget arbete på samhällskunskapen.
Så jag börjar tio över två idag, vilket känns gaaaanska skönt ! Så nu ska jag och Mamphie dra i oss lite frulle sen är dt fixeluring som gäller .

Skriver lite ikväll om vad som händer , och hur helgen kommer se ut :) 


M.

Fyfan vilken skön dag ! Solen är framme, jag har slutat för dagen och jag blir ensam hemma i dag :) RIKTIGT NICE !
Sitter fortfarande i skolan, men ska hem nu snart och säga hejdå till allihopa . Kanske träffar Mamphie ett tag först, dt visar sig :)

Tack för bilderna som du har lagt ut förresten Dyrk , dom får man tacka för ! :D hahah .





sommar nutack !

Ganska dryg dag idag måste jag säga. Jobbig dag i skolan; trött och less på allt vad skola heter . Sen att dt är världens jävla snöstorm ute gör ju ingenting bättre. Skulle egentligen färga håret på Källström, men jag orkade inte åka någon annan stans än hem. Så jävla slut är jag ! :)

Mamma kom hem hit till pappa nyss och lämnade av Line och Joel . Var faktiskt skönt att ha lite sällis här för en gångs skull :) Sitter och lyssnar på lite musik nu och bara degar, ska väl försöka höra av mig till någon Hille-bo som vill ta en promenad eller nå . Vet inte riktigt varför jag skriver, jag gör dt nog bara för att :p

Bara jag som är sugen på sommar, sol och ett långt lov ? :)



Egypt

(behöver inte läsas av er läsare, inlägget är till för min lärare)




 


Budget


60.000  (budget för 2 veckor i Egypten, Hurghada)

- 13950 (flyg t&r, hotell, frukost + middag)

- 726     (taxi Gävle - Arlanda)

- 726     (taxi Arlanda - Gävle)

- 4000   (lunch + vatten)

- 2500   (pyramiderna, heldagstur, Kairo)

- 1100    (lunchkryssning på Nilen, Kairo)

- 840      (snorkeltur, Hurghada)

- 580      (Red Sea Dolphin, Hurghada)

- 4577    (Egen bil)

- 800      (Safari BBQ, Hurghada)

- 600      (Snorkeldag, Giftun)



 

Juin le première


Je me suis reveillée a cinq heures cette matin avec beaucoup de nervosité dans ma ventre. J´ai pris le petit dejuner (un et je me brossée les dents. Le taxi arrivé a 5H30 et nous sommes allés à l'aéroport a six heures.

Nous sommes arrivées a Arlanda a huit heures et Julia et moi payé le chauffeur 726 couronne de suédois.  Je me suis sentie un calme très comfortable! C´est vrai, nous allions à Egypt.


Nous sommes arrivées a Hurghada a quatres heures et nous sommes allèes à votre hotel directement.

J'avais très faim parce que nous n'avions pas mangé après que nous avions quitté la Suède. Nous decidé que manger sur la hotel, c'est un restaurant ici qui est parfait si vous voulez essayer de noiture different.

Après ca, je m'ai voulu coucher. Julia et moi sommes allèes à votre chambre et je me suis dormi très vite!


Juin, le deuxième jour


Je me suis reveillée a neuf heures, tout comme Julia. C'etais chaud, presque à chaud! Nous sommes allées au pied sur la plage parce que la mêr etait juste à côté. C'est un plage magnific avec le sand blanche et le mêr est bleu clair!

Nous bu des boissons rose s'appelle daiquiri, mangé le melon tout la matin et fait du bronzé tout la matin! C'etais un jour incroyable avec de la nourriture parfaite et un ciel que je n'oublierai jamais.


Juin, le cinqième jour


Sur notre troisième jour, nous sommes allées à Red Sea Dolphin comme est un excursion sous un jour. C'est un bateau énorme avec des transats, bonbons et boissons. Tu peux baigner avec des douphins et autre poissons et je pensé que c'est un tour tu ne peux pas manquer.

Nous mangées un déjeuner que a un goûté bizarre mais ca ne fait rien.


hemtentan ur världen !




YES , jag fick VG på svenskahemtentan ! Dt var den drygaste och tråkigaste tenta jag gjort tror jag , så dt kändes riktigt skönt att få ett bra betyg :)
Sitter i skolan nu i alla fall , och kikar ut på dt här äckla jävla busvädret . Ingenting jag längtar efter att gå ut i i alla fall . Jag vill ju ha sommar och sol nu, men dt lär väl aldrig hända känns dt som.

Vet inte riktigt vad som händer idag, får la se . Tror jag ska följa med daddy och handla lite innan dom åker till fjällen på onsdag. Jag och Setterlind ska ju bo där då, vilket antagligen kommer bli riktigt nice. Dt finns inte mycket som är skönare än att vakna upp och vara ensam hemma, göra frukost i lugn och ro, ha duschen för sig själv men framför allt att få stå framför spegeln utan att behöva knuffas !
Meeeen man är ju lite rädd för att vara ensam också, så då passade dt bra att ha Amanda hemma så jag slipper att vara helt ensam i huset .

Et maintenant, un peu français ! :)

slagg

När min Mate hade åkt hem så trodde jag att jag skulle in till stan direkt. Men så blev dt inte så jag slocknade på två röda och vaknade halv sju igen (y)
Käkade och sen drog jag in till stan och mötte Kenan. Vi solade, och jag fick fräknar utan dess like, sen drog vi en liten prommis.
Tröttnade på att dt var så svinigt kallt ute så vi pallrade oss upp till honom och kikade på Ballar av stål och drack svartvinbärste ;D Riktigt nice sådär på en måndagskväll ^^

Skulle egentligen sova hos min Mate men dt blev inte så för dt blev så sent och jag glömde totalt bort dt, sorry för dt stumpan. Men dt kommer fler dagar, och jag måste hinna sova med henne innan hon åker till thailand. För den jäveln sticker ju dit på fredag i två jävla kukveckor :( Men vad säger man jao , vi kan ju i alla fall titta på månen samtidigt (; haha !

Nä, nu ska jag kika en jävla massa tv innan jag somnar. Bjussar på en bild på mig och mamphie och hoppas på att dt blir sol snart igen ! 


ugglination




Kikade på Twilight med Källström , och jävlar vad kär jag blev ! En riktigt bra film, så för alla er som inte har kikat : gör dt :) Ligger hemma nu och kikar på House, men fråga mig inte varför .

Lite senare ska jag träffa K , om dt blir av :) Får la se . Sen ska jag hem och lämna kläder till Line (min syster för er som inte vet) och efter dt ska jag antagligen hem till Källström och fika lite :) Kanske sover där också, men dt visar sig .


amanda källström jao

Congratz Mate på 17-årsdagen ! :)





godmorgon

Godmorgon :)

Sitter i skolan nu och försöker få tag i Marika eller Källström, men dt går ju som dt går. Är grymt trött och har så förbannat ont i höften. Jobbade på Coffee & Freshfood i Valbo både i lördags och igår och jag tror att dt är efter dt som jag har så jävla ont. Men klart att dt inte ska räcka med dt; jag har ju en överansträngning i benhinnorna också :) Men jag ska försöka bita ihop.

Nu har inte jag tid med dt här , tja :)

Längtar så grymt mycket tills i sommar !

helgen i stora drag

Helgen har varit riktigt bra vissa stunder, och riktigt illa vissa gånger . I fredags var vi ju hemma hos Josef, och det var riktigt mys med riktigt mysigt folk :)
Igår så var vi först hos Calle med valbofolket, vilket var riktigt kul! När vi åkte till kommunalen så fick vi först inte komma in och jag höll på att bli tokig. Men tack Jesper för hjälpen (;
Väl där inne så var dt inte mycket att hurra över så vi drog till stan, utan Amandas väska som blev snodd. Käkade Subway och tog hand om en full och aggressiv Tompaboy (y)
Fick skjuts av Pickiie hem, tacktack :))

Nu sitter jag hemma med Mamphie, Joel och Line och snackar massa skit. Dt är min lillebrors födelsedag idag, så congratz Hampeduling !
Ska kika Beck med Mamphie ikväll och dega, blir säkert en promenad också om vi får som vi vill.

Slänger in lite bilder snart , måste hitta sladdjäveln ^^


dt du drömmer är lika viktigt som dt du gör



Hade en kanonkväll igår med Jenny, Källström och Mamphie :) Vi satt hemma hos Josef i stan och kikade film, snackade och tog dt lugnt. Josef, Santrisi, Toni och Marcello var också där med oss och snackade lite skit ;b Bland annat om hur många hjärtan Källström gör i sina sms, sprit hit och dit och bråket på kommunalen igår (y)
Åkte hem med sista bussen i alla fall och jag övertalade Mamphie att sova med mig, så nu ligger hon och slaggar i sängen uppe.

Dom ringde från coffe & freshfood igår också och frågade om jag ville testa att jobba idag, så dt är därför jag är uppe så tidigt :) Får hoppas att dt går bra så jag får tjäna lite pengar tills i sommar! Men jag tror inte att det är några problem, dt brukar gå bra :D

Idag blir det alltså till att jobba mellan elva och fyra , sen hem och fixa till sig lite och efter dt så blir dt kommunalen :) Hoppas att dt inte spårar idag också, lite halvt uttjatat  med allt dt där .


"Love is when you tell a guy you like his shirt, then he wears it everyday".





Första inlägget på andra bloggen !

Hallådär ! Äntligen en ny blogg med fungerande grejer ;) Så nu blir det en nystart, med en jävla massa inlägg :) Hoppas alla gamla läsare hittar till den här bara .

Sitter i skolan nu och väntar på att min mate (Amanda Källström) ska ringa. Ska ut och möta henne , eftersom hon har försovit sig och en annan duktig sitter här i biblioteket och ugglar.

Ikväll blir det att vara barnvakt med Mamphie åt fyra små pojkar. Hur dt går är en annan visa ;b Imorgon får vi se om dt blir kommunalen för vår del eller om det blir lugnt då också. Det visar sig.

Skriver lite senare ikväll om hur dt går för oss ;)



RSS 2.0