nedräkning utan dess like

19 bajsdagar kvar ! :)

Jag vill träffa Mamphie nu. Jag tänker inte gå miste om en enda minut som jag kan få med den grisen, för nu är dt inte långt kvar. Dra mig på en pinne, dt kommer bli sjukt.
Runt åtta på måndag 15/6 så åker jag, mamma och pappa ner till Öland med bil. Är där någon gång tidigt på tisdagen. Försöker få oss lite sömn, sen är dt bara att fixa och dona så att dt som ska fixas är fixat på tisdagkväll.
Efter att allt är klart så drar vi och käkar på Böda; jag, mamma, pappa, Katja och Putte. Sen blir dt till att sova och på onsdagen så åker mamma och pappa hem... Utan mig!



ett stooooort tack till studievägledaren Monica Lindberg :) Du är en pärla!

allt som snurrar i huvudet är öland

Om ni bara visste hur nervös jag är . Jag kommer verkligen ha dt skitroligt där med Katja och Putte , plus massa annat folk . Men att lämna allt här hemma en hel sommar , speciellt dig älskling! Jag vill att du ska följa med mig och vara runt mig som dt alltid annars är. Hur ska jag klara mig utan dig och våra tokigheter, ditt pollensnarkande och allt ? Uuuusch ..

Nä, några veckor kvar i skolan sen drar jag ! :) Trots allt saknande efter alla så kommer jag ha dt grymt roligt och få lite utrymme för mig själv!


21 dagar, 20 timmar, 47 minuter och 40 sekunder kvar !

bring it on



Jag älskar att det är sommarväder ute ! Helt otroligt skönt. Trots dt så sitter jag inomhus men dt ska dt snart bli ändring på.
Har haft två nationella prov i franska idag och ett samhällsprov. Var inte piggast imorse kan jag säga och dt tog emot att kliva upp från den otroligt varma sängen. Menmen, vad gör man inte för sina toppbetyg? Skrivningen på franskan och samhällen gick bra, läsförståelsen i franskan gick inte lika bra ... Dock får jag skylla mig lite själv när jag bara satt och pluggade samhälle igår.

Idag så ska jag fanimej göra något som jag verkligen vill göra. Jag funderar på att dra med Mamphie till Mackmyra och ta sig ett dopp, vart ruggigt sugen på dt när jag och Källström gick och snackade om dt idag!
Får se om hon går med på dt, men känner jag henne rätt så gör hon dt ;)

Imorgon så blir dt jobb och sen får vi se, samma sak på fredag. Hoppas att folk är lite roliga på fredagkväll för den enda dagen jag är ledig den här långhelgen är på lördag. Så jag hoppas på lite party och sommarkänslor!

Väntar på att Mamphie ska sluta någon gång så vi kommer ut i vädret , men dt går trögt märker jag . Ska försöka dra tag i den där segnacken och få ut henne så snabbt som möjligt.

update

26 dagar kvar tills vi slutar

29 dagar kvar tills jag åker till Öland i åtta veckor

56 dagar på Öland

7-14 dagar utomlands med Maaaaamphie !




Vi håller på och får kattungar nu :o Hon har bara fått ut en bäbis en så länge, en helvit :) Får se hur många dt blir !


tusen personer kan inte ha fel

http://gd.se/nyheter/gavle/1.1038688

 


Jag har annat för mig , därför jag inte skriver blogg så mycket :) Det börjar bli sommar så jag tycker inte dt finns någon anledning till att sitta inne . Tjapåer ! :)

RSS 2.0