.




Gott nytt år ! :D


skoterdag

Idag har vi varit i Grövelsjön och åkt skoter. Skitroligt att åka med Mackan! :D Har bara så jävligt ont i mina händer så dt krampade i armarna för att jag försökte hålla i mig så mycket.
Killarna fick leka av sig när vi var uppe på fjället i massa backar , såg grymt tufft ut! Självklart skulle jag och Palmu också leka av oss lite men kom inte så långt innan Boos och Adde fick komma och dra loss oss :b Andra svängen gick betydligt bättre :b

Drog och käkade thai mat nere i byn sen och värmde upp oss lite. Sitter i stugan nu och ska sticka hål på mina jätteblåsor på händerna och hoppas på att dom blir bättre och ikväll blir dt bowling :)


dag 5

Såg att Kjell hade kommenterat så då tänkte jag köra en uppdatering så hon fortfarande vet att jag lever :)

Igår kom dt ju mer folk hit. Mycket trevlig kväll blev dt med liiite badtunna (var pissljummet så vi gav upp) och massa musik. Mackan fick ett frispel också men dt var dt värt, hoppas killen fick en trevlig promenad hem :)

Idag så vaknade jag upp bredvid Mamphie och Robin, huur jävla varmt som helst. Så bytte tillbaka till min egna säng som jag hade lånat ut till Lisa och Adde.
Somnade om ett tag till och vakna nästa gång av att Robin säger att han har fått magsjuka. Tänk er magsjuka bland 13 pers i en stuga och precis över nyår..?! Men vi hoppas nu på att dt var matförgiftning från thaimaten igår och inte nån kräksjuka.

Pallrade oss upp i alla fall och fixade oss medans killarna lastade skotrarna. Drog iväg till en crossbana sen där killarna fick latja av sig lite :) Tog en massa kort och grejer. Till slut så drog jag och Palmu iväg på ett varv också och fan va kul dt är alltså :D Tröttnade gjorde vi ganska snabbt eftersom dt är 23 minusgrader ute och dt bränner på bra i ansiktet.

Sitter i stugan nu som Palmu har städat helt och hållet, nu jävlar ska vi börja hålla lite ordning här. Sen hur dt går med ett helt hus fullt av grisar är en annan fråga :D Haha.
Dags för en powernap nu :) Hare braaa !

Mamphie

Vi har dt sjukt bra här! Jag har förfrusit mina händer bara , men annars är dt lugnt :) Adde, Emelie, Lisa, Lina och Boos kom hit idag. Mycket trevligt :) Orkar inte skriva, men ni fattar hur bra jag har dt!


Mathiaaaaas :)

dag 2

Jag vill inte hem!

Igår blev dt party såklart. Skulle ju fira att julen är över, snart nytt år, vi slipper Gävle, att dt skulle snöa idag, att killarnas skotrar inte fungerade som dom ville.. Ja, dt fanns nog alla möjliga anledningar :D

Kastade in handduken skitsent och hoppades på att få sova litegrann. Jag har en hel bäddsoffa för mig själv så jag tänkte inviga den. Men jag hann inte sova länge innan Mackan & Åke först står och skriker där nere att jag ska komma ner. När jag inte lyssnade på dt så kom dom upp så då var dt bara att piggna till och pallra ser ner. Mackan ger sig inte i första taget!

Ja, klockan var väl runt fem eller sex när man hamnade i säng igen. Då hade jag suttit med handen under hakan och halvsovit ett bra tag så då kände jag att dt fan var dags!

Nu har killarna dragit iväg på skotrarna efter att ett trasigt styre har fixats, tändstift hit och dit eller vad dt heter har fixats och hjälmarna dragits på. Så jag, Mamphie och Palmu har hunnit duscha och fräschat till oss lite. Tror vi ska pallra oss ner på stan i alla fall..? Dt visar sig hur dt blir :)

Har i alla fall inte tid att sitta här nå mer, Mamphie vill nog ha sällis av mig. Pöss!

IDRE

Jag trivs som fisken i vattnet! Resan gick bra förutom att vi körde fast på självaste gårdsplan.. Vi har hunnit åka skoter och fan vad dt är roligt alltså!
Nu har vi käkat pizza, umgåtts och druckit lite bira :) Tyvärr har dt blivit lite tjafs också men vad säger man.. Förhållanden är SKIT helt enkelt..


Nu ska vi tvätta av oss sminket, städa undan litegrann och sen blir dt till att sova tror jag..? Imorgon ska jag, Mamphie och Palmu ner till stan medans killarna drar till något berg på skoter. Efter dt är dt våran tur att låna skotrarna så vi kan ut och brumma lite :D HÄRLIGT !


jag har försökt få tag i dig, dt vet du :)

M

Du får inte göra så mot mig.. Du får fan inte dt.
Dt vet du själv så ge fan.

vaknade nyss & kände mig klarvaken. Ska försöka stoppa lite musik i öronen så jag somnar om!


hejdå gävle, hallådär som fan idre!

Vilken jävlans julafton! :) Jag är toknöjd med allt vi har gjort och allt jag har fått. Grymt mysig kväll :)

Nu har jag nästan packat klart också vilket känns grymt skönt! Kan ju i och för sig lova att jag kommer få kläcka ur mig: "Mamphie, vet du vad jag har glömt...?" ett X antal gånger :D Haha! Menmen, dt är inget hon inte är van med. Jag längtar så sjukt mycket till att få bada tunna, åka skoter och partaja med riktigt härligt folk!

Hoppas alla ni har haft en jättebra julafton också, nu ska jag fixa dt sista och vara social till den släkt som är kvar. Sen är dt dags för sängen för klockan ringer klockan åtta imorgon och jag är toktrött efter den här dagen!
Kommer inte skriva någonting mer förrän jag kommer hem så jag hoppas att alla får en skitbra nyårsafton och att ingen kan stå på benen när klockan står på 00.00!


God Jul & Gott Nytt allihopa! :D


fortsättning ..

Nu har vi ätit julmat och kikat på Kalle :) Jag har dt så sjukt mysigt så ni förstår inte! Jag kan inte beskriva med ord! Tyvärr så fungerar inte vår kamera av någon anledning så ni får vänta på korten tills jag kommer hem från fjällen :) Elisabeth, brorsans tjej, ska skicka bilderna sen på min mail.
Lovar att ni vill se ;)

Nu ska jag kika på Kan du vissla Johanna och vänta på att tomten kommer, tror han skulle bli lite sen i år jämfört med andra år :) Men den som väntar på något gott.. ;)

Ska prata lite med Ikolainen nu en snabbis bara och se vad hon säger om den finska julen! Ha en bra kväll :)


stackbos julafton

Glöggen håller på och värmas, julmusiken är i full gång, allt har fixats i lugn och ro, folket kommer om ungefär en halvtimme, pappa har varit här med julklapparna till mig, alla är på bra humör och om några timmar kommer tomten!

Behöver jag säga att jag har världens bästa julafton? :)

julaftonsmorgon

Skitgrejer! Jag hade hur mycket som helst öppet igår och helt plötsligt så lägger internet av. Jag som hade en grej jag var tvungen att göra (;

Aja, nu har vi fått leta efter våra julstrumpor i alla fall :) Fick ett litet paket där i och lite candy. & så har vi hunnit äta gröt också.
Jag kommer i alla fall inte behöva åka fram och tillbaka mellan mamma & pappa idag, dt känns grymt skönt! Pappa ska komma hit med mina paket och hans resväska som jag ska ha till fjällen :)

Slänger in lite roligare inlägg senare under dagen när jag får något mer intressant att skriva ;p



tagga fjällen!




god jul


Den här tomten har jag önskat mig i julklapp :) Eller inte!



God jul då allihopa! :)


Just nu sitter familjen Persson/Andersson/Olovsson och läser "alla barnen"-historier och har den där grymt bra humorn som vanligt :D haha!
Snart är dt läggdags, ska sova med min lillebror som är så sjukt nervös inför imorgon! Men han kan verkligen inte erkänna dt. Så han vill att jag ska klia han på ryggen så att han somnar :)

Hoppas ni får en jättebra dag! :) Fler inlägg kommer under dagen, så ni vet vad som händer här hemma.

Sleep tight :)


julafton..? redan?




Ja, en gång i tiden var man både brunett och brun (y) nyår 2007


ÄLSKA julen i Stackbo!





Snart är dt julafton!
Guuud vad fort dt går.. Helt galet fort!

Imorgon kommer mormor och min låtsaspappas bror hit och äter julbord med oss här i Stackbo, som vanligt. Klockan tre blir dt Kalle Anka och då ska dt vara knäpptyst här hemma enligt mig :) Klockan fem kommer tomten och delar ut alla våra julisar som ligger under granen.
Efter dt så ska jag åka hem till pappa, vilket jag aldrig brukar göra på julafton annars, och fira en liten snabbjul med dom. Sen ska jag bara packa mina grejer till fjällen och efter dt så blir dt tillbaka till mamma igen.

Brukar alltid fira lilla julafton med pappas familj på juldagen men nu åker vi ju tidigt på morgonen till Idre så jag hinner inte dt. Men dt här blir kanonbra dt också! Känner mig dock lite stressad, har inte riktigt gjort dt jag egentligen borde ha hunnit med.

Nu sitter jag i alla fall och spelar UNO med min lillebror, så sjukt roligt faktiskt :D haha. Eller just nu sitter jag och snackar skit med den lockiga på msn, vilken jävla dåre dt är :D haha!


eh..




Det spelar fan ingen roll vad jag gör så är dt bara hon som gör rätt.. Blir inte ens förvånad längre.


humörsvängningar

Jag förstår inte vad dt har blivit med mitt humör..? Fan va elak jag kan bli på folk alltså. Bara idag när min låtsaspappa fråga om jag kunde hjälpa till så kände jag att jag ville nita han. Skitläskigt är dt. Jag pratade med honom om dt där sen, för jag vet att han förstår.
& han sa åt mig att få ut lite energi för en dag kommer jag käfta emot mot fel person och då kommer jag sitta där med en blåtira.

Läskigt dt här .. Jag vet att dt händer men jag kan inte stoppa dt själv ens. Jag är inte så egentligen. Bara att jag började trissa upp två tjejer hemma hos Åberg, bara för att jag skulle få käfta med dom.. Så är inte jag, verkligen inte. Jag sökte efter tjafs. Normalt.. ?


Skärpning Olovsson! Nu ska jag göra av med lite energi; dags för dammsugning :b

gh



Nu tar jag en paus från julstädningen och spelar lite Guitar Hero. Ska jag vara ärlig så tog jag en paus för en halvtimme sen ungefär ;) haha! Men som jag sagt tidigare, dt mamma inte vet lider hon inte av. Så länge dt blir städat här hemma så är hon nöjd :)

Källström är på Köpis nu och handlar lite julisar tror jag. Hon skulle i alla fall komma hit lite senare och umgås! Ska försöka ta mig iväg lite senare jag också och handla lite käk som jag kan ha med mig till fjällen. Robin och Mamphie var ju här igår och vi snackade lite om fjällen. När vi får bestämma så ska dt vara plattång, finkläder och mycket smink som gäller på nyår. Robin tänker satsa på mjukisbrallor han! Haha, jaja.. Jag vet i alla fall två som kommer få ett frispel om dom inte får klä upp sig.


Time to set the guitar on fire!  not..

grundlurad båda två.. Av varandra

Källström: Vem fan är J**** H*****?

Jag: Inte en aning, vadårå?

Källström: Ne hon frågar mig saker om dig :S

Jag: Jaha? Vadå, vad frågar hon då?

Källström: Ja, typ om du träffar M***** och grejer :S

Jag: Driver du? Haha, säg åt henne att skriva till mig istället?

Källström: Nee.. Ja jag ska. Hon verkar skitdryg


Jag börjar kolla på facebook vem den där jäveln är, haha! Som ska snoka i mina privata grejer..


Jag:
Har hon en stickad tröja på profilbilden?

Källström: Men jag skriver inte med någon, hahaha :D Kände för att driva med dig bara :D

Okej? Källströms humor är på högsta nivån! :b




Källström: Men du, du har ju mitt bankomatkort du?

Jag: Lägg aaaaav! Jag har inte känt nått bankomatkort.

Källström: Du har fått med dig dt när du köpte de där till mig och Anna :p

Jag: SLUUUUUUTAAA

Källström: Men jag har inget ?!?!?!?!?! & jag vet att jag inte har tappat dt

Jag: Tänk om dt är borta ?! :O

Källström: Då dödar jag dig

Jag: nu måste jag kolla.. FANFnanfNFANFNAN!


Efter en lagom lång paus...


Jag:
Amanda, jag har inget jävla bankomatkort! Kan du lägga av och driva med mig hela tiden ? :D

Källström: Nej men vafan Mimmie.. Jag har inte mitt kort. Eller vänta så ska jag kolla en gång till.

Jag: Hahahaha men jag DRIIIIVER! :D Jag har dt

Källström: Men din idiothora!


Så nu är kriget i full gång.. Nu ska vi tävla om vem som kan lura den andra mest, ända fram till nyår . Haha, fan vad jag kommer vinna! Sen tycker jag att jag borde få ett extrapoäng för Källströms osportsliga beteende då hon kallade mig idiothora :) Eller .. ?






.



Jag säger ingenting, lyssna bara :) Spelar ingen roll att han har kommit hem redan eller att jag har lyssnat på den här 140 gånger.. Lyssna själv!


gävles stolthet har brunnit!

Haha, yes! Nu har bocken brunnit ner och jag känner mig nöjd över Gävle faktiskt. Att bocken brinner är en tradition, så är dt bara. När den inte brann ner för två år sen så var dt som om dt enda vi i Gävle var känt för bara försvann. Vi i Gävle kunde hoppat ner i ett stup lika gärna.. Nä, haha! Kanske inte så illa.
Men nä, "bra" jobbat flickor/pojkar som lyckades! :)


Vid tretiden i natt var det någon som tände på bocken. Halmdjuret hade inte en chans och totalförstördes i lågorna.

http://gd.se/nyheter/gavle/1.1672694


http://gd.se/nyheter/gavle/1.1672465  = bockens histora, mycket rolig läsning :b



julstädning

Uppe med tuppen ungefär..? Vaknade av att Molly inte tyckte att jag skulle sova längre så jag fick världens blötaste pussar rakt i ansiktet! Haha, hon är så söt så jag inte kan bli arg ens.. Dt var bara att kliva upp :)
Nu ska vi tre som är hemma börja fixa lite inför julafton. Dt ska dammsugas, göras gröt & julskinka, dt ska läggas upp godis & nötter, skala potatis och självklart så ska vår tokmysiga julservis fram :)

Okej, jag kan erkänna att jag är en av dom lataste människor jag själv känner.. Men när dt gäller julen så spelar dt ingen roll hur jobbigt dt är, dt är bara så jävla mysigt att få fixa och dona här hemma :)

Lite planer på dagen:

Julstäda
Handla mat till fjällen
Leta reda på täckisar & annat nödvändigt
Ruska på paketen & längta in julafton ;)



Jag har fått en ledtråd av mamma på vad jag ska få i julklapp. Nån som kan lista ut den här?

"Det är något rektangulärt. Jag har viljat ha dt jättelänge och den/dt är röd, vit och svart. Den är både mjuk & hård. Jag kommer bli skitglad :b"







årslista



Tänkte dra en liten lista på vad jag har hunnit med dt här året och vad jag har kvar att göra. Kul att se efter själv också faktiskt :)

* Åkt till fjällen med Källström i en vecka. Skitkul!
* Åkt till Ayia Napa med Mamphie!
* Fått sämre betyg än någonsin!
* Åkt till Öland helt själv i 9 veckor
* Experimenterat med mörtsperma
* Pratat i telefon med och träffat min älskling Robin Bengtsson!
* Fyllt arton
* Gjort en sak som jag hoppas aldrig kommer fram.
* Varit på kryssning för första gången på flera år. Sjukt roligt!
* Kommit över många av mina tix eller vad dt heter för nå.
* Vi har skaffat vår lillpulla Molly :)
* Partajat i Kalmar
* Partajat i Borlänge där vi träffade nytt folk
* Åker till fjällen nu på fredag :D
* Tappat mycket kontakt med valbokillarna..
* Jobbat mer än någonsin förr!
*
Sett kattungar komma ur vår katts pulla :o Scary!
* Lärt känna sjukt mycket folk; både folk lååångt härifrån och folk som funnits runt mig hela tiden.
* Fått mina konstiga "stress-allergireaktioner" alldeles för många gånger
* Gått upp i vikt som fan, hur vet jag inte. 
* Festat sju dagar i rad
*
Gjorde ett desperat försök att börja träna.
* Har varit och är med om en skiljsmässa.
*
Gjort mamma så arg så vi inte pratade på en vecka. Jobbigt som satan!

Kommer jag på nå mer så skriver jag till dt i listan bara. & kommer ni på något så släng in en kommentar :)


ingen som vill ställa mig mot väggen?

Tycker dt är ganska tråkigt att dt faktiskt är så pass många som är inne och kikar men inte någon som lämnar nått avtryck :)

Är dt ingen som undrar någonting alls? :) Ställ mig mot väggen!


julstädning

Slocknade visst på soffan ett tag. Närmare bestämt nästan två timmar :p Nu är jag barnvakt åt min lillebror medan mamma och min låtsaspappa är på Köpis och handlar julisar! Mysmys :) Vi sitter och tävlar om vem som kan rita den snyggaste teckningen och jag vinner hela tiden! Haha, jag är grym!

Nu ska vi två börja städa lite här.. Som vi skulle gjort för ungefär två timmar sen också. Men dt inte mamma vet lider hon inte heller av, så de så.



Ingen mobil för laddaren ligger hos daddy .. Men vill någon hitta på nåt så är dt bara att skriva :) Jag är rastlös..

två dagar kvar


Älskar julafton i Stackbo!



Gissa om julbordet satt som ett smäck igår? Dt var så sjukt gott och jag åt allt från lutfisk till rökt älg och cola créme eller vad dt nu heter. Jag åt så jag trodde jag skulle tuppa av!
Dt dog dock ut ganska snabbt, folk åkte hem redan vid nio. Men vi gick hem till Lotta istället och fortsatte där :)
Runt två tror jag att dom andra började pallra sig hemåt men jag och Källström höll oss vaken några timmar till :D

Vi låg nere i sängen och snackade skit med S i telefonen hur länge som helst. Haha, folk får ta oss som vi är.. Så är dt bara :p Efter många om och men så somnade vi och vi sov bra länge idag. Pallrade oss ut och mötte Anna sen och drog ner till resecentrum; jag tog bussen hem och dom åkte ner på stan.

Nu har jag för första gången på väldigt länge gått den förbannat långa vägen hem till Stackbo. Så nu sitter jag hemma hos mamma :) Dom har gjort dt så jävla julmysigt här hemma nu, så nu känner jag hur dt börjar pirra i magen! Jag blir som ett litet barn när dt närmar sig julafton och speciellt på själva julafton; ruskar i paketen, kollar efter tomten, kollar kalle anka (då ska dt vara knäpptyst här hemma!), äter ihjäl mig och sådär. Dt är ju bara jul en gång om året så :)

Tack Källström och Lotta för en ruskigt trevlig kväll! & tack Emil för lånet av sängen.. Om dt fortfarande luktar tigerbalsam överallt nere i ditt rum när du kommer hem så skyll inte på mig!


Snart drar vi till fjällen Mamphie! :D


godnatt

Nee, nu får dt vara slut på alla dumheter! Nu går vi och lägger oss på riktigt, äntligen ska jag få skeda med Källström och fasen vad hon ska få killa mig på ryggen och magen! godnatt :)


Fortfarande i kiss och bajsåldern..?

Ja, ni får stå ut med dt här nu :b haha!

Vi står vid ett fönster och Källström röker. Så släpper hon av världens jävla skit!

Jag: Men dra åt helvete! Konstigt att dt inte vibrera i väggarna..

Källström: Ja, men i mitt rövhål vibrera dt i alla fall. Nästan så jävligt att dt vibrera i tampongsnöret!


Hahaha, natthumor på hög nivå? Mh, skulle tro dt :b

skithål och max

Tjaaa!

Jag och Källström har hunnit med mycket men ingenting under den här dagen. Mötte henne, hennes mamma och hennes pappa på Max där dom satt och tjockade. Vi drog till Konsum sen där jag äntligen fick min älskade rotmos! Satt som ett smäck kan jag säga.

Vi satt och pluggade som fan; har skrivit våra socialkunskapsarbeten och pluggat en hel del på geografin. Nu jävlar ska vi klara dt där, även fast jag tycker att dt är dt tråkigaste som finns.
Tog en paus sen och kikade på Coyote Ugly som är ruskigt jävla bra alltså! Man blir så jävla taggad på att få stå på baren i Napa igen så dt är inte sant ;)

Drog till Max nu för en stund sen där vi träffade några tjejer som vi stod och snackade med ett bra tag. Drog hem igen med en maxbox, fyra chilicheese och några cheesedippar rikare. Satt också som ett smäck.
Kan ju säga att vår humor har varit den sämsta idag. Jag har ramlat ner från nån träningsgrej (säger ju att dt är överskattat med träning), vi har betett oss som riktiga karlar och vad vi menar med dt får ni avgöra själv och dt enda vi har pratat om är Tomis katts skithål, hahaha! Fan vad jag har skrattat åt Källström alltså :D




Jag: Katters skithål är så jävla äckliga, typ veckade på nå vis..?

Väntar på lite respons från Källström som sitter knäpptyst.

Källström: Aa, dt ser ut som en plastpåse som man har knytit en gummisnodd runt.



Tomis långhåriga katt (med dt äckliga skithålet) kommer och hoppar upp på bordet.

Källström: Ååh, gud vad jag skulle vilja vara naken och ha dig mot min kropp!

Dt roliga med dt här är att hon var seriös och hon pratade inte om mig utan om katten :b



Jaja, nu ligger jag i alla fall i sängen med dessa underbara katter. Ska säga åt Källström att komma och lägga sig också, jag vill skeda nu. Prov som sagt imorgon och sen drar vi till Göransson Arena för att dra upp stämningen lite :b Sleep tight!


Mamphie :) <3



födelsedag, skitsnack och julbord!

Göransson Arena- Sandviken 1
GA imorgon , yeey :)





Hejhallå! Födelsedagspartaj här hemma nu för min låtsasbrorsa som fyller arton :) Grattisgrattis! Har tryckt i mig lagom mycket smörgåstårta och snart är dt dags för lite fika.

Igår kom Rosell och hämtade mig och vi hann inte längre än till Preem innan Källström ringer och frågar om vi kan hämta henne i Sandviken. Så dt gjorde vi! :) När vi väl plockat upp henne så åkte vi omkring i .. Aa, jag vet inte..? Två timmar kanske och bara snackade skit. Mycket trevligt :)
Åkte hem efter dt och idag klev jag upp och firade Jakob.

Känner mig inte direkt som en i familjen när hela Nettans släkt är här så jag håller mig nere på mitt rum nu :p Jag är inte utstött om ni undrar, haha! Jag har bara inte träffat dom så mycket så dt känns påklistrat att gå runt och kramas med alla och vara skittrevlig när jag egentligen inte känner dom.

Ska snart hem till Tomi (som jag inte trodde stavades sådär :b) där Källström är just nu :) Vi ska plugga lite till vårat prov i geografi som vi har imorgon, yees! Precis som man vill ha dt innan jullovet.. Eller inte!

Imorgon är dt skola såklart som gäller och sen på kvällen ska jag leka Källströms partner då hon ska på julbord på Göransson arena. Kommer nog bli ruskigt trevligt så dt tackar man inte nej till!


Tjaaa

förhållandeskit

Haha, min pappa och min låtsasmamma är helt otroliga! :b Dom kan börja bråka om vad som helst och sen går dt över lika snabbt igen. Men när dom väl börjar så skulle jag vilja ge dom en varsin käftsmäll alltså. Helt otroligt :p

Nettan: Var har du varit då?

Pappa: I garaget.

Nettan: Då kan du plocka ur tvätten nu då?

pappa går in i badrummet och blir på grinigt humör :b när han ställer ner tvättkorgen så smäller dt till.

Nettan: Ojojoj..

Pappa: Jävlas inte med mig.

Nettan: En Nettan nummer två hör jag..?

Pappa går ut och tar luft och kommer in skitglad igen :p Haha, dt är nå fel ..


rosell




Ska umgås med Rosell idag hade jag tänkt :) Får la se vad vi hittar på för nå, jag orkar i alla fall inte göra något som kräver att jag anstränger mig :D Jag är en tröttmössa! Så dt blir väl säkert film eller något sånt. Det visar sig. Ska käka och lite grejer innan plus att jag ska ta mig en redig dusch.. Känns nästan som en söndag..?


.



How could it ever be just us two?
I never loved you enough to trust you,
We just met and I just fucked you,

Maybe I'll love you one day,
Maybe we'll someday grow,
'Till then just sit your drunk ass on that fuckin' runway hoe.




tröttmössa!

Idag blir dt en riktig slödag :) Tänkte att jag skulle gå till Preem och köpa hem lite gotta, ta en redig dusch, sen mysa ner mig i en stor t-shirt och dra igång en bra rulle. Vad sägs om dt? Inte helt fel inte :) Funderade på att följa med Mamphie och dom ut på krogen idag men jag orkar fan inte. Så längesen jag träffade henne nu.. Skumt faktiskt.. Men vi vet var vi har varandra ändå! :)

Förresten! Nu är pappa & Nettan och handlar julisar till oss på Köpis. Jag tycker dom kan stanna där skitlänge! (;

 


long time ago! jag och hamphie på väg till sandviken på lite galej :)

 

 

 

 


snestegen igår glömmer vi idag


såhär fräsch är jag idag. dags att tvätta bort sminket kanske?




En riktigt trevlig kväll igår både hemma hos den första Tommy och den andra Tommy! :) Idag sitter jag med en förjävlig skallvärk och har väl liiite ångest för igår. Tror jag ska ta efter Marika och radera alla skickade sms innan man går och lägger sig :b Haha! Men jag måste säga att jag & Carro gjorde dt där ganska bra ändå :b

Kort om igår i alla fall:

Åkte hem till Tommy där jag och Källström började fixa oss. Carro kom dit efter ett tag och då började vi dricka lite bira. Blev kvar där till typ elva tror jag?
Johan (Källströms storebror) skjutsade oss till Åberg (den andra Tommy) sen och där var partyt redan igång :) Tog inte lång tid innan man var på lyret och fan vad trevlig alla var! Självklart så började jag och Källström med vårat "seriösa snack" som vi alltid har på fyllan. Mycket trevligt, förutom att fötterna domnade bort :D

Vid fem så kom Banius och hämtade Källström, dom åkte hem till Sätra och sov tror jag? Dom andra åkte på efterfest och jag var hungrig så jag ville hem :b Men full som man var så kom jag inte instapplandes här hemma förrän två timmar senare. Hur dt gick till tänker jag inte ens berätta, haha.


måste också säga till dig källström att du växte i mina ögon igår nå kopiöst mycket! du visade vad du har bakom pannbenet. dt gäller inte bara vad du sa till mig, utan hur du hanterade många olika diskussioner igår. självklart så var dt diskussioner som ni två och vi tre helst hade sluppit men du visade verkligen att du har växt nå grymt; bara på ett år. & jag är tacksam för att du är så pass ärlig mot mig som du var igår. speciellt när dt handlade om mig och vad du tycker om mina handlingar. jag tog åt mig jättemycket och dt var skönt att höra dt från dig. ville bara ha dt sagt :)

stamp on the ground!

Hem till Tommy nu; fixning och förkrök!

DÅ KÖR VI!




bajswilma & längtan efter en partyklänning & roligt folk!

Dagen har gått som planerat än så länge :) Väntar på att klockan ska bli sex nu så jag kan åka in till stan och möta Källström och Carro, jag vill festa nu!

Åkte i alla fall och hämtade Wilma på hennes skola och sen fick hon följa med oss till Vasa och hänga lite där ;p Spelade kort och fan vad jag förlorade hela tiden.. Menmen, jag vet att Källström fuskade på "finns i sjön".

Nu ska jag ströa, käka lite och sen ska jag pallra mig hem till Tommy och dricka lite ÖÖÖL!



BajsWilma och Källström på bussen.



Källström & Wilma med en toksöt skjorta :)


Jag & Kstroem fick en hel datasal för oss själva. Synd att man inte kan använda alla datorer samtidigt bara.


tröttmössa


How can we dance when our earth is turning? (;





Okej, tro dt eller ej. Men nu ska jag sova! Jag är så förbannat trött, orkar knappt hålla ögonen öppna längre. Snackade nyss med Källström när jag var ute på min lilla prommis och hon har hela dagen planerad för oss:

* Skola
* Hämta Wilma på hennes skola
* Skola igen
* Jag åker till Valbo och köper skor, Amanda åker och lämnar Wilma
* Båda åker hem till sig
* Hem till Tommy och fixar oss , här kommer Carro in i bilden också :b
* Hem till Åberg , sen är dt dags för partaj!


Ska sova med Källström i Tommys lägenhet några dagar nästa vecka också :) Kommer bli hur skönt som helst! Men jag vet att så fort hon börjar bli lite horny så kommer jag åka ut och in kommer Banius.. Hmm.. Aja, jag hade gjort samma sak mot henne :D Haha!

GODNATT!

rasmus & co

Aaaaah!

Rasmus skrev till mig nyss och sa att han och några till från Stockholm kanske skulle komma till Gävle i Januari! :D Fan vad glad jag blir alltså. Jag kommer krama sönder karln när jag träffar han.. Den där storlilla 16-åringen kommer se ut som ett russin efter att jag kramats klart med han! Nu vill jag verkligen att dom ska komma.


Håll tummarna för mig nu för i helvete, annars bryter jag av dom på er! (; Hoppas hoppas ..



    Storlilla lillskiten (;


mera idol? jatack..

Nu har jag städat mitt rum; dammsugit och härjat till och med. Källström och Mamphie vet hur ofta sånt händer om jag måste göra dt själv :)
Drog upp min affisch på Robin idag också.. Nu känner jag mig som fjorton år igen :b Men när dt gäller Robin så gör dt ingenting. Jag måste bara visa er hur snyggt jag har gjort dt, hehe.. Njut!




skitsuddig men aa , ni ser ju :)


Mina två pojkars autografer på hyllan; Rabih och Robin :b


fredag!

Imorgon är dt fredag och vet ni vad dt innebär? Paaaarty med Källström! :D Sjukt taggad och dt kan sluta hur som helst ;)




halkbana på G och högsta betyg på talet!


Jag är en krulltott idag ..




Haft en jävla bra dag faktiskt! :) Började på körskolan med dubbellektion. Körde lite överallt och när vi väl kom tillbaka så sa min lärare att dt är dags att boka halkkörning. Så den blir antagligen den 12e eller 19e januari.

Åkte ner på stan sen och mötte Källström innan jag åkte hem och fixade dt sista på mitt tal som jag skulle ha idag. Åkte tillbaka till skolan efter dt och var pissnervös! Jag är inte ett fan av att hålla tal direkt :p Men dt gick tydligen jäkligt bra för jag fick högsta betyg! :D Grattis till mig :)

Pappa kom hem ett tag efter mig och gissa vad han hade med sig? Rökt lax, gravad lax, nån annan lax och nån till firre som vi ska äta idag med massa såser och annat gott! Kan dagen bli bättre eller? :D

Min lärare tyckte att mitt tal var så bra så hon frågade om jag hade en blogg jag kunde lägga ut den på. Hon tyckte dt var en skitbra idé tydligen :p Klart jag följer hennes lilla idé så för er som har den privata bloggen; jag lägger upp talet där.

One Tree Hill på tv, tror ni att jag ska kolla eller? Mmh, dt gör jag i alla fall!



fan

Dt har varit en ganska så bra dag idag ändå, trots mitt och pappas misslyckande på stan. Men fan vad less jag är nu alltså! Jag vill bo själv där jag får ha mina egna grejer ifred. Jag är så arg så dt kokar i mig.

Orkar inte skriva nånting just nu . Ska kolla på House of wax och skita på mig, tycker inte om att kika skräckisar själv egentligen. Menmen, vad gör man när Mamphie skaffat pojkvän och Källström är i Sandviken? Jo, man sover själv..

julen närmar sig med storsteg


Jag & Källström när vi är på topp!



Kom en kille nyss och lämnade lite grejer till pappa. Först plingade han hundratjugo gånger och sen knackade han? Nödvändigt..? Vet inte ens varför jag tog upp dt, bara störande :p

Luktar pepparkakor på hela övervåningen nu eftersom Jennifer och hennes kompis har bakat. Kanske dags för mig att försöka få lite julstämning också? Går lite halvtrögt på den fronten faktiskt.
Men jag vet att när jag åker hem till mamma och se vårat julhus med massa dekorationer och fint julpynt så kommer stämningen av sig själv :) Så går dt med en mamma som är florist och julgalen!

Stolt skrev nu och frågade om vi skulle röka lite gräs, så dt kanske blir nånting åt dt hållet..? I alla fall sitta i bilen med han och snacka skit. Gräset tror jag att vi lämnar hemma :) Egentligen skulle jag kunna sova nu men jag ska fan hålla mig vaken tills ikväll. Så jag kan sova inatt. Jag är så trött på att vakna med huvudvärk och drömt skitkonstiga drömmar :s

Apropå badkar så funderar jag på att pierca nipplan, vad sägs om dt?


shoppingrunda med pappa


Saknar dig bror, jag lovar att komma hem snart.



Har sprungit på stan med daddy sen tio imorse och har fan inte hittat någonting! Han hade sånt otroligt tålamod med mig, trots att jag började märka efter en timme hur dt kröp i kroppen på han ;p Men helt otroligt att dt ska vara så svårt? Hittade ett par skitsnygga uggs men så fanns dt inte i min storlek. Så jävla typiskt. Önskar ibland att man hade storlek 43 så att dt finns skor kvar någon gång.

Jaja, vi sprang lite överallt på stan men nä.. Sen skulle han äta lunch med några kunder till han så vi hade inte tid nå mer. Men vi ska köra en ny runda nu i helgen fast då får dt bli i Valbo :) Mamphies mamma jobbar ju på Skohuset där och jag vet att hon kommer hitta något snyggt till mig.

Nog om skor. Igår vid tio kom jag på att jag ville åka hem till Källström. Hon hade Robin hos sig och hon låg och dega så hon orkade inte åka till mig så då åkte jag dit istället :) Så vid elva så kom, tro dt eller ej, Rosell och hämtade mig och skjutsade mig till Sikan :) Tack för dt hörrudu! Vi satt kvar ute i bilen och pratade hur länge som helst tills Källström kom ut och undrade om jag hade dött. 
När jag och Källström hade kommit in så satt vi och snackade ett bra tag om allt möjligt. Från moppetiden till dagsläget. Vi satt och kikade lite bilder från förr också. Haha, jag ska slänga in dom sen så får ni se hur jag såg ut för typ två år sen ;b Jävla skillnad faktiskt och som jag skrattade!

tjaaaaa



eric hammar

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ERIC !

du vet att jag är stolt över dig & att jag skulle göra samma sak för dig om & om igen.
Men jävlar vilket helvete du skulle få om jag verkligen skulle behöva göra dt & dt vet du ;)



it's perfectly fine to dance around naked when you're all by yourself!


Moa med prillan under läppen (:



Jag fick pannknack helt plötsligt? Skumt. Aja, väntar på att Källström ska ringa till mig och bara skrika rätt ut hur mycket vi ska umgås med varann! Vet inte riktigt om dt kommer hända ens men jag hoppas på dt i alla fall :)
Vi snackade om att träffas idag eftersom vi börjar så sent imorgon. Skönt värre!

Justja! Jag träffade Moa Wehlin idag igen. Helt otroligt vad jag har träffat henne på senaste tiden? Hon är ju så jävla snygg också så dt är inte sant. Speciellt med snusen under läppen. Jag tycker dt är ballt på tjejer som verkligen passar i dt. Och dt gör Moa! Är dt någon jag saknar från 2005/2006 så är dt hon. Riktigt underbar tjej och första gången vi träffades var speciell måste jag säga. Men hur dt gick till håller vi två för oss själva :)





du är jobbig och efterhängsen. sluta med dt.

"vodou" inte "voodoo"

Lagom trött imorse när klockan ringde kvart över sju. Kom dock upp ur min älskade säng och pallrade mig till skolan fast jag inte ens behövde vara där halv nio. Satt och snackade skit med finnen (Marika) på hennes lektion och kikade igenom varenda människas facebook ungefär. Haha, i brist på annat :)

Första lektionen var religion där vi snackade om vodou och allt som hör till. Den lektionen slutade med att jag och Marika satt och ryckte hår från varandras huvud och la i våra plånböcker. Nu ska dt stickas nålar i en docka som liknar Marika ;) Haha.

Jag och Källström gick i alla fall och mötte Mamphie vid handelsbanken sen där vi stod och snackade massa skit. Drog en sväng på stan också innan jag och Mamphie åkte upp till körskolan.
Satan i gatan vad dt har snöat! :O Kom som en käftsmäll. Men den käftsmällen tog jag som en utmaning eftersom jag ens satte mig i en bil. Jag var så jävla nervös, haha! Jag tror att dt gick ganska bra i alla fall för Mamphie satt och gäspa i baksätet. Sen att vi höll på att krocka en gång behöver vi ju inte tala högt om... :b

Nu har jag slocknat ett tag i soffan efter en hård dag. Måste ha ärvt dt där efter pappa förutom att han faktiskt har hårda dagar, hehe. Väntar på att Källström ska slå en signal snart och säga att vi ska hitta på något :) Vi börjar tjugo i två imorgon tror jag att dt var..? Måttligt skönt :)



du & jag hjärtat

 

 


försöker få mig själv att somna.. dt går inte bra

 

2009 börjar gå mot sitt slut

här är en sammanfattning av ditt 2009!


stal den från Hannas bilddagbok (y)

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Mh festade en hel vecka på rad :D
2. höll du några av dina nyårslöften? Nä, världskass på sånt där.
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope
4. dog någon som stod dig nära? Naae
5. vilka länder besökte du? Cypern
6. är det något du kommer  saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Studenten & den får jag ;)
7. vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 15 juni
8. vad var din största framgång 2009? Hm.. Haha! Vet inte. Åkte iväg på egen hand i 9 veckor? :p
9. största misstaget? Äh, man ska inte ångra något.
10. har du varit sjuk eller skadat dig? Nja, inte direkt jättesjuk.
11. bästa köpet? Napa-resan!
12. vad spenderade du mest pengar på? Överlevnad på Öland och Napa
13. gjorde någonting dig riktigt glad? Mh :D
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy bitch, helt klart!
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. vad önskar du att du gjort mer? Pluggat kanske ..
17. vad önskar du att du gjort mindre? Hm.. Ingenting?
18. hur tillbringar du julen? Hemma hos mamma med familj & släkt :)
19. blev du kär i år?  Haha, nee .. Omöjligt.
20. favoritprogram på TV? Navy & två och en halv män.
21. bästa boken du läste i år? Låt den rätte komma in
22. största musikaliska upptäckten? Ingen aning.
24. något du önskade dig och fick när du fyllde år? Körkortsgrejerna. & en dildo av Vanessa & Rikard :D
25. något du önskade dig men inte fick? Hm .. Nee tror inte dt.
26. vad gjorde du på din födelsedag 2009 ? Åt hur mycket som helst & umgicks med folket som grattade mig.
27. finns det något som skulle ha gjort år 2009 bättre? Hm.. Mera utomlandsresor ? ;p
28. hur skulle du beskriva din stil år 2009? Bra fråga :p Varierat?
29. vad fick dig att må bra? Mina närmsta!
30. vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinson, helt klart
31. vem saknade du ofta? Hm. Rasmus & mamma nu på slutet
32. nya människor du träffade? Allt folk från Öland! :D Och Mathias var rolig att lära känna :p


nyårslängtan

Precis lika många tjuvkikare idag som igår, stammisar kanske ? :)

Snart drar vi fan till fjällen alltså! Jag längtar som en galning kan jag säga. Ska bli så skönt att åka ifrån Gävle och bara vara med skitskönt folk :) Jag vet till 110% att dt kommer bli hur lyckat som helst. Åker den 25e december och kommer hem 3e januari tror jag?
Men innan avfärd så ska kläder & öl fixas, för party blir dt! Ska fira in 2010 med ett jävla drag. Jaja, skönt att ha någonting att längta till i alla fall.

Ligger i sängen nu och ska sova alldeles strax. Har redan försökt typ hur länge som helst, men dt går som vanligt inte! Men nu måste jag, för klockan ringer halv sju imorgon och jag orkar inte vakna upp som ett slakt.
Meeeen, så länge navy är på tv så lär dt ju bli svårt. & sen är dt ju två och en halv män gånger två :) Men efter dt ska jag sova ;)


tryckarn är i full gång (;


Sikvik kallas inte psykvik utan anledning

Källström ringde och väckte mig imorse, tacka gudarna för dt! :) Åkte in till skolan och försökte göra någon nytta. Drog hem till Sikvik sen där dt satt en jättesjuk Marie.. Stackarn, men hon fick i alla fall en krya-på-dig-kram av mig :) Hjälpte henne (så gott jag kunde) med käk och grejer medan hennes dotter Amanda sov som en stock och hennes son Michael var ute och rörde på arslet.

Efter maten så somnade jag som en stock och sov till kl 21, för då kom Banius och nöp mig i fötterna! Jävla dåre. Stryk skulle han ha! :D Han och Källström skjutsade hem mig direkt då i alla fall och dom åkte hem till Banius i Sätra. Så nu sitter jag hemma med datorn som vanligt och ska försöka få något gjort. Lycka till Olovsson..


Går efter vägen i Sikvik och från ingenstans:

Amanda: Mimmie, kan du dt där med datumparkering?

Mimmie: Ja, hur fan kom du och tänka på dt just nu?

Amanda: Jag vet inte.. Dt är ju snö här.

Okej?


cypern och Ayia Napa ♥

Det är inte konstigt att Paraskos är känd bland människor världen över! Han är så underbart vacker. Jag längtar tills jag får träffa dig igen :) I sommar kommer jag och då kommer jag för att stanna!






paradise hotel


Jackie och hennes underbara pappa




Fan vad jag älskar Paradise Hotel! Visar verkligen hur människor är alltså. Dt värsta är att människor är sådär annars också trots att dt inte är något spel. Hmm .. Nee, men ruskigt roligt att titta på faktiskt!
Kikar på Jackies presentation till Paradise och jag kan säga att jag tycker hon är sjukt skön i det klippet :D Haha, hon skämtar ju om pappa sin och grejer.

Jävla roligt att antalet besökare bara stiger hela tiden också :) Keep up the good work! Inte lika roligt att dt snöar.. Vidrigt med snö. OM man inte är i fjällen; måste bara ha dt sagt för dom jag ska åka till fjällen med under nyår blir purken när jag berättar hur mycket jag hatar snö :b

Har lite skolarbete att göra också. Men ingen idé att känna någon brådska för då får jag väl nå anfall eller nå, hehe. Lika bra att ta dagen som den kommer! "Det löser sig", sa gubben och kasta kärringen i syra.


Take care , tjaa

dryg



Min flickväns pojkvän & lillebror :)



Dryga människor är dryga. Jag tycker inte om dryga människor. Sluta dryga!


Sitter och snackar med Källström i telefon. Hon är inte dryg, hon är förjävlig! ;)


.




"Tårar dom kan rinna, men låt dom rinna på . För dagen kommer då du står där uppe på ditt mål"



jensmens



"När vi säger Vice då säger ni Versa"

Tycker om Jerras röst jag :) Nånting duger finnen till i alla fall.. haha! (;


frusna tår



Addes mamma Mia och hennes kompis kom och hämtade oss idag hemma hos brorsan. Åkte hem till hans pappa och bytte bil och snackade med han om hans nya navigator som var helt perfekt när man spela golf ;b Adde skjutsade hem mig efter dt.
Men hann knappt innanför dörren innan dt var dags att åka igen! Hade sagt till den lockiga att jag skulle kika på hans match så dt var bara att hålla dt :b & nu fick jag bevis för temperamentet! Haha.

Drog till Max efteråt och syster bjöd mig på käk, tack darling! :) Du är kanooon. Pappa kom och hämtade oss sen och nu ligger jag i sängen som ett slakt. Fryser om mina fossingar också; dt är ju så kallt överallt. Somnar inte jag snart så kommer pannknacken knacka ur min hjärna ur huvudet och ögonen kommer gå i kors!

En bra söndag trots allt. Men jag saknar min Mamphie nu ...


Mamphie & jag. Midsommar -08 tror jag?

 

 


klockan är bara barnet

Då var dt dags igen! Uppe med tuppen :) Känns dt som i alla fall. Har nyss dragit igång lite eldning här ute i Årsunda, man har inte riktigt kommit på dt där med bergsvärme här :D
Snart blir dt en promenad med hundarna, en lång en tror jag. Så jag piggnar till lite. Efter dt lite frulle och städning, så inte bror och Elisabeth börjar gråta när dom kommer hem ;)

Ska försöka få tag i min papi också, skickade ett sms till han inatt och frågade om han kunde hämta mig idag. Men jag får nog ringa och bussa på han lite så att han inte sover bort hela dagen, hehe.

Haft en ruskigt mysig helg här ute i ingenstans. Mycket film, äta, sova och mysa :) Och dt gillar vi skarpt! Ibland är dt faktiskt helt otroligt skönt att bara göra ingenting..
Nästa helg blir dock inte lika lugn, har redan blivit bokad av Åberg och Källström. Då är dt dags för lite party ;)

dåligt lokalsinne och vägbeskrivning går inte ihop

Snefan och Adde åker omkring nu i Årsunda och försöker hitta hit :D Jag, med världens sämsta lokalsinne, kan inte riktigt förklara vägen så nu fick pappa ringa och förklara. Haha, bra jobbat!

Jag har fortfarande inte ens kollat på halva filmen.. Går inge vidare för Olovsson måste jag säga. Men dt är så skönt att bara ligga och mysa med bäbisarna :)

lördag

Elisabeths pappa kom hit och kikade till mig tidigare idag. Så när han var på väg att åka så frågade han om jag skulle följa med på marknaden som var mitt i Årsunda. Drog på mig lite kläder och följde med :)
Fick träffa Jakob, faster lilla ögonsten! Han har blivit så stor & han är alltid glad! Helt otroligt. I alla fall, dt var inte så mycket att kika på där kan jag ju säga.
Men luciatåget med hästarna var sjukt mysigt. Saknar faktiskt ridningen. Kanske skulle ta sig i kragen och göra något åt dt? Hmm..

Är hemma nu igen i alla fall, hos brorsan. Adde är på väg hit tror jag och Amanda kommer lite senare :) Blir nice med lite sällskap.
Nu ska jag för tredje gången lägga mig i soffan och försöka kolla klart på filmen som jag drog igång. Den verkar rätt bra faktiskt :)
Ska nog ta en lördagsöl också och försöka göra i ordning lite käk. Jag som är grym på att laga mat.. Eller inte.

Swept away

Nu har jag kikat klart på filmen :) Riktigt bra film måste jag säga, men världens sämsta slut. Jag hatar verkligen dåliga slut på filmer :p Känns liksom .. Som om filmen faktiskt inte riktigt har slutat än när den slutar dåligt.
Men aa, jäkla bra film ändå alltså.

Men oj! Såg nu att dt snöar ute :O Ska släppa ut vovvarna så dom får busa av sig lite. Slänger in något senare när jag har något vettigt att säga.


update från skogen


SÖTA UNGE!




Tyson och Nova väckte mig strax innan nio med hjälp av jättemånga pussar i mitt ansikte och ett otroligt gnällande :) Så dt var bara att hoppa ur sängen och släppa ut dom. Gav dom lite käk och sen var dt dags för en promenad. Sjukt mysigt faktiskt! Rådjur ute på åkern, soluppgång och lite bitande kyla :)

Nu har jag gjort i ordning två julknäcken med julskinka och senap :D Plus lite oboy såklart! Drog igång en film också eftersom dom inte har så många kanaler här ute. Dt blev "Swept away" med Madonna i huvudrollen. Verkar riktigt bra.

Tror Källström ska komma hit idag också :) Jag hoppas på dt i alla fall. Jag var ju helt ensam igår här ute i skogen så dt ska bli skönt med lite sällskap! Jag vet inte om Adde också var sugen på att komma, han fick ju ingen skjuts igår. Så då fick jag bli utan sällis.
Menmen, jag håller tummarna för att någon orkar ta sig ut hit i alla fall. Aldrig fel att umgås med mysiga människor & dt är ju precis vad dom här tokarna är!

Sällskap och en besviken finne


Tyson :) Har inte så många andra bilder att lägga ut från deras dator ;b Ska kika om jag hittar nå mer intressant :)





Adde kommer hit idag i alla fall och håller mig sällskap :) Tror han ska slagga över också, kanske lite halvdrygt att fixa skjuts både hit och hem. Så ja, dt blir nog bra.
Sitter och snackar med en skitarg Marika just nu ..  Jag försöker vara lite moraltant men jag vet att jag hade reagerat likadant själv egentligen :p Men inge kul med en tokig finne så jag försöker så gott jag kan med att verka lite smart..

En sak kan jag ju säga i alla fall; JAG SAKNAR MIN MAMPHIE ! Jättegalet mycket nu. Vi har inte träffats på en vecka.. Men jag vet var jag har henne ändå. Trots att dt aset har skaffat pojkvän! Vi som skulle vara singlar (;

Kul att dt är så många som kikar in nu för tiden, då blir dt roligare att skriva :) Så fortsätt med dt och släng in en kommentar om hur mycket jag sticker i era ögon ;) Då blir dt ännu roligare! Kanske slänger in något senare, hare gött ! :))

hmm ..


Mysunge!



Jahaja .. Då var dt över. En värdig vinnare, dt måste jag säga. Han har en grymt bra röst.. OCH EN PINSAM BRUD! Haha, jag höll på att skämmas ihjäl när jag såg henne. Vägrade gå ner från scenen också, hmm.. Snacka om att visa vem han tillhör..? Sånt gillar vi inte nej.

Calle är ändå hur grym som helst och jag vet att han kommer gå toklångt! Om inte annat får han gärna sjunga för mig.. Om inte Robin är här då. Nuuu vet jag inte riktigt vad som händer. Ströa vid datorn och kika tv & såklart mysa lite med bäbisarna.

Elisabeths pappa och brorsa har varit här och eldat och så, trevligt :) Längesen man träffade båda två. Dom skulle komma tillbaka imorgon bitti också. Ifall någon var nyfiken? ;b
Nu sitter i alla fall båda vovvarna och sjunger efter mig, så nu är dt dags att gå och ge dom lite uppmärksamhet :)

Hej på er!


idol

MAGONT!



kom igen nu då Calle ..


vovve 1 & vovve 2

Är i Årsunda nu och ströar :) Ska kika Idol ikväll och gissa om jag längtar?! Helt sjukt. Undra vem som vinner?
Har nyss käkat lite mackor med julskinka och senap, satt som ett smäck i min mage. Har ju bara kunnat äta fil hela dagen för magkatarren..

Jaha, nu har Nova spillt ut hela mitt glas på golvet . Då var dt bara att börja städa! :)


Idol

Idag är dt idolfinal mina vänner!

& jävlar vad jag ska kolla på dt :D Skriver lite mer när jag kommer till brorsan.


en utav dom mest spännande idolfinalerna någonsin!


magkatarr

Jag och Mamphie



Var ut med Källström och Banius igår natt på äventyr ;p Åkte omkring litegrann och dt slutade med att vi hamnade i Järbo. Åkte hem igen efter ett tag och när jag väl var hemma så gick dt inte att sova! :p Helt omöjligt.
Låg och vred på mig hela dagen idag och när jag väl klev upp så var jag fortfarande pigg. Sinnes!

Åkte in till körskolan i alla fall och hade en dubbellektion med Lisa. Gick skitbra faktiskt :) Så nu har jag nästa körning på torsdag.
När jag kom hem igen så däckade jag av på soffan och drömde skitkonstiga drömmar. Så inte ens då fick jag sova ordentligt. Vaknade med världens pannknack av att Nettan hade gjort käk.

Drog i mig käket och direkt efteråt så fick jag så jävla ont i magen! Gick ner och tänkte lägga mig på golvet i vår dusch, brukar vara så jävla skönt när jag får magkatarr. Men jag hann inte ens få av mig kläderna innan jag var knallröd på bröstet, armarna och ryggen, bortdomnad i gommen och läpparna var toksvällda plus att dt kliade som fasen i handflatorna.
Så jag ropade på Nettan och sa att jag mådde skit. Pallrade mig upp igen så att hon skulle kunna kika hur illa dt var men jag hann bara upp innan jag kände hur illa jag mådde. In i badrummet och på två röda så låg jag vid toan och spydde som en gris. Härligt va? Jag trodde fan att jag skulle dö. Kunde inte andas, kräktes och hade så jävla ont i magen och vid hjärtat.

Så nu ligger jag i soffan och mår väl sådär.. Kanske dags att ta tag i matvanorna så att dt här inte behöver hända?
Imorgon åker jag i alla fall till Årsunda. Verkar som om jag får lite sällis i alla fall :) Dt visar sig. Om inte annat har jag mina tre älsklingar där med mig :)

banius suger

RobiN säger:
tiktok im a clock you better dont stop because im a clock



Vi har i alla fall konstaterat att Robin Johansson inte kan låten :D
Nu ska jag ut på äventyr med dom där idioterna eftersom jag är LEDIG imorgon! yees


helgmys




Den här gofisen Iris ska jag vara hundvakt åt hela helgen :) Plus brorsan & Elisabeths två andra hundar Nova och Tyson. Ska vara ute hos brorsan i Årsunda från fredag till söndag. 
Och dt kommer bli hur tokmysigt som helst!


hon är finne, behöver jag säga mer ?

M. säger:
pusspusspusspuss
lilla kärleksmarika

ika säger:
SÄG INTE KÄRLEK OCH MARIKA I SAMMA MENING
om inte meningen är : Marika hatar kärlek
eller
marika tror inté på kärlek


M. säger:
hur känns dt att ha pms då ?

ika säger:
va troru
ja e deprimerad
lite småglad
kissis
deprimerad
de borde va olaglit att jävlas med nån som har pms
eller va trevlig mot en somhar pms


bööp


Förlåt Marika, hittade ingen annan bild så du & James får vara offer ;)





Idag har dt inte hänt alltför mycket. Drog till Köpis och umgicks lite med Källström. Käkade och grejer inne på Coffe and Freshfood. Funderar på att börja jobba litegrann där igen faktiskt..? Hm, får se hur dt blir med skolan först. Efter Köpis så åkte jag hem till Vanessa och Rikard medans dom var med ungarna sina på hälsocentralen; dt var ju dags för svinsprutan! :)
Så jag var hemma hos dom med lilla Pyton och myste bara. Vanessa kom hem efter ett tag så vi kikade Freaky Friday och när den var slut så kom Adde och hämtade mig :) Vi åkte en omväg eller två runt Forsby och så innan han skjutsade hem mig.

Nu har jag kikat Paradise med syrran och nu är dt dags för sängen. Har ju ett arbete i filosofi att fixa.. Mmmmh, jippie !
Tänkte egentligen slänga in nån bild från när Malin var här från Kalmar också :) Men dt gick inge vidare för vi var så jävla risiga på bilderna allihopa, haha! :D


stackbo


Öland -08



Sov hemma hos mamma i Stackbo inatt för första gången sen jag bestämde mig för att flytta hem till pappa. Mys :) Vanessa, Rikard och Fredde kom hem till Stackbo på kvällen och umgicks litegrann. Bestämde mig för att följa med hem till dom till deras nya lägenhet på Vretas och kika på Ice Age 3, IGEN :D
Men dt gör inget, den är så jävla skön den filmen. Bella och Hampus kom också dit efter ett tag. När vi kikat klart så åkte vi allihopa hem till mig igen och umgicks lite med mamma.

Efter deras besök så kikade jag och mamma på 2 och en halv män och sen blev dt den stora slaggen!
Nu ska jag åka till Köpis och träffa Amanda och sen ska jag möta om Vanessa och Rikard. Vi ska hämta vår lilla vovve Molly hos mamma och sen åker vi till hundgården så hon får leka av sig lite med V & R's vovve Pyton :)


Slänger in ett inlägg lite senare! :)

bloggtjejer

http://sannatilda.blogg.se

http://alabi.blogg.se

http://mmalinjohansson.blogg.se

http://emelieloof.blogg.se

http://tinget.blogg.se

http://amandoowse.blogg.se



Tänkte att jag skulle slänga in lite bloggar som jag läser varje dag :)
Så dt gjorde jag! Mycket skön läsning om ni har tråkigt (y)


Trötta jävel

Ja, jag är fortfarande vaken och klockan är sex på morgonen. Keep up the good work Michaela! Jag fattar inte, sjukt pigg. Källström har somnat för längesen och som jag har skrattat åt henne nu alltså, haha :D
Jag började filma henne för hon såg så jävla rolig ut när hon sov. Och jag började dra henne i näsan och lyfta på ögonlocken men hon vaknade inte :D Så började jag göra massa ljud & grejer så till slut vaknade hon och blev så JÄVLA grinig! Hahaha, hon har aldrig låtit sådär irriterad mot mig någon gång tror jag.

Jaja, jag har fått mig ett ruskigt gott skratt såhär på morgonkvisten i alla fall ;) Haha! & filmen åker upp på facebook så fort som möjligt! Haha, aa .. Obeskrivligt roligt.
Synd bara att jag vet att hon kommer ge igen en vacker dag. Nu ska jag försöka sova också. Känns som om jag aldrig kommer kunna vakna imorgon. Får la se vad morgondagen bjuder på för äventyr, antagligen ingenting.


Nu är studentmössan beställd i alla fall, wiihoo! (y) Hurry up 12 juni, Napa väntar vafan :)



Du kan dt där med att sova du Källström :b

Expert på dt ..

Jag orkar inte lägga in fler, men fler finns dt!


Mys med källström

Ledig imorgon, hur gött är inte dt då ? :) Källström ligger i sängen nu och väntar på mig så jag har inte tid med dt här egentligen. Tänkte bara säga hur mys vi har dt med tända ljus, dumlekakor, skitsnack och cigg (y)

Godnatt :)


miss you guys

Saknar er!



Fasters älskling :)


Brorsan


Min älskade lilla bäbis!


Elisabeth och Nova


skitkass början, skitkasst slut


Härlig vecka i Napa med massa sattyg! & här är Micke som alltid hjälpte oss ur problemen vi satte oss själv i. LÄNGTA TILLBAKA!




Idag är jag på världskasst humör! Vaknade tolv på förmiddagen idag och mådde hur illa som helst :s Klev upp och käkade lite frulle med låtsasmamma och låtsaslillesyster som fyllde år igår också :) Vi kikade på Ice Age 3 och snackade om lite annat skit.
I alla fall så blev jag fan inte på nå bättre humör under dagen och just nu sitter jag inne på mitt rum och tycker synd om mig själv :) Härlig dag va? Nja, tveken.


Men du är go du gosse :)



we were young and foolish



Den här bilden betyder mycket för mig. Sjukt mycket. Det var den första bilden som vi har på oss två. Sitter inte och ältar den tiden just nu om ni funderar. Tycker bara om den :) Förr var den ruskigt viktig för mig också.


partaj

Rörberg igår och kikade in pojkarna som körde. Kimpa och Mackan tog hem dt där, duktiga pojkar ;p Åkte till Köpis en sväng sen och efter dt så drog vi tillbaka till Sikan.

Kvällen började hos Åberg igår! :) Riktigt trevligt förutom alla dumheter som hände. Skitsynd att dt blev som dt blev.. Men vi hade ändå ruskigt roligt så tack Åberg :) Träffade sjukt mycket nytt folk och dt är ju aldrig fel! Och nu kommer jag gå omkring hela dagarna och säga "ahaa .. nämen , okäääej!" :b

Jag och en till åkte hem till mig för att hämta hans tröja och efter dt så ville jag tillbaka och partaja lite till. När jag väl kom tillbaka så var alla ute ur lägenheten och dt var dags för hemfärd, så jag pallrade mig med dom andra hem till Sikan. Vaknade för en liten stund sen och ska väl hem om ett tag. Käka i mig lite godsaker och dö framför tvn. Ingen dum söndag dt inte :)


Heeej


lycklig

CALLLEEEEE ! YOU'RE WALKING TO GLOBEN !



idol

Fyfan.. FYFAN! Vilken jävla semifinal! Jag har följt Idol sen 2004 men jag kan ju säga att jag aldrig under dom här åren har ryst så mycket som idag.. Inte bara idolerna utan vad dom gjorde med Piottr och Westlife! Men idolerna också; Erik med run to the hills, Calle med Walking in Memphis och Tove med Whitneys Greatest..
Jag har så jävla ont i magen för hur dt kommer gå. Det här är helt galet!


INGENTING kan få mig på dåligt humör idag.. Shit vilken fredag! :D


calle kristiansson

Suttit och snackat med Källström nu i telefon , vet inte hur länge :) Ska med henne och Robin imorgon till Rörberg och kika lite på pojkarna som ska köra. Lycka till grabbar!

Ska snart ut och möta Tom. Han skickade ett sms helt plötsligt och sa att han var i Hille, ska bli trevligt att snacka lite med han :) Var ett tag sen, om man inte räknar på telefon.
Och jag är hur mätt som helst, om dt är någon som bryr sig.. Pappa kom hem med kebabrullar utan dess like som jag har smällt i mig. Så nu rullar jag fram (y)

Idol idag också! Jag är så överlycklig kan jag säga. Calle ska sjunga Walking in Memphis! Faaan vad han kommer göra den bra alltså. Kommer ni inte ihåg hans första audition, när han satt där blyg och röd om kinderna med guran? Dt kan jag säga att jag gör i alla fall. Sötkillen min :)
Han var så charmig nu när dom intervjuat dom i Göteborg när han sa : "Kan jag slå ut Mariette så kan jag komma hur långt som helst"
Jag har dock på känn att han åker ut idag, Tove har ju blivit sjukt duktig faktiskt! Men aa, kommer nog vara jävligt jämnt mellan dom två. Så dt är bara att hålla tummarna!




arn och bruna böner




Hon i filmen: Han finns i min böner

Line: I vilka böner? Dina bruna böner?


Haha, så jävla roligt när hon sa dt :D


helghelg

Äntligen fredag! Som jag har längtat efter den här dagen :) Tänkte att jag skulle gå och sola nu snart så jag slipper se ut som en blekfis, men får se om jag orkar :p
Ikväll blir dt nog lugnt, Mathias ska komma hit först i alla fall. Sen tror jag att dt blir till att umgås med Mamphie :)
Men vad vi hittar på är ju en annan fråga, vi brukar lyckas!

Nu ska jag kika Sex and the City-filmen för hundra elfte gången och tjocka i mig lite käk.


Haha, hittade den här bilden på Banius nu. Snyggaste! :D


when i say ayia, you say napa



Sitter och snackar Napa med Marika nu. Skickade en intresseanmälan till bartenderutbildningen som Grabbarna har och fick lite info. Faaaan jag blir så jävla taggad! Jag älskar dt där landet och dt finns ingenstans som jag har känt mig så levande som jag gjorde där.
En dag ska jag träffa en snygg grek och flytta dit :D Haha, helt klart! Men först och främst så ska vi komma dit och leva livet under en sommar :) Jag säger som Marika; ge mig frihet, ge mig napa!

Snart kommer Adde hit, så då ska vi ut på en liten runda tror jag. Sen vet jag inte om jag ska till Källström. Jag är så jävla trött och slö så jag vet inte riktigt hur dt blir. Kom på att hon har skrivit sms också, kanske borde svara på dt? Tjaaa

 


Rasmus





Saknar dig tuffing! ;)


godnatt

Var över till Johan och kikade på Joels tattooo .. Mycket bra (y) Är hemma i sängen nu och snackar i telefon :) Ska bli mys att träffas snart igen! Jag blir nästan lite pirrig i magen :) Men dt är bara för att jag längtar så jävligt! Nu får tiden gå lite fortare :)

Ska kanske iväg om en stund, annars blire till att ströa här hemma i sängen :) Godnatt folks!


ja, vad säger man mamphie ? ;b


Toblerone


Främlingen Kjell & jag
Han slängde helt plötsligt ur sig att jag var en gnällfitta? Då var dt bara att dra upp tummen (y)




Vit choklad; jag älskar dt! Sitter och trycker i mig toblerone med just vit choklad nu och dra åt helvete vad gott dt är!
Kom hem från skolan för en stund sen. Har hunnit städa undan i rummet, vilket behövdes nå grymt, och nu fattas bara dammsugningen. Tänkte slänga mig in i en dusch nu också, fräscha till mig lite.

Jag och Marika såg Rocky Balboa idag förresten! :o En kille som var helt sjukt lik honom. Ögonen, munnen, axlarna, hållningen.. Hmm, ett barnbarn till han? Vi funderar faktiskt på dt :)

Ne, nu ska jag och min vita choklad ströa framför tvn ett tag innan dt blir duschen och sen plugg! Heeej

Robin



Kikar (som vanligt) på massa klipp på Robin som folk lagt upp på tuben. Jag får inte nog av karln faktiskt :) Så ruskigt skönt att vakna utvilad på morgonen, dra igång datorn och sen köra spellistan med bara massa Robin-låtar. Uuuh , gött!

Tänk att ha han stå inne i rummet en morgon med sin gitarr och bara spela Save tonight, Hallelujah och Hold the line om och om och om igen. Muuuuums!

Njae, nu blir dt en promenad :) Tjao


kryssning 29/11



Bjuder på en kryssningsbild också :b
hittade ingen normalare än den här 


Hampus & en efterlängtad kräftsallad


Lillebror Hampus som en liten fis!

Åkte och hämtade Hampus på Sofiedal när han slutade. Pallrade oss in till stan igen och satte oss på gamla Wayne's. Jag drog i mig en kräftsallad och Hampus åt två daimtårtor och en cola. Gick till leksaksaffärn sen så han fick köpa sig lite smågrejer :)

När vi var klara med staden så åkte vi hem till pappa i Hille och ströade. Kikade film, han spelade the sims 3 och åt massa godis. Pappa kom hem efter ett tag men åkte lika snabbt igen för att köpa hem lite pizza. Så nu har vi tryckt i oss dt också. Dt är ett under om vi inte rullar fram snart alltså :D

Han åkte hem alldeles nyss och nu ligger jag här själv igen. Hur boring som helst :) Får se om Mamphie och Robin vill hitta på någonting om en stund, vi pratade om dt tidigare idag i alla fall. Fast duvorna kanske inte orkar pallra sig hit, och jag orkar verkligen inte pallra mig till dom! Har åkt fram och tillbaka hela jävla dagen tycker jag.

Ganska många som kikar in; är dt någon som undrar över något? Släng in en kommentar i så fall :)


Fram & tillbaka

Har redan hunnit åka till Valbo en sväng och kollat när lillebror slutar. Sitter i skolan nu och skummar igenom vad jag har kvar att göra. En hel del med andra ord, fyfan. Ska alldeles strax möta upp Marika och snacka lite med henne. Efter dt ska jag och Adde göra någonting ett tag, vet inte riktigt vad men aa. Runt två åker jag tillbaka till Valbo och hämtar min lillebror på skolan, sen ska vi in till stan IGEN!

Då är dt dags för en fika och sen ska vi kika på vad han vill ha i julklapp. Får la se vad han säger. Om jag får gissa själv så ska han ha allt i varenda leksaksbutik (y)

Så idag blir dt en jävla massa åka fram och tillbaka men dt är dt helt klart värt! Nu ringde Adde och sa att han var på ingång, så nu ska jag leta upp Ikolainen och sen pallra mig ut i kylan.

Tjao


pusspåla


RSS 2.0