det kurrar i magen!

Potatis, morötter och kålrot! Jag behöver nog inte ens säga vad det är jag och Sanna gör för nå ;) Men för er som inte vet vad riktig husmanskost är kan jag berätta att vi gör rotmos just nu! Riktigt gott ska det bli :D



hos englund

Vaknade nyss upp hos Sanna och nu sitter vi och snackar lite skit. Snart ska vi ner på stan för att möta Sannas kusin Ida för att sen springa in på Claes Ohlsson för att köpa en mospress så vi kan göra rotmos och sist men inte minst ska vi springa och köpa ingredienserna till rotmos :)

Men jag ska hem en sväng först medan Sanna är på gymmet, dags för mig att börja packa lite till fjällen! Snart drar vi ju tjejer! ;)

Först och främst; fräscha till sig och dra på sig någonting vettigt! Med vettigt menar jag mjukisbyxor och någonting annat mysigt och varmt..

Skriver lite senare när jag är tillbaka hos Sanna igen! :)

uppdatering!


Källström & jag på skotertur i Nederhögen! :)



Idag hade jag och Källström tal på vår svenska C-kurs. Och det gick hur bra som helst! Det var lite mycket "ehm, eeh, eeh.." för min del men annars tyckte jag att det rullade på :) Vi fick individuella betyg och jag fick VG+ på mitt tal. Jag har ju fått MVG på de senaste talen så jag vart väl lite snopen först, men insåg sen att jag bara ska vara glad!

Nu har jag ätit thaimat (stora räkor med kokosmjölk, grön curry och ris) och tryckt i mig nästan en hel skål med lösgodis. Därför är det inte så konstigt att jag ligger som ett slakt i sängen..

Däremot är jag riktigt rastlös.. Det börjar kittlas lite i benen nu och det kommer inte dröja länge innan hela kroppen är i full gång! Jag vet inte om det kommer hända något speciellt heller. Det slutar antagligen i en liten promenad med en full Källström i telefon!



amanda om planer:

Du glömde ju den det viktigaste du har att göra, FIRA MIN FÖDELSEDAG!!!! HALLÅ?!?!?! att du ens kan glömma de......


Svar: Förlåt Källström.. Jag får gottgöra dig i ett annat inlägg! ;) Haha, hoppas du har skoj i Bollnäs din fyllskalle!


jag är klarklarklar


Såhär glad av glädje är jag just nu!



Finally, jag är klar med powerpointen!
Jag hoppas att Källström tycker att den är bra, annars kommer jag sätta ett skott i pannan på henne ;) Haha, nej men jag åker in tidigt till skolan imorgon för att möta upp henne så hon får säga vad hon tycker.

Nu ska jag ställa mig framför spegeln och träna på mitt tal! Jag hoppas att det går bra imorgon för oss två. Det skulle vara hur roligt som helst att få ett bra betyg. Så önska mig lycka till nu!

powerpoint & lastbilsåkande

Att det ska vara så svårt att göra en powerpoint? Jag blir galen!

Mackan kom och hämtade mig idag. Vi åkte till Köpis och tog en sväng där innan vi åkte förbi Jögge som satt och fippla med sin skoter. Vi åkte en sväng till Sandviken också. När vi var klara så åkte vi till Mackans jobb där jag fick köra hans buss :D Jag började nästan grina när han sa att jag skulle köra även fast det knappt var 100 meter, haha!

Men bra gick det. Sen skjutsade han hem mig och fasen vad skoj det var att åka lastbil! Kände mig som en kung ;D

Nu sitter jag hemma och försöker som sagt få ordning på powerpointen.. Snart kastar jag datorn i väggen.


boktips, om man nu kan kalla det ett tips?

Just nu ligger jag och läser en bok som jag läst flera gånger om. "Gör vad ni vill men döda henne inte" heter den och är helt klart den värsta boken jag har läst (ja, jag har läst "Pojken som kallades Det").
Egentligen vill man inte läsa den för man mår illa och funderar över vad det finns för.. Ja, jag kan inte ens komma på ett tillräckligt vidrigt ord för såna här människor. Men samtidigt så känns det så fel att inte läsa den, när flickan (som nu är en kvinna) faktiskt har skrivit ut allting som har hänt. Hon har blottat sig själv och sin familj och hon gör det med bravur.

Här kommer några rader ur boken.


"Jag kan inte erinra mig att det var ett enda samlag som inte gjorde ont för jag var alltid torr i slidan. Jag tror inte att de märkte mycket av det, för jag bet ihop tänderna och uthärdade smärtan. Några veckor senare började min mor deltaga. Min far hade berättat för henne vad vi hade för oss och från det ögonblicket var hon också en medlem i klubben."

"Jag kommer mycket väl ihåg hur hon satte mig på kaminen i bara stjärten. Vad jag hade gjort som missbehagade henne kommer jag inte längre ihåg.(...) På den tiden hände det också att Adriaan skar mig med en glasskärva under mitt knä. Det resulterade i ett öppet sår, i vilket min mor hällde salt, varefter ett plåster sattes på. Ett par gånger har de dragit av mig tånaglar. Jag har ett ärr på mina ena stortå. Det är minnet av en operation, som företogs därför att såret vid min nagel inte ville läka. När hon ville plåga mig, drog hon av förbandet och satte tån i hett sodavatten."

"Jag blev alltså ertappad. Man tog återigen en havandeskapstest på mig som visade sig vara positiv, varefter beslöts att också det fostret skulle avlägsnas. De höll fast mig på sängen, min far hämtade spiskroken och den stack han in i mig."

"De hade bundit fast mig naken på mina föräldrars säng med armar och ben vitt utsträckta. (...) De hade också bundit fast mina knän med remmar, så att jag inte skulle kunna klämma ihop mina lår. Alla var nakna och jag tror att det hela varade ungefär en timma. Männen turades alla om att ha sexuellt umgänge med mig, såväl framifrån som bakifrån; jag var tvungen att suga av dem, de slog mig med en piska och på mina bröstvårtor satte de klämmor, på vilka de fäst vikter."



Glöm inte att det här handlar om en liten flicka. En liten flicka som inte kunde göra någonting. Man blir spyfärdig! Skulle jag möta en människa som har gjort såhär mot någon så liten skulle jag aldrig ha dåligt samvete för vad jag gjorde mot den människan. Det skulle svartna för ögonen.


svar till karin

karin om planer:

Har du hittat någon balklänning än då? har du någon bra hemsida eller liknande man kan köpa från?

Svar: Jag har hittat en balklänning som jag älskar! Har dock inte bokat den än, men jag ska göra det så snart som möjligt :) Så nu hoppas jag bara att jag hinner på den! Den enda sidan jag kan ge dig är gimlin.se där jag har varit in och testat min klänning :)

Hoppas du hittar någon! & tack för kommentaren, alltid lika roligt :)



planer

1-7 mars       Fjällen med Källström & Line

20-21 mars   Studentkryssning med Marika

2-5 april       Holland - Utrecht - Trance Energy - Amsterdam

29 maj         Bal!

10 juni         Tror jag i alla fall? STUDENTEN!

Någon gång efter studenten så drar jag/vi till Öland hela sommaren och in på hösten!





sa jag att jag har lite roliga grejer framför mig?

jag är dålig idag

Marika tycker att jag är en dålig bloggare idag. I och för sig är hon nog min trognaste läsare och kikar nog in här flera gånger om dagen.. ;) Men det är lika bra att slänga in något här ifall ni andra också tycker det!

Nu är Thomas (min storebror) här med sin sambo och sin son. Det var han jag la in bilder på i ett tidigare inlägg, den där lille skitungen med lockigt hår :) Jag är en jättestolt faster ska jag säga er!
Vi har nyss tryckt i oss tacosen som satt riktigt fint. Ska väl försöka få i mig lite mer fika medan jag pluggar och runt tolv inatt kommer jag däcka av som en stock. Om jag känner mig själv rätt vill säga..


seeenare!

proppmätta mimmie

Ja, jag tror att Lines födelsedag har varit bra. Men än är den inte slut! Nu ska fikat plockas undan, disken ställas in och sedan är det dags att börja göra ordning lite tacos.

Hon har fått jättesöta & nödvändiga presenter som jag är helt säker på att hon uppskattar otroligt mycket. Hennes ex Joel och hans mamma kom hit för en stund sen och då började självklart jag att storgråta. Jag har saknat han jättemycket. Jag vet inte om jag grät för att jag var så glad att se han eller för att jag är ledsen över att det är slut. Antagligen båda anledningarna..

Nu är jag proppmätt efter all fika. Magen får lugna sig lite nu med hjälp av en powernap innan det är dags att få ner lite tacos också :)
Men en lång powernap kan jag glömma; jag ska fixa klart powerpointen till mitt och Källströms tal också! Vi ska få ett bra betyg på det talet, det har jag givit mig fan på :)


& på måndag åker vi till fjällen! HÄRLIGT! :D

grattis på födelsedagen hjärtat!

Idag är det min lillesysters födelsedag! & det ska firas :) Det blir tårta och en massa annat fika! Jag älskar födelsedagarna i Stackbo.

Grattis Line på 17-årsdagen! Bara ett år kvar nu innan allt börjar bli roligt ;)




bilder

Jag tar tjugo bilder i taget. Här kommer dom första! :)



Pickel & jag för två jular sen (säger man "jular sen"?)

jag för några år sen, haha :p

Ja, ni ser ju bara på mobilen hur längesen det här var!

Den här lille fisen...

... har blivit såhär stor!

Juli -08

Fått färg.. Lite för mycket färg :p

Ammie med sin jävla laktosmjölk! Bakning hos mig med hon, Foppa & Kim

Vad gör Foppa?

& vad skrattar Kim åt? :b

I brist på annat ritar vi snoppar i Stackboskogen.. ;p

På väg till Öland! Trött som satan

Joel, Line & jag. Ser ni tripp-trapp-trull-raden? ;) Haha

Tuffing?

Dragrace @ Mantorp -08! Joppe, kommer du ihåg hatten nu? ;p

Jag & Texas i Juli-08 :)

Du är så dutti så lille bubben! ;)

Okej, hur snygg var vi? Kan ju berätta att korten efter är värre..

När jag kom hem från Turkiet -08. Mamma frågade om jag hade haft fönsterplats för jag var så blek ;p

På min 18-årsdag :) Vanessa ville också vara med ;p


inget sjukhus idag, tack och lov

Det blev inget sjukhus för mig idag. Jag ringde till rådgivningen och frågade vad jag skulle göra. Dom ville att jag skulle höra av mig om det blev samma sak fler gånger. Så nu är det bara att vänta ut tiden..

Åkte till skolan och gjorde lite nytta med Källström. Efter det pallrade vi oss till specialisttandläkarn som Källström går till. Mamma hämtade upp mig vid Köpis sen när jag väl hade klivit av bussen i Valbo och nu sitter jag bara här hemma och tar det lugnt :)

Tänkte att jag skulle kika igenom alla gamla bilder jag har på den här datorn, så ska ni få se lite roliga grejer ;) Men först ska jag vara lite social med min mor, det behövs :)


magsår?

Jaha.. Pratade med Källström nyss och hon hade gjort lite efterforskningar med hjälp av sin mamma som är sjuksköterska. Så nu ringde hon mig och var i princip hysterisk och sa åt mig att åka till sjukhuset! Imorgonbitti kliver jag alltså upp klockan sju för att ringa sjukhuset sen får vi se vad som händer.


Önska mig lycka till! :)


dusch, träning & födelsedag. allt i en smet

Artiklarna är lästa, några sidor i geografiboken är lästa och jag har börjat skumma igenom filosofiboken. Det börjar likna något! Tog ett litet avbrott och gick på en promenad med Källström i telefon. Det behövs för att hålla hjärnan igång när det gäller mig.

Nu väntar duschen på mig och mitt flottiga hår, sen ska jag slänga mig i sängen igen för att läsa lite till.

Imorgon åker jag hem till mamma efter skolan och sover där. Min lillesyster Line fyller år på onsdag och självklart vill jag vakna upp på morgonen där i skogen och gratta henne! :) Snart arton syrran, då är det över för dig ;) Fick precis veta att Joel också ska dit, vilket jag är riktigt glad över. Jag vill krama om honom :)

Ett träningspass ska vi också hinna med jag och Källström! Tro inte att vi har tappat det här inte, för det har vi inte. Någonting vi dock ska lägga till är yogapassen. Det finns inget mer avslappnande än yoga när man väl kommer in i det. Första gångerna gör det mest bara ont tycker jag.


Dusch nästa!


nicole

På tal om ingenting. Är det någonting jag skulle kunna göra så är det att förstora brösten. Det ska inte vara för mycket, bara så att jag får den där skitsnygga klyftan ;) C-kupa skulle vara någonting det!
Jag vill absolut inte göra bröst som gör att jag inte kan hitta en tröja var som helst eller som sitter under hakan på mig. Jag vill bara ha skitsnygga bröst! Kolla bara på Nicole.. Kolla hela hennes kropp! Riktigt snygg brud :)




Snodd från: http://cdn.buzznet.com/media/jj1//2007/10/scherzinger-blender/nicole-scherzinger-blender-02.jpg


pon & zi



Haha, man kan ju inte låta bli att tycka dom här är ursöta! Inte jag i alla fall :b






obeskrivligt

Jag kan nog inte förklara känslan som jag har i mig just nu. I mitt huvud snurrar bara studentkryssningen, balen, studenten, Öland och andra framtidsplaner. Mitt liv kommer inte börja på riktigt förrän jag gått ut skolan. När jag springer ut från skolan kommer jag gråta som en idiot!
Egentligen vet jag inte vad jag har att vänta mig förutom Öland. Det kanske bli Australien i höst och jobba som au pair åt mammas kompis barn. Annars kanske det blir till att luffa med Källström?
Men jag vet att jag kommer må bättre. Jag kommer må bra :) Och det är ju det viktigaste. Om inte jag själv fungerar så kommer ingenting annat att fungera.

Jag kan faktiskt inte förklara känslan som jag har i mig just nu. Men jag längtar, det ska ni veta!

en ängel

Monica Lindberg, studievägledare på Vasaskolan, för allt stöd och tips som min dotter fått av dig i två år. Du alltid är glad,snäll och gör ditt bästa för elever. Rätt person för rätt jobb.

Kram från en tacksam mamma



Ingen, och då menar jag ingen, kunde har förtjänat det här mer än Monica. Utan henne hade jag inte gått sista året på gymnasiet nu. Hon ska ha all tacksamhet hon kan få och lite till. Jag kommer alltid att vara henne tacksam. Det är som mamman säger; rätt person för rätt jobb.


cimon stavas inte med S



Om det fanns en skala mellan 1-10 på hur glad jag är just nu så skulle skaljäveln sprängas! Jag loggar in på facebook och får se det här; Lönehelg med Paradise Hotel @ NEXT 26 Februari!

Cimon & Greta från Paradise kommer till Sandviken i helgen :D Jag har redan snackat med Marika & vi har bestämt oss för att åka dit! Jag har bestämt mig för att sluta svära så jävligt i bloggen men i såna här lägen får man fan säga vad i helvete man vill.. Tagga!

 Fick man chansen så skulle man ju slicka lite på läpparna hans & mysa lite med hans perfekta tänder ;)


dags att låta john blund visa sig :)



Det här var härliga tider det här! :)


Vi har bestämt att vi ska ses någon dag. Inga konstigheter, bara ses & prata. Det var så längesen så det kan nog bli skoj. Det kommer bli skoj :)


Godnatt allihopa, sleep tight!


lilla pojken


Lillen :)


Ja, i brist på annat att göra så får man snacka med den här skitungen! ;) Vi har bestämt att vi ska försöka dra ihop någonting i helgen och partaja lite. Får väl se hur det slutar.. Jag antar att man får hämta barnvagnen och skjutsa lillskiten hem till mamma och pappa ;)

Nej, nu ska jag visa lite gamla gräsliga kort för honom så han vet hur bjässen som kommer ge han pisk i helgen ser ut :) Lite försprång kan han ju få tycker jag..

 


två bilder till att börja med

Här får ni två bilder i alla fall ;D



Källström & jag

Rånar-Amanda ;)


hemma igen

Hallå igen! :)

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat helgen i Nederhögen med nästan hela familjen Källström. Jag har haft det jättemysigt!


Torsdag: Vi kom fram på kvällen efter några timmar i bilen. Godisskålen och en öl åkte fram, sen var det en massa deg i soffan framför OS. Vi somnade runt ett tror jag?


Fredag: Jag och Amanda på en skoter och hennes föräldrar på en annan. Det blev en tripp till Per Nils Koja och sedan blev det korvgrillning. Jättemysigt var det :) På kvällen stekte vi köttet på bordet med en sån där sten som jag glömt namnet på :D Riktigt gott var det i alla fall, och lite annorlunda att steka sitt eget kött på köksbordet!


Lördag: Vi firade Matte som fyllde år. Jag, Amanda och Matte åkte ut på en skotertur. Riktigt skoj att åka med Matte måste jag säga! :b När vi kom tillbaka så hade jag och Amanda fortfarande krafter kvar så vi åkte ut på en egen tur. Det gick mycket bra, haha! Varm i kläderna blev vi i alla fall ;)  Vi åt riktigt god mat på kvällen; skagentoast till förrätt och oxfilé och nån jättegod potatis till varmrätt. Marie är kung på att laga mat!


Idag: Vi packade ihop allting och sedan åkte vi hem mot Gävle igen :)


När Källström slängt in bilderna från sin kamera så ska ni också få se dom! Det lär nog inte ta så lång tid :)
Nu ska jag läsa lite artiklar och sedan plugga lite geografi. Det är lika roligt som det låter..



nederhögen nästa!

Hinner inte skriva någonting! Jag ska i alla fall till Källströms familjs stuga nu hela helgen :) Så jag kommer inte skriva någonting. Och nu är Källström hur stressad som helst, så jag måste pallra mig!

Ha en bra helg allihopa :)

work it!

Idag tog jag en sovmorgon innan jag och Källström åkte till stan och körde ett medelpass på Friskis. Kändes riktigt skönt att äntligen köra igen. Träffade Tilda & Ida där som också skulle in på medelpasset och svettas!

Nu är jag hemma hos mamma i Valbo. Jag väntar på att få lite mat; jag är döhungrig! Har lovat min bror också att jag ska titta på när han åker skidor. Han är så stolt över att han faktiskt kan åka ;)

Skulle egentligen ha träffat mammas kusin och hennes familj idag men deras minsting har blivit sjuk.. Otroligt synd eftersom de bor i Göteborg så vi träffar dom inte så ofta.
Så ikväll åker jag hem till pappa och plöjer undan i mitt rum. Ska få lite sällskap till hockeyn inatt, som jag antagligen inte hade tittat på om inte sällskapet hade varit tokig i det :b Men det blir nog skoj! :D


Dags att fjäska lite för mamma ;) Om vad tänker jag inte berätta..

godnatt!


Så jävla söta! Slänger in fler sen :D






Jaha, nu är statistiken skyhög men ingen kommenterar istället? ;b


Nu har jag suttit framför den här grejen sen jag kom hem. Dags att ge upp kanske? I alla fall titta på tv ett tag som lite variation :) Haha!
Sitter med hur många msn-rutor öppna också och snackar massa skit med folk plus att mobilen bombas med sms. Men jag ska inte klaga; dom dagar ingen skriver så får jag ett nervsammanbrott ungefär!


Imorgon ska jag och Källström köra ett friskispass 11.30 istället för att gå på friluftsdagen. När vi är klara med det så åker jag hem till mamma i Stackbo för att hjälpa min lillebror med matteläxorna. Får se hur det går, men på något vis ska vi ta oss genom det :)
På kvällen får jag se om jag stannar hos mamma eller om jag åker till Sandviken. Det beror på om allting går som planerat eller inte.

Nu ger jag er natten att kommentera lite, annars.. Ja, annars blir jag ju utan.. Hur schysst skulle det vara? ;)


Godnatt!

i brist på annat..

Härligt! Nu har den skjutits upp ännu mer! :D Jag har ingenting att berätta om egentligen..? Känns lite tomt i huvudet just nu. Inte utav någon speciell anledning, har bara inte något på lager :)


Ska vi köra en frågestund? Ja, vi gör det. Kom igen nu då, kan ni få upp statistiken på mindre än en timme så kan ni ställa en fråga också :) Jag är inte blyg, så var inte det ni heller.

kom igen nu!




Min statistik är exakt som den var för två dagar sen! Så kom igen nu, höj den lite till ;)


både bra och dåliga saker på samma gång

Jag kollade inte klart på matchen.. Och det känns pissdåligt! & jag är på halvdåligt humör. Och fast jag vet att Sebastian spelar nu så vill jag att han ska svara på min sms.. Jag blir otålig :) Får hoppas att han svarar sen.

Frågade August nu om vi skulle gå på balen ihop och så blir det! :) Kommer nog bli riktigt roligt! Och bra kort kommer det bli också ;b

Nu svarade Sebastian också.. Han verkar inte så jätteglad på mig faktiskt. Får försöka muntra upp honom :)

hockey

Nu ska jag och syster på Sebastians match i Strömsbro :) Vi får väl se hur många utvisningar han får idag! Men han har sagt att han ska sköta sig.
Line är egentligen inte så jättesugen så vi får se hur länge hon stannar kvar med mig. Jag har ju vissa av hans grejer så jag blir kvar till matchen är över så han kan få tillbaka dom :) Sen vill jag ju prata lite med han också!


Skriver när jag kommer hem och berättar hur många mål/utvisningar det blev ;b

nu tänker jag skriva av mig mitt dåliga humör!

Du förtjänar inte mitt efternamn, har aldrig gjort och kommer aldrig göra.

Du är den enda människan på hela jorden som jag rent ut sagt kan säga att jag hatar. Jag ser ingenting annat än hat när jag ser dig. Du förstörde allt i min familj och ändå tillhörde du den aldrig. Men det bästa med allt är egentligen att du aldrig kommer tillhöra den heller. Du är vidrig och du gör mig förbannad. Jag var en liten tjej i mellanstadiet men var mer vuxen än dig. Jag hoppas att du läser så slipper du heja nästa gång.



Nu ska jag släppa det dåliga humöret som någon gav mig, har jag skrivit av mig nu ju! :)


cam is my man

CAM GIGANDET!


det är min man.. förlåt mamma & pappa, men skulle man se han på stan skulle det bli blött i trosorna! jag skulle kunna slänga in hur många bilder som helst, men ni får nöja er med dom här ;) finns inte ord för den här karln alltså!
skulle någon av er tacka nej till den här?







finnen kan.. eller så kan hon inte..?

"Jag är intresserad av köttbullar också men inte fan hånglar jag upp dom för det?"


"Hellre nålar i munnen än en balle i pullan.."




fina citat av Marika Holappa!


skitgubbe

Har precis kommit hem från skolan. Jag tänkte hoppa in i en dusch nu snart och sen blir det soffan och tvn ett tag.
Jag har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag är ruskigt trött!


Ringde till Gimlins förresten för att börja kolla lite på balklänning. Han som pratade lät som värsta porrgubben? Hes röst, säkert 60 bast och skitskum! Usch.. Så var han otrevlig också. Gubbfan! Men vad gör man inte för sin bal..

morgonhumör = botten! , morgonhumor = på topp!

ibland vill man bara slänga blogg.se i väggen..



ja, mornarna i Stackbo kan vara dom allra värsta och dom allra bästa. Antingen sitter Hampus och surar, Line sitter och hetsar över att Hampus surar och mamma gormar för att alla surar. Jag? Nej, jag bara sover jag ;) Eller så är alla på skinande humör och man funderar om mirakel även kan ske i Stackboskogen. 

Idag så var det en sån där dag när Hampus är på dåligt humör. Han låg på bordet och sa att han inte orkade bre sin macka och satt bara och väntade på att mamma skulle komma och bre den åt honom. Och han är tio år! Snart i alla fall.

När frukosten väl hade kommit i så var Hampus lite kissnödig.. Och Line var bajsnödig..

Hampus: Jag måste gå på toa först! Jag måste pissa!

Line: Ja, men jävlar om du skiter! Jag måste bajsa..

Hampus: Jaaaa! Jag ska bara pissa!

Line kommer in i köket och ser hur grinig ut som helst..

Line: JÄVLAR om han bajsar! Då går jag fan in och skiter i knät på honom!


Sju på morgonen är det där något som gör att allt brister! Jag skrattade så aa.. Och ni som har sett min syster arg vet hur hon ser ut och i vilken hastighet hon pratar ;b Allt slutade bra i alla fall, ingen fick nå skit i knät.



Godmorgon allihopa! ;b


underverket

Jag, mamma och Line har haft en jättemysig kväll hos Monica här i byn. Vi blev bjudna på underklädesparty där en kvinna stod och berättade om hur BH:arna ska sitta och så. Efter det så började hon hjälpa oss att prova ut BH:ar i olika modeller.

Trots att hon ansåg att jag passade väldigt bra i färg så valde jag att ta en svart SKITSNYGG spets-bh :) Så den kommer hem om ungefär två veckor. Jag måste bara berätta att syrran köpte en skitsnygg BH hon också. Och enorm är den! 70F har kvinnan på BHn och hon är 93a... Vänta bara tills hon är 20! Vet ni vad det bästa är med allt? Mamma betalar ;) Tack så mycket mami!

Nu sitter jag hemma och har nyss duschat, vilket var hur underbart som helst! Älskar att bara stå och ösa vatten över mig hur länge som helst. Det är nästan som terapi tror jag..?
Snart ska jag göra ett psykologitest på mamma, Pickel och Line till ett skolarbete, sen blir det bara att dega tills jag somnar!

Imorgon blir det först skola, som vanligt.. Mot kvällen (tror jag?) ska jag pallra mig till Strömsbro för att titta på en hockeymatch :) Jag vet i alla fall en som kommer åka på spö! :b


måndag igen



Fick inte världens bästa uppvaknande imorse men det var jag nog förtjänt av! Mamma stod i dörren och skrek att jag skulle vakna efter att ha försökt väcka mig ett antal gånger.
Nu är jag i skolan och tar det lugnt i datasalen med Källström. Jag har ingen lektion nu förrän vid två så det blir en lång rast med en massa helicopter-spel :b

På onsdag är jag ledig. Eller jag är "ledig" eftersom vi har friluftsdag och det drabbar inte något betyg för mig om jag skiter i det. Så jag går antagligen bara idag och imorgon för på torsdag åker jag antagligen med familjen Källström till deras stuga i Nederhögen! :D Skulle vara riktigt skoj :)



löjligt. nästan lite löjligt roligt? jag ska vrida och vända på varenda sten. hemligheter kommer alltid fram i slutändan! just wait and see :)

 


slöfock

Jag är helt slut.. Men varför eller hur vet jag faktiskt inte! Däckade av totalt i soffan på mamma och gud så skönt det var. Jag orkar faktiskt inte ens skriva och jag har inte ens någonting att skriva.. Godnatt :)


:)

Grattis Kim på 20-årsdagen! Hoppas du har haft en kanondag :)


förlåt mamma, snodde den från din blogg ;) snyggaste minen på mig?


myspys





Jag kunde inte hålla mig! :)
Tog med mig datorn och satte mig ute på bron igen. Även filten och en mugg med glass och oboypulver fick följa med. Riktigt, riktigt skönt! Jag tror inte jag behöver så mycket mer än sol för att må bra faktiskt.

Det är synd att man blir så lurad bara. Jag vet ju faktiskt innerst inne att det väntar en liten skvätt med skitväder bakom hörnet innan våren faktiskt kommer igång. Men det gör ingenting idag :)

Tråkigt att jag inte hittar pappas kamera bara så jag hade kunnat visa hur mys jag har det :) Det får bli en annan gång när gubben inte har gömt dom tekniska prylarna för mig!
Förresten, måste bara berätta att pappa har köpt nya lampknappar.. Några som tydligen skickar ut nå signaler och så tänds lampan. Hur nödvändigt är det då? Plus att han köpt en Iphone fast han nyss köpte en ny mobil. Min pappa är en äkta prylbög!


mer sol!


En av de första soldagarna förra året :) Då tog Mamphie & jag chansen och la oss nere vid ån på jackorna och bara sög åt oss sol! Vilka blekisar vi var..






Tog en liten promenad och pratade med Tom i telefon. Pratade om lite minnen och sattyg vi har haft för oss! Riktigt skoj att prata med honom för en gång skull :)
När jag kom hem igen kände jag hur varmt det var mot väggen så jag satte mig på bron och värmde mig. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar solen! Det var otroligt skönt att bara sitta där och uggla.

Nej, nu är det äggmackedags här i Hille :D

verkligen en god morgon





Godmorgon! Eller nästan morgon men mycket god. Solen skiner ju som fasen!

Jag glömde berätta hur glad min pappa blev igår när han fick se mitt städade rum. Så nu kanske man kan fjäska in sig lite fint hos honom vet ni ;)
När jag var klar med städningen så tog jag fram fotbadet och mitt manikyr/pedikyr-set och bara myste. Det var hur skönt som helst och nu luktar mina fötter bokstavligen talat blommor :D

Vaknade utvilad imorse vilket är ganska otroligt eftersom jag har hostat hela natten. Men huvudsaken är att jag inte vaknade med huvudvärk och ont i kroppen. Så jag är nöjd!

När jag väl hade kommit ur min varma säng och satt uppe i köket med pappa och Nettan så började vi prata om Öland och att jag garanterat har jobb där. Så nu har pappa lovat att han skjutsar mig, och förhoppningsvis Källström, till Böda i sommar! Då har vi i alla fall det avklarat :D Ett litet steg närmre paradiset.. Men först ska skolan och betygen fixas!

Så jäkla skönt att inte sitta framför datorn med söndagsångest och må illa inför imorgon när det är dags för skola igen. Jag är bara nöjd idag :)


strävar vi efter en melodifestival för döva?

Jag är inget stort fan av melodifestivalen egentligen. Inte för att det är dåligt utan för att Sverige fortfarande inte har förstått att vi aldrig kommer vinna Eurovision med låtar som "Snälla, snälla" och "I love Europe" framförd av en (som det ser ut) nerknarkad kärring och en gubbe som borde ha skottats ner för längesen.. Men det handlar om musik så jag var ju ändå tvungen att kika lite och blev positivt överraskad när jag såg den här gobiten! Jag hoppas att Sverige tar sig i kragen och skickar vidare Erik, för det tänker jag göra :)



Men han slår ju aldrig den största gobiten av dom alla.. :)


trötta jag

Jag har feber, tråkigt, ont i huvudet och ont i halsen. Kan ni förstå hur jävligt det är just nu? Plus att jag fryser.. Jag har i alla fall städat hela mitt rum. Till och med torkat golven. Så nu tog jag dom sista krafterna jag hade till att skriva ett inlägg.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och dricka biotin och folsyra på burk så jag frisknar till lite! Med andra ord ska jag dricka en Vitamin Care. Take care ni andra också :)

taio cruz



Now listen to me baby
Before I love and leave you
I don't wanna deceive you
I'm might tear you apart
Told you from the start baby, told you from the start

There's no point trying to hide it
No point trying to evade it
I know I got a problem
Problem with misbehavin'
And I know karma's gonna get me back for being so cold


I told you from the start, I'm only gonna break your heart..



myrstack i brallorna..?


jag & lillebror :)





"Har du inga myror i arslet än..?"
Det märks att min pappa känner mig bra eftersom jag vet att det kommer krypa i hela kroppen på mig när dom åker.




jag saknar dig mamma
& dig lillebror min
& dig mamphie
& dig pickel
& dig...

sjukling


Jag ska tillbaka & det känns så sjukt bra! 







Jag börjar bli förkyld!

 

Det gör jätteont när jag sväljer, jag hostar och nyser som en galning. Vilken tur att det blir lugnt hela dagen idag också då.

Snart åker pappa och Nettan till Sandviken för att äta middag och mingla med pappas jobb. Dom kommer vara hur snygga som helst! Jag får väl ta och erkänna att jag är riktigt avundsjuk..
Källström kommer garanterat få roligt ikväll i alla fall eftersom hon ska servera dom ;) Haha, pappa kommer dryga som satan..

Jag undrar om jag har feber också? Då är det verkligen synd om mig!

godnatt


jag saknar dig






Jag har haft en riktig slödag idag! Det har varit sänglänge 90 procent av dagen och när jag väl har rest på mig så är det för att kissa eller äta. Jag känner mig så aktiv..? Så egentligen har jag inte jättemycket att skriva, eftersom jag har gjort absolut ingenting!

Någonting som känns fruktansvärt skönt i alla fall är att jag fick två extra helgdagar vilket innebär två extra dagar med massa mys och så blev det ju en partydag också :)

Känns riktigt skönt att inte ha behövt skriva av mig något i privata bloggen på ett tag heller. Eller ja, egentligen kanske det skulle ha behövts men ja.. Jag har haft mina tjejer att prata med :)



är du nöjd nu lille S? ;b

jag är tröttast i världen just nu

 Nettan, min låtsasmamma, bjöd nyss på tacopaj med en sjukt god sallad!
Hon är helt otrolig när det kommer till mat måste jag säga :)

Nu ligger jag i sängen igen och bara slöar. Det skulle ha varit roligt att göra någonting, men jag orkar faktiskt inte. Min ork har sprungit och gömt sig idag och jag orkar inte leta på den!
Men det är skönt att bara ta det lugnt ibland också.

Nu ska jag springa in på min låtsasbrorsas rum och leta på en bra film. Sen ska jag bädda ner mig i sängen och sen får vi la se hur snabbt jag somnar :) Antagligen ganska fort!

Eftersom jag kommer ha en jätteseg kväll så får ni ta och berätta vad ni ska göra ikväll?
Så jag blir lite munter igen :) Blir det sprit, dans och bortamatch? Eller har du lika planer som jag har?








det känns som söndag idag


Ge mig sommar!




Hejhallå! :)

Igår började jag och Marika förfesta här hemma hos mig i Hille. Vi blev kvar till halv elva ungefär och sen åkte vi in till stan och mötte Jennifer. Vi gick till Old Saints och satte oss där till klockan var tolv och sen blev det till att avsluta kvällen på Slick! Det var riktigt roligt att partaja med finnen ;b Jag får tacka mamma och mormor för möjligheten att göra det!

Idag är jag så fruktansvärt trött och slö så jag vet knappt vad jag heter. Jag tänker bara vara hemma idag och ta det lugnt med familjen, äta god mat och bara vara! Det låter inte alls fel.. :)

JA MEN GRATTIS OLOVSSON! Lyckades precis skjuta iväg tangenten E.. Nej, idag är inte min dag tror jag! Skriver om en stund, när turen har vänt.





utgång


Det är Slappinackonen och jag ikväll!

 


Hemma i Stackbo nu och snackar skit med mamma! Ska snart sätta oss och äta kotletter med Hampus och hans två kompisar som är här. Riktigt gott ska det bli!

Krogen ikväll med Marika också :) Börjar hemma hos mig och sen ska vi dra oss till Old Saints. Sist men absolut inte minst blir det Slick och då är det dags att dansa arslena av oss ;) Låter väl inte helt fel?



du vet att jag vill träffa dig.


sleep tight

Godnatt allihopa!

Nu går jag och lägger mig och taggar inför imorgon :) Åker hem till mamma någon gång på dagen och umgås med henne. Sen får vi se om det blir krogen med lite brudar, skulle vara skitskoj :) Är ledig i två dagar nu så nu ska det bli en massa tok!

Några sista minuter på msn med Sebastian och Källström, sen är det sängen som gäller :)


vart tog den lilla flickan vägen?

Gissa om jag börjar känna mig gammal? Satt och kikade på facebook och hamnade på en vän till både mammas och pappas familj. Han har en dotter som jag inte har träffat sen hon var hur liten som helst! Och nu har hon facebook..? Hallå, vart tog tiden vägen någonstans?! Nyss satt jag ju och såg henne försöka om och om igen att ta sig från bordet till mig.

Det är helt sjukt vad tiden går fort! Nu får vi bara hoppas att hon känner igen mig.. Antagligen inte!


du ska få ångra att du jobbar i helgen källström!

KÄLLSTRÖM! Den här är bara för dig. Bara för att visa hur tråkig du är som ska jobba i helgen! ;)

förresten, det blir antagligen utgång för mig och Marika imorgon ;) Riktigt nice!




jag behöver en friskisledare!

Det är jättesvårt att hålla igång själv ju! Jag cyklade i ungefär 20 minuter och kände att det fick vara nog sen. Hade jag suttit på en cykel på Friskis så hade jag aldrig gett upp så tidigt!
Gick ner och försökte att i alla fall göra några armhävningar och lite situps, men det går inte alltså! Jag måste ha någon som säger åt mig att göra den där sista armhävningen..

Jaja! Friskt vågat, hälften vunnet eller vad är det man brukar säga? ;b Jag får ta igen det passet imorgon eftersom jag ändå är ledig. Är ledig på fredag med så jag ska ta mig i kragen och köra ett pass då också! Det känns som om jag har kommit igång ordentligt och jag tycker faktiskt om när svetten rinner i pannan på mig :D



gårdagens muppigaste samtal.. här kommer ett litet utdrag :b


Mimmie: stavas han med eller utan ett D i efternamnet?

Källström: HAHAHAHAHAHAHA!

Mimmie: (tänker) eeh..? okej, och du mår bra?

ingen träning för oss inte!



...är det någon som skulle kunna tänka sig att fixa min design? :)


Vilken flopp! Jag och Källström åkte in till stan för att köra ett aerobicspass på Friskis och Svettis men passet var fullbokat. Så det var bara att vända hem igen, vi kände inte för att sitta och vänta i en timme.

Så nu är jag hemma igen och tar det lugnt. Tänkte att jag ska ta mig upp på övervåningen och köra några minuter på motionscykeln :) Då har jag fått någonting gjort idag i alla fall! Jag vill inte tappa suget på att träna nu.

Justja! Nästa helg åker förmodligen jag och Källström till hennes familjs stuga och myser :) Ska gratta hennes pappa också som fyller år då. Nu får vi bara hoppas att det blir av! Jag har inte varit där än så det skulle vara roligt att se hur det ser ut :)

Det känns som om någonting saknas just nu. Ingenting jag mår dåligt av men någonting jag skulle må bättre av! Kanske är det solen som behövs? Eller några månader på Böda Sand? Om jag får gissa så är det båda två! :)

sunshine

Godmorgon!

Min älskade Robin Bengtsson spelas på högsta volym, ska snart äta frulle och vädret ser okej ut! Dumt att klaga just nu :) Jag är på riktigt bra humör trots att det låg ner på botten när Källström ringde och väckte mig.

Nu blir det snart skolan i några timmar, hem och äta massa mat efter det och klockan 18.00 drar vi på ett aerobicspass! Dags att stressa dom sista minutrarna nu innan bussen går. Ha en bra dag :) 


jag mötte hamphie!


Jag och Hamphie



YES!
Jag är klar med min filosofiuppgift :D Ulrika tror nog inte att hon ska få in den, så dra på trissor vad hon kommer bli chockad när den ligger där på mailen imorgon!

Jag glömde berätta att jag träffade Hamphie på bussen idag när jag var på väg hem till mamma. Det händer inte så ofta längre så det var jätteroligt! Allt började med att vi skrattade hur mycket som helst åt.. ingenting!
Sen blev det lite seriöst prat och efter det skulle hon hoppa av. Men vi har bestämt att vi ska ta en dag någon helg då jag ska spana in hennes lägenhet :)

Nej, nu är jag så trött så att tårarna forsar ur ögonen på mig när jag gäspar! Det blir inget bra när man ska skriva blogg; jag ser inte vad jag skriver för nå :b Så nu säger jag godnatt till er allihopa innan jag däckar av i datastolen. Skulle inte vara så trevligt om pappa kommer in imorgonbitti och tror att jag har supit eller nå! ;)


godnatt :)


en helslut mimmie som skriver...

Friskis och svettis i Lidköping växer så det knakar. I dag är var tionde Lidköpingsbo medlem. Här är det Karin Altersved och Håkan Friman som leder ett jympingpass.




Herregud vilket pass säger jag bara!
Lasse, instruktören vi hade, var helt galen och körde slut på oss helt! Tror aldrig att svetten har runnit så mycket som idag. Och gud så skönt det är! :)
Jag kommer antagligen varken kunna använda armar eller ben. Men då kör vi på ett nytt pass imorgon. Jag blir så galet taggad när man är i grupp och ser hur alla kämpar. Riktig sporre att inte ge sig före någon annan ;p 

När jag kom hem så värmde jag lite rotmos (vilket är det godaste som finns) och gjorde i ordning lite mackor och massa mjölk. Det satt som ett smäck hos mig för jag var hungrig som en häst. Frågan är hur mycket jag kommer gå upp i vikt nu när jag har börjat träna? Hmm.. Kommer nog kännas riktigt obekvämt i början!

Nu har jag städat undan i mitt rum, vilket behövdes. Jag undrar hur många gånger jag har sagt så? :D Men nu är det gjort. Så nu väntar bara en lång, varm dusch med jättemycket skrubbning och sen ska jag mysa ner mig i sängen med min dator :)

Får se om det kommer ett till inlägg innan jag däckar av :) Det märker ni!


dags för ett pass!


Hur snygg mamma har inte jag då? :) Hon är singel också ;)



Vilket snöväder.. När ska våren få en chans att visa sig? Jag är så fruktansvärt trött på snö, kyla och blöta kläder! Nu tycker jag att sommaren ska få komma tillbaka igen.

Jag är hemma hos mamma i Stackbo nu och tar det lugnt bara. Håller på och laddar upp för medelpasset som jag och Källström ska köra idag. Kommer bli svettigt, varmt och svårt att andas :D Men det tycker vi om! Tycker du också om att se oss svetta så pallra dig till Friskis&Svettis lokal på Royal halv åtta och svettas lite du också ;b

Nu ska jag packa väskan och åka in till stan:) Ha en bra kväll!



studentplanering i full gång!



Vi har äntligen börjat planera lite inför studenten. Det har i och för sig jag och mamma gjort ett bra tag nu, eftersom studenten är något otroligt stort för mamma. Fast det är nog studenten för de flesta föräldrar :)

Jag har börjat titta på balklänning och har riktig ångest över det. Jag vill ha så mycket så jag önskar att det fanns hur många balkvällar som helst! Mamphie snackade om en svart klänning förr och nu är jag riktigt sugen på det. Jag tror faktiskt att det lutar åt en svart eller en vinröd.

Sen är det mat som ska fixas, bil eller något dyligt som ska skjutsa hem mig efter utsparken, studentklänning, skor, frisör och smink och såna grejer. Tiden går riktigt fort och det känns som om jag vill vara ute i god tid.

Tänkte fråga er om lite hjälp också! Är det någon av er som har någon bekant eller vet något företag som man kan få tag på ett flak ifrån? Det skulle vara till stor hjälp om ni hade något tips!

 


planer för framtiden

Krya på dig Marika!


Jag har fått ett syndrom som heter "Kan-inte-sova-hemma-syndromet" tror jag. De senaste veckorna har jag inte tillbringat många nätterna hemma. Dygn ska vi inte ens tala om!

Som sagt så sov jag ju hemma hos Källström igår. Något pladder blev det däremot inte, förvånansvärt nog! Jag slocknade på två sekunder och missade mer än halva Grease-filmen. Den som är så bra..
Trots mitt avdäckande så var jag sjukt trött imorse. Källström fick i princip kasta mig ur sängen för att jag skulle komma upp. Jag kom till och med på mig själv med att blunda när jag drog på mig bh:n ..?

Sitter som vanligt i skolan och väntar på att Källström ska sluta sin lektion. Tänkte dra igång helicopter-spelet som vi alltid spelar när vi har tråkigt här på Vasa.



Jag kom på en grej nu förresten.. Jag har ganska mycket att se fram emot nu en tid framöver :)

* Funäsdalen med Källström & lillesyrran v.9
* Studenkryssningen 20/3 med Marika
* Holland, Utrecht 2/4
* Studentbalen 29/5   , frågan är vem jag ska gå med?
* STUDENTEN!
* Öland, Böda Sand så fort som möjligt efter studentfirandet är över.

min systers bilder & gruppfotot

Nu har jag äntligen kunnat sno lite bilder av min syster! Så ruskigt fin :)






Avslutar med gruppbilden som vi tog :) Mamma, jag skiter i att jag inte får lägga ut den!



svettulla

Kan säga att jag är slut i kroppen nu! & det är så skönt så det är inte sant.

Får se vad jag och Källström hittar på för tok nu, det blir antagligen att slänga oss i sängen eller soffan och bara dega. Någonting som är säkert är i alla fall att det blir en massa pladder, det blir det alltid!

Mohammad ringde mig idag och sa att jag hade missförstått lite angående resan till Holland. Han ska inte med och det är inte bara sista-årselever som får åka. Alla som är har åldern inne (alltså 18 år) får åka. Så nu får ni ta och följa med! ;) Jag klagar i alla fall inte; jag får resan dit/hem och biljetten in till Trance Energy! Vem skulle tacka nej till det? Får tacka Mohammad som har fixat det åt mig :)



nu börjar det bli maskerad


jag älskar dig söstra mi <3


Om ni såg Amanda Källström nu så skulle ni aldrig mer prata med henne! Hon står i en vikingahatt och några extra snygga plagg från Maries garderob. Riktigt roande :D

Nej, jag får inte någon lugn och ro här nu.. Jag börjar fundera på om Källström har tagit något? Helt hyper!

 


Trance energy, Utrecht!




Trance Energy 2010 på Jaarbeurs, Utrecht (NL).

Res med oss på CarlFest till världens största inomhusarrangemang inom trance-genren.

Alla stora DJ's inom trance såsom Tiësto, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Marcel Woods m.fl. har alla spelat på detta fantastiska evenemang som varje år lockar till sig 35.000 deltagare!

Res med oss idag från städerna Gävle respektive Västerås. I priset ingår resa t/r (Gävle/Västerås-Utrecht t/r) samt entrébiljett till Trance Energy 2010.

Paketpriserna är:

2100 kr/pers från Västerås (inkl. resa t/r + entrébiljett)
2700 kr/pers från Gävle (inkl. resa t/r + entrébiljett)

Avgång från Gävle/Västerås är beräknad till fredag den 2 april på eftermiddagen, vi är tillbaka igen på morgonen måndagen den 5 april.

Då resan sker med TC så kommer det ske ett sedvanligt stopp på en Bordershop efter eventet när vi är på väg tillbaka till Sverige igen, så om du planerar rätt så kan du spara in kostnaden för hela resan genom att göra höstens inköp på hemvägen.

Eventet är uppdelat i olika områden där alla typer av elektronisk musik spelas.

För line-up m.m., besök Trance Energys egna hemsida http://www.trance-energy.nl

Upplev ett av årets största events! Res med oss på CarlFest. Boka din biljett idag! Skicka ett meddelande till någon av administratörerna så hjälper vi dig med bokningen.

OBS! ÅLDERSGRÄNS 18 ÅR! INGA UNDANTAG!

OBS! Carlforsska gymnasiet är inte på något sätt delaktiga i planerandet eller anordnandet av detta event eller resan dit/hem. Resan sker i samarbete med TC och platserna samt dess priser förmedlas av CarlFest.

 


ak92 & jag är goda vänner!




Det blev bara en lektion för mig idag, råkade sova över lite.. Närmare sagt ungefär två timmar :p

Jag och Källström åkte hem till mig direkt efter skolan och sitter nu med varsin dator och ugglar. Ska försöka få någonting gjort i skolan också. Vi har litegrann att göra med psykologin och så.
Vi har bokat in ett Ki box-pass idag också. Innan det ska vi hinna äta, plugga och självklart dunka lite musik! Men vi har fem timmar på oss så det borde inte vara några problem!

Måste tacka Mohammad för det kan skrev på sin blogg också :) Jättesnällt! Självförtroendet bara stiger mer och mer ;) Jag ska ju åka till Holland med honom i april! Jag lägger upp lite info i ett nytt inlägg om någon sista-årselev skulle vara intresserad av att följa med! :)

 


nu är det slut på det roliga

Nu är glassen slut, Wallander är slut för längesen, jag har lyssnat på mina skönaste låtar och jaa.. Ögonen börjar kännas tyngre för varje minut som går.
Så nu ska jag sluta streta emot och gå och lägga mig. Krypa ner i min sköna, varma säng! Men först och främst gnugga nötterna och tvätta bort sminket :)


Det har varit en bra dag idag! Jag hoppas att ni också har haft det, trots att de flesta av er har legat med en fruktansvärd baksmälla ;) Godnatt! :)


slöhög framför tvn :)




Sitter framför tvn nu med datorn i knät. Har redan slängt i mig halva burken med Ben&Jerry's.. Ja, jag vet! Men det är riktigt svårt att låta bli :D

Jag har haft en jättebra helg! Fredagen var otroligt rolig och lärorik :) Jag fick skriva ett kontrakt med dom också, vilket var hur roligt som helst. Självförtroende tog några steg åt rätt riktning :)
Men någon som var riktigt vacker i fredags var min syster! Hon var så otroligt fin med sina röda läppar och sitt Hollywood-hår. Jag tänker sno en bild och lägga in här på bloggen :)

Imorgon drar träningen igång igen :) Blir ännu ett Ki Box-pass. Jag får så sjukt svårt att andas när jag håller på! Snacka om att kondisen ligger på samma nivå som skiten under mina skor. Men snart är det slut på det.

Vad kul att ni har börjat kommentera litegrann! Det peppar mig :)

söndagsöndagsöndag

Dålig uppdatering! Fyskäms på mig.. :)

Är med Källström i Strömsbro nu i alla fall. Igår satt vi här hemma och drack lite vin, snackade massa skit med härligt sällskap! Det blev en jättesen kväll, vi hamnade inte i sängen förrän in på småtimmarna :) Men det var det verkligen värt.

Nu har vi dragit i oss lasagne och tooookgod aioli från Brända Bocken! Är det någonting jag skulle kunna bli tjock på så är det faktiskt den geggan..



Jag hoppas att du skäms! Och att du inser själv att det är du som gör bort dig. Jag tänker inte försvara dig nå mer, det är i alla fall en sak som är säker. Kolla på dig själv och se hur du beter dig innan du nästa gång frågar mig varför jag har något emot förhållanden så har du ett glasklart svar!

Hemma i gävle igen

Några kort som jag fick med mig hem! :)










västerås idag!



Godmorgon!
Idag ska jag inte till skolan, vilket känns lagomt skönt :D

Jag, mamma och Line håller på och laddar upp för att sätta oss i bilen och åka mot Västerås! Känns sjukt spännande och jätteroligt att få se hur dom kommer göra med mig. Vi har tänkt att vi ska låta dom bestämma helt hur de vill lägga make-upen, det kommer bli spännande att se hur dom tycker att det ska vara!

Vi är färdiga vid fyra och då åker vi hem till farmor, som jag inte har träffat på jättelänge. Hon kommer bli så glad när vi kommer dit så jag kan sätta en hundring på att det är mat, efterrätt, godis och hur mycket prat som helst som ligger och väntar ;) Jättetråkigt att vi inte hinner åka förbi våra kusiner och vår faster, det skulle vara roligt för både mig, Line och mamma. Mamma har ju inte träffat pappas släkt på.. Ungefär 15 år!


Nu ska jag gnugga nötterna och klä på mig lite anständiga kläder. Sen bär vi av mot Västerås, osminkade och med morgonfrisyr!

ett nystips!




Jag är hemma hos mamma inatt :) Hon fyller år imorgon, hela 47 år! Snart åker rullatorn fram :D
Kommer sova här imorgon också eftersom jag ska till Västerås på fredag och fotas. Min bror och min släkt bor där så vi ska åka och hälsa på min farmor innan vi åker hem. Det var så längesen nu så det är pinsamt! Har jag tur så får jag träffa brorsan och kusinerna också :)

Har i alla fall bara tagit det lugnt nu. Spelat lite kort med min lillebror, kikat på andra avenyn, duschat och suttit framför datorn. Men imorgon blir det inga såna dumheter inte! Då ska jag och Källström köra ett medelpass och få riktigt med träningsvärk ;)

Jag har kommit på en grej! Om man har på känn att man ska nysa så ska man inte sitta med munnen öppen. Man ska stänga munnen, då kommer nysen :D Ifall ni känner att det kittlar i näsan någon gång :)

 


godnatt alla


Jävligt cool vinnare tycker jag !





Ja, då var Paradise Hotel slut för den här gången. Vad ska man göra på måndag- och tisdagkvällar nu då? :D Får se till att skaffa mig en ny hobby!

Rummet är nästan helt städat. Dammsugaren ska bara få göra sitt och sen ska jag tända lite rökelse här inne. Det luktar otroligt fräscht om man bara har det en liten stund.
Någon som däremot inte är fräsch ännu, det är jag! Eftersom Paradise-finalen har varit och jag har kämpat med mig skitiga rum så har jag inte riktigt hunnit med duschen ännu :D

Så nu ska jag dra med mig scruben, ansiktsmasken och självklart en handduk in i badrummet och gör vad som i badrummet ska göras! Och nu menar jag inte nummer två!

En ny dag imorgon också, som dock inte består av något träningspass men definitivt en promenad och svåra utmaningar! Det vill säga; hålla mig ifrån riktiga frestelser.. Vilken tur att jag inte hade det som nyårslöfte, för då hade jag börjat året med att svika mig själv :D Någon som lyckats hålla sitt nyårslöfte än så länge?


nu börjar dt likna något!



Dt är helt sjukt vad jag känner mig frisk efter att ha både tränat och solat! Jag och Källström drog iväg till Friskis och körde ett core-pass och sen åkte jag hem och solade. Är dt bara jag som får ont i halsen efter att ha solat?

Nu ska jag städa undan i rummet och göra lite mysigt, sen ska jag hoppa in i en dusch. Ska göra klart filosofin ikväll också, så har jag dt gjort. Har ingenting annat i skolan den här veckan så det känns som en bra vecka att ta igen lite rester på också. Betygen ska upp!


Från och med imorgon så är dt slut på alla onyttigheter! Peppa mig!


forgive me father for I have sinned


dt är omöjligt att motstå!



Okej... Det blev en Ben&Jerry's igår när jag kom hem och fick slänga mig i sängen. Men dt var bara en halv! Jag känner att det inte är hela världen; bättre att träna och äta Ben&Jerry's än att inte träna och äta dt ;p Eller hur? Och Rom byggdes faktiskt inte på en dag!

Nu är dt fullt ös här i skolan. Nej, inte direkt kanske. Källström & Marika är på sin lektion och jag har håltimme :)
14.15 slutar vi och då beger vi oss hem till mig i Hille för att hämta mina grejer till Core-passet vi ska köra ikväll!
Kanske ska ta med mig kameran så ni får se två tomater och en massa svett ikväll ;)

På fredag åker jag, mamma, syrran och Vera till Västerås i alla fall för att bli stylade och fotograferade. Det kommer ni i alla fall få se kort från sen :) Det var mammas idé eftersom hon vill ha kort på mig, syrran och henne plus att hon vill ha lite enskilda kort på mig och syrran! Jag tror att dt kommer bli skitskoj faktiskt!
Om dt är någon mer som är sugen på dt så kan jag slänga in länken till hemsidan senare? Det är helt gratis att göra själva fotograferingen, sen får man bestämma själv om man vill köpa korten :) Kan vara en rolig grej med tjejerna om man vill dra ut på krogen sen!


ki box

Har varit på ett Ki box-pass nu på Friskis&Svettis. Det är dt jobbigaste jag har gjort på länge! Jag var så trött efteråt att jag knappt kunde stå upp :b

Orkar inte skriva heller, mina händer darrar! Ni får vänta till lite senare ;) Haha!


lika kolsvart ute som när jag la mig..

Johan
"vem tog din oskuld?"

Svar: Erik heter han. Han var också min första stora kärlek ;) Hehe, han var en riktigt bra kille från början till slut!




Godmorgon allihopa!

Dags för skolan nu då.. Fasen vad taggad jag är..? Nja! Menmen, bara att hålla ut :) Inte långt kvar nu inte..
Dags att fixa fejjan och dra på sig lite anständiga kläder, sen får jag skjuts av Pickel in till stan :)

Ha en bra dag!


Hittade den här bilden sen i fredags på Sannas blogg ;b


RSS 2.0