helgen i skrift

Tja!

Jag har haft en tokrolig helg! I fredags så var jag först hemma hos Sanna och snackade massa skit medan vi gjorde i ordning oss för kvällen. Baz & hans två kompisar från Uppsala kom dit och umgicks med oss innan dom skjutsade ner oss på stan.
Gick till Bocken för att heja på Källström men eftersom vi inte var tjugo så var vi inte välkomna in.. Mycket dåligt!
Så vi drog till Goya, första gången jag var där. Har haft en hel del fördomar kan jag säga :D
Pallrade mig ner mot Slick sen efter mycket tjafs och många om och men, för att träffa Mamphie. Tyvärr så blev dt bara massa jävla skit när jag var där, skitsynd!
Källström och Banius kom och hämtade mig vid halv två eller någonting och så åkte vi hem till Sikan och sov :)

Igår var vi hem till Björk som fyllt år, grattis igen! :) Hur trevligt som helst och en bra början på kvällen! Runt tolv eller någonting så började alla dra sig ner mot krogen. Men eftersom jag drogs med en sjuttonåring så blev dt inge krogen för oss :D Vi drog med oss massa folk hem till Sikan istället och fortsatte partyt där! Jaa, kvällen slutade som den slutade för vissa :b Haha, själv la jag mig på soffan eftersom varenda plats i huset var upptaget.

Nu är jag hemma i Stackbo och tar dt lugnt. Håller på och fixar min lillebrorsas naglar med manikyrsetet som jag fick i julklapp ;) Haha, så söt är han!
Imorgon är dt dags att börja träna, vi kör igång med ett ki box pass på en gång :) Så nu jävlar är dt kört! Haha :D


friday

Efter skolan gick jag och Källström till Friskislokalen på torget och inhandlade våra kort :) Så på måndag börjar hårdträningen; börjar med ett Ki Box pass och ett Corepass dagen efter! Så nu ska dt byggas muskler ;p

Stod vid busshållplatsen när två idioter åkte förbi mig :b Så dom stannade och plockade upp mig och vi åkte till systemet där den ena fick handla lite bira till mig. Efter dt fick jag skjuts hem till Hille av dom och som jag skrattade! Haha, dårar finns dt gott om :p

Nee, nu ska jag torka bort tårarna och allt smink som sitter under ögonen istället för på ögonen.. Orkar inte skriva nå mer idag, men ha en bra fredag allihopa! :)


dt finns en baksida med allt

Vilken jävla vändning.. Jag är jättechockad! Och så jävla ledsen så dt är inte sant. Ni som var bäst i världen. Trodde aldrig att den här dagen skulle komma och dt är skitpiss att den har gjort dt. Varför? Jag förstår inte ens varför dt är såhär..
Om inte ni kan, så kan ingen! Jag har tappat tron helt och hållet på allt som kärlek innebär. Dt finns inte ens något sånt. Jag som.. Aa, dt spelar ingen roll vad jag tycker eller tänker längre.

Du ska i alla fall veta att jag är glad för allt du har gjort för henne. Och att du är den bästa killen jag någonsin kunnat tänka mig för henne.
Och jag vet att hon var bra för dig också. Fan..


party tonight

Slutar efter den här lektionen, riktigt skönt!

Åker hem direkt efter skolan och packar mina grejer och drar i mig nå käk. Vid sex så drar jag hem till Sanna och kikar in hennes nya lägenhet och sen är dt party! Får la se var vi hamnar och med vilka, men sånt brukar alltid lösa sig :) Kanske drar med Jazze och dom? Mycket möjligt! :b

Nu ska jag dra till mig öronen och lyssna på vad klassen har att säga om terminsplaneringen.. Yey!


godmorgon :)

Sådärja! Nu börjar kommentarerna rulla in! Kom igen nu, fler vill jag ha! ;b


Godmorgon allihopa! Och för er som inte har en bra morgon ska jag slänga in en låt till! Den här låten har jag lagt in minst hundrafyrtiotolv gånger men dt gör ingenting; den ger mig rysningar genom hela kroppen!
Den handlar om en kille här ifrån Gävle som var i Japan och tränade kampsport i fleraflera månader. Två av hans kompisar, Alex och Jerra, gjorde den här till honom :) Jag är sjukt tagen av den här låten!




jag utmanar er!

Jag fick någon grej på facebook, en slags utmaning. Jag älskar sånt där så jag tänkte att jag kan slänga in dt här på bloggen också och se vad ni har för frågor och om ni vågar ta utmaningen ni också ;)

Såhär står dt på facebook:

"Jag kommer vara HELT ärlig i 24 timmar... Du kan fråga mig vad som helst (BARA I INKORGEN). Vad den än handlar om så kommer jag svara med sanningen! Jag utmanar dig till att göra som mig och se vad du får för frågor! kopiera och klistra in i din status."


Så, ni får alltså ställa mig vilken fråga som helst och jag lovar att svara helt ärligt ända fram till klockan ett imorgon natt. Skriv i kommentarsfältet så lägger jag in allihopa imorgon natt när mina 24 timmar har gått ut.
Skriv en fråga med en gång, någonting som du vill veta om mig och sen så lägger du in dt här på din egen blogg och ser vad folk undrar över när dt gäller dig ;b Du är utmanad!

dags att göra kväller?


Jag älskar dig så grymt mycket! Dt hopps jag att du vet syster <3





Okej.. Jag har tryckt i mig en Ben&Jerry's nu. Men jag har faktiskt inte börjat träna än! Jag är ganska förvånad över hur jag får i mig en hel burk :D Jag lovar dock att när vi kör igång med träningen på måndag så ska jag inte fasen inte trycka i mig nå mer glass!

Dt blev inte att vi köpte kortet idag för dt blev ont om tid. Så vi ska ta dt imorgon istället i skolan :) Så vi slapp stressa idag. Ska ju ändå inte köra något pass i helgen ;p

För i helgen är dt party som gäller! ;) Jazze frågade om jag inte skulle följa med han ut på Goya imorgon, han och några Hillebor tror jag..? Har aldrig varit på Goya och Källström jobbar, så varför inte liksom? Jaja, dt visar sig :)
Kanske dags att sluta umgås med Källström varje dag nu.. Planerar helgerna efter hennes jobb och grejer, och dt förtäskigt! ;) Får se om dt blir utgång imorgon i alla fall :)

På lördag ska vi hem till Björk :) Han ska ha förfest, sen drar väl alla på krogen. Men eftersom Källström är för liten så stannar jag kvar med henne. Får la se var vi tar vägen. Något förslag? :D

"hej min förlorade dotter.."

Ja, dt var dt första pappa sa nu när jag kom hem. Har ju inte träffat han på flera dagar! Men nu är jag hemma och han har fått en puss på kinden, så nu är han nöjd :)

Vaknade i Sikan idag och var skapligt trött.. Inte så konstigt efter dom här dagarna! Kom upp ur sängen till slut och vaknade till liv.

Den här dagen har mest spenderats åt att snacka skit och plugga ;p Marie åkte iväg och handlade på eftermiddagen och gissa vad hon kommer hem med.. Rotmos såklart! Så idag har jag suttit och slevat i mig rotmos utan dess like :D Sjukligt gott dt där.

Förresten, krånglar bara blogg.se för mig? Ser ju skitskumt ut när man loggar in och jag kan inte kolla statistiken..


Nu börjar i alla fall saker och ting lösa sig här och planer för sommaren & hösten spikas! ;) HÄRLIGT! Nu får vi bara hoppas på att allt går som dt ska, för då får jag se mitt älskade Böda igen! Jag kan inte ens föreställa mig hur mycket jag kommer gråta när jag får träffa alla polare.. Usch, vad glad jag kommer vara! :D


friskiskort på ingång

Idag ska jag för första gången på..? Ja, på flera dagar i alla fall, åka hem till mitt eget hus och min egen säng. Ska försöka röja undan i rummet och få ordning, känner mig faktiskt lite halvstressad över hur mitt rum ser ut :p

Igår var jag och Källström till hennes mammas jobb i alla fall och solade :) Färg vet jag inte om jag fått, men hur skönt som helst och dt var nog dt viktigaste i den här kylan.. Jag kunde knappt andas för att dt var så varmt! DÖSKÖNT :)

Vi ska köpa Friskis&Svettis-kort idag eller imorgon i alla fall :D Sen är dt dags för hårdträning! Ska fan få upp kondisen lite nu. Sen skulle dt ju inte vara helt fel med lite hårdare mage och fastare armar ;b

Nu finns dt inte mer tid för dt här :) Tjaa!


fläskungar!


Hallådär! :)


Jag och Källström ligger fortfarande i sängen och flottar.. Vart en promenad till Frasses för att köpa hamburgare och thaimat. Frågan är ju vafan dt har blivit för fel på oss två ;b

Har i alla fall gjort ett ryck och hoppat in i duschen, jag var näst intill portad från sängen för jag var så sluskig :D Haha, så jävla illa! Men nu är jag fräsch som fasen igen! ;)

Nu börjar dryghumöret komma igång igen också märker jag. Källström ligger och skrattar åt sina egna skämt i sängen..?




ta dt inte så personligt, vi älskar bara att driva litegrann ;)



 


ben&jerry's har blivit ett beroende!


Två av mina ögonstenar :)






Igår efter skolan så gick jag och Källström och handlade; vi hade bestämt oss för att göra kräftsallad.
Drog hem till Johan och började göra i ordning käket. Vi fyllde en varsin tallrik med så sjukt mycket mat! Dt var avocado, vitlöksklyftor, oliver, en varsin burk med kräftor, getost, fetaost och tokmycket annat gott!
Vi tryckte i oss alltihop! Men inte nog med dt så hade vi köpt Ben&Jerry's också, så vi tryckte i oss varsin Cookie Dough. Och dt var inte dom små burkarna.

Inte nog med dt heller.. En chipspåse åkte i och även lite rotmos innan dt blev Paradise-kikning! :b Dt borde vara fysiskt omöjligt för oss att få i oss sådär mycket mat. Helt sinnessjukt! Tog en promenad nu idag och köpte varsin godispåse och nu ligger Källström och sover som en stock. Får la se vad jag ska försöka roa mig med..?
Slutar väl med att jag spelar Helicopter eller hoppar på Källström så jag får sällis!

Eller nää.. Jag tror jag lägger mig och skedar med henne istället :) Mycket mysigare så!

skool


Saknar dig skitunge! :)



Sitter i skolhelvete nu med Källström.. Som vanligt, börjar bli lite uttjatat nu :b Kanske skulle ta och lära känna lite annat folk nu såhär på sluttampen ;) Haha, närå.

Vi har hunnit med en sväng på stan också, har lämnat in hennes telefon som hon har lyckats pajja och så har jag varit in på banken. Justja, imorse så fick jag skitbråttom bara för att jag hade tappat bort mitt bankomatkort i mitt eget hus. Jag höll i dt och sen när jag skulle gå till bussen så var dt bara borta! Jag letade igenom väskan, jackan och hela jävla undervåningen men dt fanns inte.

Helt otroligt.. Källström sa i telefon att när du kommer hit ska jag leta igenom dig och jag lovar att jag kommer hitta dt. Tro på fan så gjorde hon dt också, efter all jävla letning jag hade gått igenom på morgonen.. Riktigt irriterande! :D

När vi slutat idag så ska vi hem till Källströms brorsa och mysa. Han är i Italien så vi ska köpa med oss lite käk och säkerligen en varsin Ben&Jerry's och bara ströa ner oss hemma hos han :) & plugga såklart!


Om några dagar blir dt mys! ;) Längtar!



stress-ulla, dt är jag dt

Godmorgon! Skola nu snart då :) Måste gå till bussen om en kvart och jag har en tofs på huvudet, sminket kvar från igår och en strumpa på mig.. Kanske dags att lägga på ett kol nu!


Ha en bra dag :)

natti

Igår åkte jag hem till Källström i alla fall i Sikan. Jag var först dit så fick sitta och vänta på att alla andra skulle komma hem ^^ Ganska skönt att vara där ute i buschen helt själv faktiskt! Höll oss vaken bra länge, klockan var väl runt sex innan vi hamnade i säng; jag, Källström och Banius låg och myste :D

Drog till Rörberg idag på förmiddagen och kikade enduro. Riktigt roligt att se hur bra dt gick för Kim! :) Efter tävlingen så drog jag, Källström, Banius och Elofsson hem till Elofsson i Åbyggeby. Killarna höll på och fippla med massa grejer ett tag och sen drog vi vidare ut på en liten tripp.
Hamnade till sist i Bovik hos Banius; jag och Källström i soffan med en varsin Ben&Jerry's och killarna drog ut på en skotertur... & kom fan aldrig tillbaka :b

Dom hade i alla fall lyckats få en massa krångel med skotern så dom blev kvar i Årsunda ett tag. Men till slut kom dom hem välbehållna och lite frusna :D Vi la oss i sofforna och myste till En annan del av Köping och Johan Falk innan dt blev hemgång :)

Nu sitter jag hemma och ska bara gnugga nötterna innan dt blir sovdags! Jag är faktiskt riktigt trött, trots att jag och Källström däckade av i Bovik medan killarna var ute och gled i skoterlederna..



du.. aa, dt finns inte ens ord för dig.


stockholmarjävel att göra mig nervös!

nu fattas pusskortet på oss två här, men jag får lägga in dt sen ;p


Fick träffa Rasmus idag i alla fall :) Blev ett jävla kramkalas där och jag har nog inte varit sådär nervös på väldigt länge kan jag säga. Gick in och hejade på alla djurgårdare som satt där, kändes inte som ett läge att börja vråla Brynäs direkt :b Huuur många som helst av dom var dt.

Jag blev i alla fall presenterad för alla hans kompisar, mycket trevligt :) Drygt bara att jag inte fick säga hejdå på riktigt innan han åkte hem. Men dt blir fler gånger! Han har sagt att han ska åka till Öland och hälsa på :)
Jag kan inte riktigt förklara hur dt känns när jag träffar honom, dt är något speciellt med den där karln.. Jag fick så jävla ont i magen när han kom ut och bara snurrade runt mig. Haha, ja.. En sommarromans som inte gick över för Mimmie..? Hm, kanske :b Som jag sa till dig Rasmus; jag hatgillar dig!


sara bentzer

Haha! När vi var i Ayia Napa så träffade vi en bartender som heter Sara. Hon och hennes pojkvän Tommy jobbade på Grabbarna Grus. Och fan i helvete va dom två gjorde vår resa mycketmycket bättre! Dom sprutade ner en med vattenpistol, gjorde allt för att supa ner oss, släppte loss ordentligt som bara riktiga brudar kan ;D Så jag måste bara slänga upp en video på henne som hon lagt ut själv :b Hoppas dt är okej, Sara? :D


godmorgon

Hallåj!

Vaknade för ungefär en timme sen och slängde mig direkt i duschen :) Ska snart dra i mig lite frulle med pappa.
Idag ska jag och Källström ner på stan och möta Rasmus i alla fall.. och femtio andra djurgårdare :p hehe. Nä men får la se vad vi hittar på för något innan matchen börjar.

Jag hoppas i alla fall på att jag inte tuppar av innan.. Såhär nervös var jag när min lilla älskade Malin skulle komma också :D Haha, benen vill knappt bära mig för jag är så nervös! Nu hoppas jag bara på att jag får träffa alla andra snart också!

Hoppas ni hade en skitbra kväll igår! Själv somnade jag vid halv ett ^^


Ne frulle, gnugga nötter och smink (y) Tjaa

sleep tight



Jahapp.. Då är klockan lördag nu då med andra ord, och jag har varit hemma hela kvällen. Utan abstinens av att få träffa folk dessutom. Skrev arbetet och skickade in dt till Morgan, gick ut på en prommis och sen började jag skriva på filosofin som ska in nästa vecka :)

Känns faktiskt ganska bra.. Nu ska jag gnugga nötterna och ladda inför imorgon. Kommer nog bli en av dom bästa lördagarna på länge! :)



Godnatt allihopa! Ring fan inte och väck mig när krogen stänger ;)



Haha, okejdå Viktor.. Får väl erkänna att jag saknar dig litegrann! ;D


Er två också Malin & Mattias!


Fler bilder på Bödafolk kommer imorgon .. :)


psykologin klar

Nu har jag skrivit så tangenterna brinner! Känns som en riktig framgång att jag är klar måste jag erkänna :) Känns skönt att bevisa för Morgan att jag faktiskt gjorde dt, för dt vet jag att han inte trodde. Nu ska bara Källström & Elisabeth få läsa genom det och säga vad dom tycker, sen skickas dt in till Morgan!



Jag ska klara dt här! Jag ska..




Såhär glad ska jag vara på studenten!


pluggfredag, hört talas om dt? hmm..

Åkte hem till Micke idag och myste :) Sist jag träffade honom var på Öland när dom var på roadtrip. Så dt var tokskönt att få träffa honom och bara ströa. Pluggandet gick däremot inge vidare där så jag får fixa dt här hemma idag :) Ska bara hålla mig inomhus idag och plugga så jag inte får ett streck i psykologi.

En promenad blir dt däremot säkert lite senare mot kvällen. Men först; plugga & massa kebab!


Ha en skitbra kväll allihopa! Partaja åt mig också :D

promenad & rasmus



Har varit ute på och gått en liten stund nu. Nettan tyckte att jag skulle göra dt så jag blev av med lite frustration, så jag gjorde dt. Och dt fungerade riktigt bra faktiskt! Kylan bet lite lagom i kinderna och ögonen tårades lite för dt blåste, så sjuuukt skönt! Jag gick med musik i öronen och var helt utan nå skumma tankar. Tänkte inte så mycket alls faktiskt förutom när jag smsade med Rasmus.

Måste berätta om en gång när jag träffade han :b Jämt när vi pratar i telefon så kommer vi in på den gången.
Vi hade typ bara träffats några gånger och jag var lite halvskraj för han eftersom jag visste att dom hade tjafsat som fan på campingen :p Så festade jag med dom en kväll; han, han storebrorsa, Robin, Mange och David. På natten gick jag och Malin och la oss hos mig. Efter en stund fick jag ett sms av Rasmus att jag glömt min tröja inne hos Mange och David. Så ett tag efter kommer han och knackar på, jag öppnar och jag kan säga att jag aldrig kommer glömma den stunden alltså :D
Han står där med världens smilegropar och ser lite halvnervös ut och jag var tokgenerad! :p Visste inte var jag skulle ta vägen. Så vi sa knappt nånting, stod typ bara och tittade på varandra :p Det var sjukt gulligt, även om dt är svårt att berätta om dt :p Ja, dt är någonting med den människan som gör att jag ler hela tiden när jag tänker på han eller pratar om honom :)


jag kommer sova gott ikväll tror jag.

svarta katter tycker vi inte om nej


Jag saknar dt här nå fruktansvärt! Att alltid vara utomhus, träffa folk, festa nere på stranden med en gitarr och en eld, få träffa alla tjejer & killar varje dag, få ta ansvar över sig själv, äta majs på burk varje dag och att få bara vara på Öland och må jävligt bra! FAN vad jag saknar Böda..





Nu ska ni få höra en grej som gjorde mig skitskraj igår! Jag gick ut och snackade med Källström i telefon typ vid två inatt. När jag klev utanför dörren så satt dt en kolsvart katt direkt utanför på vår bro. Jag började gå ner mot dagiset som ligger ganska nära mig och katten följde efter mig hela tiden. Så började den springa runt mina ben hela tiden, skitläskigt!
När jag var på väg tillbaka hem så var den fortfarande runt mig hela tiden och så fort den kom lite bakom mig så började den springa som fan! Helt plötsligt så sätter katten klorna i mitt ben! :O Jag typ skrek i telefon till Källström för jag blev så rädd. 

Så jag typ sparkade på den och så gick jag fort som fan hem till mig (fortfarande med katten efter mig) och slänger mig igenom dörren. Katten försöker också komma in men icke sa nicke, Olovsson var för snabb! ;) Satt och tittade på mig genom fönstret också. Kul att en svart katt jagar en & sätter klorna i mig.. Så nu har jag ett sår på benet efter skrället.. Fan..

Mitt rum ser i alla fall ut som ett jävla bombnedslag så jag ska ta och städa dt innan pappa får ett nervsammanbrott. Jag förstår inte vem dt är som stökar ner så jävligt i mitt rum..? ;b Konstigt..

Imorgon ska jag i alla fall hem till Micke och plugga och kramas med honom som fan! Han har lovat mig en riktig kram, en sån där som man bara kan få av Micke :) MYS!




Nej hörrni, nu får dt vara nog :) Tjaa!

*

HEJ!

godnatt


Mysig bild! Jag i högra hörnet i röda jackan. Kika Jocke med rosa hatten till vänster ;) Haha!



Jävlar, idag har statistiken skjutit iväg nå kopiöst! Roligt :)

Dom närmsta runt omkring mig vet att den här dagen har varit riktigt dålig för mig. Så jag har mest suttit på mitt rum och spelat skithög musik och bara varit för mig själv. Har pratat med Micke, lite allvar för en gångs skull. Han gubben fyllde ju år idag också :) I alla fall, har pratat med Micke och aa.. Känns väl kanske lite skönare även fast jag inte tycker om att vara sådär inför han :p

Men så alla vet dt; är jag lite tråkig & deppig i bloggen så jävlar i min bananlåda skäller ni ut mig! Eller så skriver ni något peppande så jag också kommer igång igen :D Men se till att jag inte är deppig här bara, dt har jag en annan blogg till ;p

Nu ska jag och mitt arsel pallra oss till sängen där vi ska bosätta oss till imorgonbitti :) Godnatt!

turen är inte på min sida idag

Självklart var solariet upptaget! Blir man förvånad..? Får vänta ett tag helt enkelt. Gick i alla fall till macken för att växla pengar så jag passade på att köpa med mig en Ben&Jerry's hem ;p Har smällt i mig hela den nu och försöker läsa lite om existensialismen eller vad dt heter.



 

Jag saknar dig lillskiten! Vill att det ska bli lördag nu så jag får krama om dig :)


matematik är fan inte logiskt


Här hade man lite färg. Så ser inte Mimmie ut Januari 2010 kan jag säga..




Matteprovet gick skit! RIKTIGT skitilla gick dt. Bara att hoppas på att Birgitta ger mig en chans till för jag vet att jag kan ju. Källström som pluggade så jävligt med mig igår, förlåt baby! Jag tänkte faktiskt på bananerna och jag vet att K=lutning. Men dt gick åt helvete :p

Nu tänker jag trösta mig själv med en skrubbning och sen drar jag och solar! Dags att återfå färgen i ansiktet så jag lägger mig nog i solariet lite fler gånger den här veckan :) Finns inget skönare på vintern än att ligga och svettas i ett ljust, varmt solarium.





Rasmus kommer till Gävle på Lördag :) Dt pirrar i magen!

 


skoldagen är snaaart över


Sara, var tvungen att sno den ;) GE MIG MIN BAD BOY!




Sov hos Källström igår. Dt blev en massa plugg till matteprovet som jag har idag och även en lagom lång prommis, tro dt eller ej :b Vi bestämde oss även för att börja träna på Friskis och Svettis inom snar framtid för att få ordning på kropparna ;)

Sitter i skolan nu och väntar på att gå åtta trappor upp till våning fyra här på Vasa för att göra mitt efterlängtade matteprov i funktioner..

Haha, ni skulle sett mig och Källström igår innan vi gick och la oss. Vi stod båda två i bara mjukisbyxor och snackade massa skit. Så började vi jämföra vikten på våra bröst eftersom mina är toksmå och Källström har två jättebomber! Haha, dt var så sjukt jävla roligt :D Jag fattar inte hur Källströms rygg pallar dom där betongklumparna ;) Förlåt Källström, du trissade mig att berätta dt i bloggen när du sa att jag inte fick :D

Kan berätta att idag när jag gick till bussen med Källström så funderade jag på en skitskum grej. Som bara ploppade upp i huvet :b Jag funderade på om dom runt omkring mig skulle bråka om ifall jag skulle begravas med mina lösnaglar på eller inte om jag skulle dö idag :D Hahah, fråga mig inte varför! Normalt..?


godnatt

Har varit hos brorsan i Årsunda där hans tjej gjorde naglar på mig :) Tack så mycket Elisabeth!

Jag är på riktigt dåligt humör just nu. Hugger på allt och alla och känner att om jag fick chansen att spöa någon riktigt ordentligt så skulle jag ta den chansen. Fan, nu säger jag godnatt istället för att sitta här och vara arg.

joel kinnaman & viktor frankl


Tokgammal bild!


Nu är jag hemma i Stackbo med mammas familj :) Vi har tryckt i oss gurk- och morotsstavar med massa dip och nu sitter familjen och kikar på Johan Falk. Har redan sett den så den enda gången jag är riktigt inne i filmen är när jag får se Joel Kinnaman ;) Hamphie sa till mig för ett tag sen att han var så jävla snygg och jag tyckte hon var dum i huvudet, men nu efter Johan Falk filmerna så kan jag inte annat än hålla med henne! :D Längtar tills jag, mamma och Line ska kika på Snabba Cash :)

Jag ligger i alla fall i soffan och läser en bok till ett arbete i skolan. Den är faktiskt riktigt bra så dt går ganska snabbt att läsa den. Gruvar mig lite bara inför själva arbetet; ett samarbete mellan filosofin och psykologin.

Måste bara berätta en så sjukt gullig grej! Min lillebror på nio år har skaffat tjej och imorgon ska han ge henne ett jättesött armband :) Han blir jättegenerad när man frågar honom om henne och han svarar bara: "Fråga mamma.." hela tiden :D Haha, min lilla gobit. Nä, åter till Viktor Frankls "Livet måste ha en mening"..

 


Me and my lover

Haha! Jag har en grej att visa er sen :D Jag tycker egentligen synd om min stora kärlek, men liite glad är jag att vi har haft samma problem ;) Hahaha!

sing for me baby





sundaaaay

Fredags kvällen var mycket rolig! Spenderas först hos någon som hette Sterner med Runald och dom :) Sen drog Marika till Öster och jag och Källström åkte till Koffe.

Lördagen var en av dom ströigaste dagarna jag någonsin har varit med om :D Haha. Åkte hem och köpte med mig kebab. På kvällen åkte jag, pappa och Line och handlade Ben&Jerry's, chips och massa annat gott! Tjockade i oss utan dess like, trodde helt seriöst att jag skulle spy..
Senare på kvällen kom Källström och Banius hem till mig och kikade film. Alla tre slocknade ganska snabbt så dt blev att dom sov över hos mig :) Så vi låg alla tre och trängdes i min säng; jag tyckte nog att dt var mysigast! :D Haha

Nu blir dt en promenad för mig och Källström, Banius har redan åkt hem :) Sen får vi la se vad dagen bjuder på!

friday night!

Idag blir dt party med Källström, Marika och massa andra brudar! Ha en skitbra kväll allihopa! :)




Lets go!


godnatt :)

Haha, dt blev varken städa eller ljus på rummet! Dusch blev dt men ingen skrubb.. Skulle aldrig kunna bli en proffsbloggerska tror jag, håller aldrig dt jag säger i bloggen :D Men men, who cares?

Har suttit och snackat skit med Kristoffer aslänge, ska snacka med han ett tag till sen. Dom ska ju ut på krogen och härja! Samma sak med mamma, suttit och snackat skit med henne alltså :) Utbytte lite skvaller sådär, haha!

Nu ska jag krypa ner i sängen i alla fall så jag orkar upp till skolan imorgon. Dt var hårda bud från Källström att komma i tid, dt ska gudarna veta! Så dt är bara att följa my Lords order och kliva upp i tid då :b

Sleep tight!

stop n grow





Jag hatar den här grejen! Har haft Stop N Grow på naglarna nu i flera dagar för att jag inte ska bita. Men när man väl gör dt så kan jag tala om för er att dt smackar SKIT! Jag lär mig inte heller att inte stoppa händerna i mun, helt otroligt. & dt sitter kvar på läpparna.. Dt fungerar i alla fall, inge nagelbitning på alla dom här dagarna! Tummen upp :)


old photos

Tänkte bjuda på lite gamla bilder. Många har ni nog redan sett, andra inte..? Dt visar sig :)


Jag & Mamphie på Brämmen


Jag & Ammie i Falun! Hard workwork ;b


Carro, Ammie, Hanna, Jag & Mamphie, blondiner hela högen :b


Jag & Hamphie på väg på partaj (y)


Jag & Wille, long time ago :D


Jag & Sanna på fotosession :)


Brallan, Mamphie, Jag & Carro i Hedesunda :)


Jag & Brallan gör pepparkakshus hos mig :b


Nyår hos Nyberg, en av dom mest lyckade nyårsfesterna faktiskt :)


Mitt & Brallans första pusskort ;b Där va man kär!


Mamphie & Jag hos Pickiie :D


Ammie & Jag hos Foppa


Jag & Mamphie hos Foppa! Kika Calles min ;b haha!


Mina klasskompisar & jag när jag gick i SP1H


Viktor & jag i Sthlm när fransmännen var här.


Haha, jadu.. Jag vet inte när!


HAHA! Hattprovning & filminspelning med Lana, Jessica & Bea ;b


En blond Mimmie :)


Typ när för tre år sen


Rolle & Källström på parkeringstaket :D


HAHAHA, Banius för aa.. ett tag sen :D



Kanske kommer lite mer sen ! :)


snart freeedag!


Första festen jag hade hemma tror jag ?



Nu är jag hemma i halmen igen. Känns som om jag inte har sovit i min egen säng på århundraden, jag är aldrig hemma. Men inatt ska jag faktiskt göra dt. Tänkte att jag skulle städa undan i rummet (igen), duscha och köra ännu en skrubbning, smörja in mig och sen tända ljus i heeela rummet! Skulle vara så sjukt skönt att bara ligga framför tvn och slöa litegrann och kanske tagga till helgen..?

Vet faktiskt inte vad som händer. Snackade med Kristoffer och han sa att jag och någon till kunde svänga förbi om vi ville. Får se hur vi gör, vad Amandorna hade tänkt hitta på imorgon eller om någon annan kanske är sugen på lite party. Dt lär visa sig dt där.

Tänkte faktiskt läsa lite ur Viktor Frankls bok nu och komma in lite i dt filosofiska spåret, kanske få ihop ett arbete någon gång så Ulrica slipper vara så besviken på mig ;) Sen blir dt en städning & lite dusch!



godnatt

Kul att dt inte syntes i mitt hår då..? Ibland är dt förjävligt att vara svarthårig! Men vi körde lite sprayfärg på bröstvårtorna istället :D Dt syntes kan jag lova er! Men nå kort på dom får ni inte se, dom håller vi för oss själva.

Nu blir dt en dusch och sen.. Jaa, dt blir väl till att fula oss lite mer :D Godnatt på er allihopa.

rosa och blått hår är den nya grejen

Vi har inga lektioner imorgon så idag satsade jag och Källström på att fula oss lite. Har haft världens kassaste humor, mycket om bajs och sådär såklart! Alltid lika roligt, haha :b

Nu ska vi färga håret rosa och blått, så nu har jag inte tid mer! Kort får ni se sen :D Tjaa


my sisters keeper

My sisters keeper.. Hemskaste filmen jag har sett, så sjukt sorglig. Vi har gråtit och gråtit! & jag brukar inte gråta till filmer. Döden är dt läskigaste jag vet, jag tänker på dt jämt. Tänk om någon i min familj skulle dö. Jag skulle inte klara av dt.

Jag vet att min familj läser min blogg så jag vill bara säga till er att inte dö, jag skulle inte fungera då!


plugga på!


Alanya -08 med tjejerna!


Sov med Källström i Strömsbro inatt, mycket mysigt! Blev lite stressigt imorse efter att ha snoozat liiite för mycket, men vi hann ;b

Dagen gick ruskigt fort och avslutades med ett omprov för min del. Religion.. Inte min starka sida för jag tycker dt är så jävla tråkigt! Helt sjukt tråkigt faktiskt. Men betyg får jag nog i alla fall :)

Nu är dt dags att plugga lite, ska försöka få ordning på ett arbete som skulle ha varit inne.. jaa, för längesen!


dalmål låter som skit

"Är precis på väg att ställa oss och laga lite grums och sänka i pröjset."


Sådär pratar en kompis till mig i Borlänge? :b Eller pratar alla sådär i den staden? Hm, dt låter förjävligt i alla fall! Förlåt Karim, men du vet vad jag tycker om ert dalmål; it sucks! Och dt blir inte bättre av att ni använder skumma ord..



Nu drar jag hem till Hella i alla fall med Källström. Hela den familjen är borta i fjällen så vi tänkte att vi skulle spendera natten ihop där ;) Blir en hel del plugga så jag klarar provet imorgon, men också en timme av Paradise! Nu har jag lite brådis, trevlig kväll :)


Skolhelvete


På väg till Öland. Redigt sliten med sönderslagen hand.. Gissa hur bra jag mådde?



Kul att man klev upp i tid och kom iväg till skolan i tid.. Så har jag inte lektion förrän kvar i tio! Riktigt värdelöst. Menmen, sitter i datasalen nu med Källström och Marika i alla fall och snackar massa skit. Marika om att hon vill döda en tjej, Källström om tatueringar och jag.. ja, jag bara lyssnar ja :)

 


yes

She's back in the game!

Förstå hon och Rami, dt kommer bli så sjukt mycket tjafs :b Dt här kommer bli så roligt att se. Jävlar i min låda! Nu får man inte missa ett enda avsnitt ;)


Godnatt folk, dt är ju en dag imorgon också!

paradise

Hmm.. Skum den där Pontus är alltså. Värsta drar sig undan och håller sig för sig själv. Undra om dt är nå tok med honom? Typ nått sånt som dt var med Dalin. Och vad är dödskampen för nå? Vem kommer Greta välja? Jaja, dt visar väl sig :D Jag tror i alla fall att hon kommer välja Erika eller Dalin. Sen vad dt är för nå har jag inte en aning om, jag hoppas bara på att Greta inte åker hem :)

Någon som vill veta vem som vinner ? ;) Tråkigt för er i så fall, för dt tänker jag inte avslöja :D Åter till tvn och Paradise :)

Miranda & William

Hittade en ganska ungt par från Sverige där killen spelar gitarr och tjejen sjunger. Dom är otroligt söta ihop och dom är jätteduktiga båda två! Några år på dt där så är dom grymma :)

Sök på "Miranda and William cover" på tuben så kommer dt upp massor med låtar :) Värt att kika in!

Nu ska jag ut på en liten prommis och sen är dt dags för Paradise, äntligen :b Ha en bra kväll!

nagelförlängning, plugg och paradise



Dt här religionsprovet är sååå tråkigt! Jag känner hur ögonen åker igen hela tiden. Ruskigt tråkigt måste jag säga. Fast dt är mycket lättare att plugga när min grabb sjunger för mig :) Mycket skönare att plugga med lite musik igång.

Tänkte ta en break om ett tag i alla fall; dra igång en tokvarm dusch, skrubba mig och sen blir dt en massa insmörjning och mys innan jag slänger mig ner framför paradise :) Ännu en dag med intriger! Sånt finns dt gott av här hemma tycker jag men inte tillräckligt ;p Roligare på tv :D

Justja! På måndag möter jag upp brorsans tjej Elisabeth på Nynäs och sen följer jag med hem till brorsan där hon ska göra naglar på mig :) Äntligen! Jag älskar att ha naglar, känns så fräscht. Får hoppas att mina händer har läkt ordentligt innan bara för om tummen ser ut som den gör nu på Måndag så får jag nog skjuta upp dt litegrann.

Om någon annan är sugen på att göra naglar till ett bra pris så säg bara till mig så får ni numret till Elisabeth! :)





Otroligt duktig!


sexualkunskap är alltid lika roligt!

 


Jag vill vara "Brunast i Bukten" igen & jag vill vara där igen!



Min skoldag började med geografi & psykologi. Gissa om jag hade tråkigt..? Lunch efter dom lektionerna och då drog jag, Källström & Marika till Waynes och tryckte i oss varsin kräftsallad. Så sjukt gott! :)
Sista lektionen var socialkunskap B, och som jag hade roligt alltså :D Projekt6 från högskolan var hos oss och hade en föreläsning och könssjukdomar och lite annat allmänt om sex.
Alexander i vår grupp är så sjukt jävla rolig; han säger precis vad han tycker! Jag skrattade som en idiot åt han ibland.

Nu sitter jag och Källström och väntar på Banius som är på väg från Sandviken. Han vet inte riktigt än att han ska skjutsa hem mig, dt var faktiskt Källströms idé. Hon sa att om han säger nej så säger hon jo. Skjutsar han inte mig så skulle hon döda han också. Bara så du vet Banius, dt är inte mitt fel ;) Haha!

Hemgång snart alltså.. Ingenting jag längtar till egentligen om dt inte hade varit för att jag visste att två ruskigt goda pajer står i kylen och väntar på mig! Plugget däremot lockar inte så mycket. Jag har kommit på att min vardag helt plötsligt bara handlar om mat ungefär. & dt trivs jag med :p


music is a drug




It's a lot of things you don't know young lady.
Sometimes I feel sorry for you.
Sometimes I don't.


;)


godmorgon sunshine!


Saknar er två! Fabien & Nicolas från Frankrike



Morronmorron!


Jag ställde klockan på 06.30 igår och vaknade otroligt nog 06.29 imorse helt klarvaken :b Trodde att jag hade försovit mig. Men icke sa nicke. Så idag fick jag en extra minut att fixa mig på, haha.

Drar till skolan om en timme ungefär. Efter skolan är dt bara plugg som gäller! Ska få godkänt på dt där jävla provet, så är dt bara :) Ni får hålla tummarna för mig på onsdag när jag har omprov.

Nu är dt dags för lite sminkning och efter dt frulle.. för andra gången idag, haha! :b Ha en tokbra dag :)

ny dag imorgon


Jag älskar dig <3



Next på teve, så kikar den nu :) Sminket är borttvättat, tänderna borstade, benen smörjda och sängen bäddad. Så nu finns dt inget annat att göra än att lägga sig i sängen med religionsboken och plugga in hinduismen och framför allt kristendomen lite extra.

Som ni vet så förfrös jag ju mina händer i fjällen. Nu har jag råkat ta bort huden på tummen och under dt så är dt ny, jättekänslig hud. Så vad jag än gör nu så känner jag allting extra mycket! Helt sjuk känsla, haha :p Men ganska äckligt; jag och Källström kom på idag att min tumme ser ut som en snopp? Hm..


Nu säger jag godnatt :)


naturkunskap in my ass

Någon som vill hjälpa mig med naturkunskap eller är alla lika kass som jag i dt ämnet..?

Har käkat och duschat nu. Tänkte dra igång en rulle nu snart och bara ströa tills jag somnar. Efter min vändning på dygnet så kan dt behövas om jag ska orka upp imorgon. Ska bli ruskigt roligt att träffa Marika, sjukt längesen! Jag vet ju att hon har en del att berätta för mig och Källström också så dt här kan nog bli spännande :D

Mamphie för helvete, har du dött eller? Ringde dig tre gånger igår! Kanske ska fatta piken :D Haha.



I got him where I want him now
And if you could then you know you would
Cause God, it just feels so good!


AK92




http://amandoowse.blogg.se


mer härlig läsning! ;)


innebandymatch och en redig förklaring!


How can we dance when our earth is turning? (;



Ja, till och med jag som inte är intresserad av innebandy tyckte att den här matchen var värd att se! Full rulle hela tiden :) Nu sitter jag hemma hos pappa och ska snart käka lite mat tänkte jag. Hungrig som en jävla idiot.

Imorgon drar skolan igång igen också.. Ska försöka hålla mig så taggad som möjligt, så länge som möjligt. Försöka få lite rutin med hjälp av min taktikfarsa som kommer hålla stenkoll på mig!
Igår och imorse satt vi i alla fall och tittade på balklänning och skumma lite på hur vi ska göra på min student; vem jag ska åka med och i vad, smink & hår (funderar på att fråga Katja om hon vill ta sig från Öland till Gävle och fixa mig), mat och såna grejer :) Jag blir ruskigt taggad. Snart är dt bara festen kvar!



Det finns EN anledning till varför jag skriver blogg; jag vill skriva av mig. Här i min blogg skriver jag vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Jag har aldrig sagt att jag vill sticka folk i ögonen och göra någon irriterad genom min blogg, sen att jag gör dt är en annan femma. Så alla läsare, sticker dt allt för mycket i ögonen så finns dt andra bloggar att läsa istället för min. It's up to you! Väljer du däremot att fortsätta läsa så får du fan ta den här bloggen som den är. Haha, men jag kan ju erkänna att jag älskar sånt här!

Cimon utan S

Cimon är grym! & snyggare blir han för varje avsnitt ;) Kika in hans tänder!



maybe tomorrow I'll find my way home


Ge mig sommar & sol! Jag och Ammie på bilden



Vaknade upp hos mamma imorse. Eller ja, klockan var väl tolv men ändå. Vaknade av att syrran sa att pappa hade kommit förbi. När jag hade käkat frulle och dragit på mig kläderna så åkte jag och pappa till elgiganten och köpte högtalare till mig :) Mycket snällt av min far!
Sitter hemma nu och har städat mitt rum (jag tror högtalarna var en liten mutning för att jag skulle städa mitt rum ;b) Ska snart iväg med Källström och Robin till Träffen; ska kika innebandy. Inte så jätteintresserad egentligen om man inte räknar med alla innebandyrövar jag kommer få se :b haha!

Igår satt jag i alla fall och spelade UNO med mamma, Hampus, världens sämsta förlorare Line och Joel. Vid tolv ringer Mackan och frågar om jag ska följa med ut på en sväng. Så dt gjorde jag :) Dt skrev jag väl om igår natt när jag kom hem..?

Jaja, nu ska blixten slå ner i mig så att jag hinner med allt jag ska hinna med innan jag drar iväg på matchen.

Ta't lugnt!

var bara tvungen att..

Spola fram till 1 min. & 24 sek. så ser ni jobbet som jag hade i somras. Jag längtar tillbaka så fruktansvärt mycket! Människorna på campingen, människorna som jobbade där, vädret, jobbet, alla nya polare, havet! Ja, allting med Böda Sand. Helt underbart! Någonting jag aldrig trodde att jag skulle våga göra egentligen.

Godnatt


raggarrunda.. tio gånger om :b

Har varit ute med Mackan, Brat och Jögge idag och åkt lite bil. Åke och Hedlund satt i bilen bakom oss :) Vi åkte lite överallt; typ till Älgsjön, stan, Hemlingby och så vidare.. Mycket trevligt :)

Nu har jag ätit lite mat och tryckt i mig lite brieost. Gissa om dt satt som ett smäck? Ska sova som en stock nu, precis som alla andra i dt här huset gör just nu :) Konstigt när klockan är fyra..


Sleep tight!

hemma i valbo för natten


Dt känns bra att vara hemma och kramas med er :)



Fan! Hade skrivit värsta inlägget så råkade jag stänga ner sidan på nått vis..? Jaja, ska kramas med mammas familj litegrann nu. Skriver om allt lite senare, för nu tappade jag humöret :b



Gästinlägg by kjell

Jaaa men hallåååjaa såhär mitt i natten med maxmat i käften, det bådar gott hör jag!

Mooooöööööööö, sa jag !!

Normal, njaa.. Det kan diskuteras! Denna kväll har bestått av haklösa hakim, daly, fetnoppen, hlo-grabben och den handikappade. Vi har inte gjort nånting vettigt alls, typ spenderat våra rövhål mot en gammal skinnsoffa som snart rasar ihop samtidigt som vi har använt våra ögon riktad mot en film. Och de filmerna var 3:e johan falk filmen och nån typ the rock boat eller nått.. Kommer inte ihåg. Under våra pauser när vi behövde kissa och det som hör där till så rullade jag och mimmie in åbergs hund kalle i en filt och fick oss ett riktigt gott skraatt åt det! Haha, man kan verkligen roa sig åt djur! Menmen, nu ska jag iallafall lägga in new moon på min handikappade brors dator och sen kolla på den med min vän mimmie som förmodligen kommer somna, som vanligt med andra ord. Fast jag ska faktiskt skjutsa iväg henne ifrån madrassen som ligger på golvet för jag ska lägga mig på spikmattan. För det är SKÖÖÖÖNT!

Ja juste, glömde säga... Släpp hora jag har betala!
Ja men möjligtvis i mitt arsel.
Jag är väldigt skeptisk
De här ovannämnda meningarna är de meningar som våra konversationer består av i det här huset... Frågan är ju om det är normalt, men ingen jävel har sagt att vi är normal heller!

Jaaa men juste jag kom på en till sak jag måste säga, Kim och Mathias Jansson.... Ojoj, vilka killar... ;) De oförglömiga nätterna säger jag bara! 

äntligen helg, snart skola..

Jag är typ aldrig hemma nu för tiden, är alltid ute på rymmen :) Men jag lovar att dra iväg ett inlägg om ett tag när jag kommit hem till Källström. Syns snart ! :)

sherlock holmes!



Sherlock Holmes-filmen var ruskigt bra faktiskt. Helt klart värt att gå och se den för er som inte redan har gjort dt :) Han är ju störtskön Holmes ju! Tack så mycket Kristoffer :)

Nu ska jag städa mitt rum, kolla paradise och sen ska jag sova som en stock tänkte jag. Eller aa, först ska jag nog ta en promenad och snacka lite med Källström i telefon :) Kan behövas; både hon och jag vill nog prata av oss litegrann kan jag tro.

Imorgon ska jag försöka (jag lovar ingenting mamma & pappa) ta tag i allt plugg som jag har att ta igen. Nu är dt bara att ta dom sista jävla krafterna och få ut ett betyg alltså.. Jag har faktiskt inte skämts så mycket över mig själv någon gång som jag gör över dom här tre skolåren. Jag vet att jag kan, dt vet jag så väl! Men orken, lusten och kraften; var är ni någonstans..? Jag ska i alla fall kicka ass på svenska C-kursen!


Någon som har något tips mot förfrysningsskador om blåsorna har gått sönder och den nya huden syns? Dela med dig i så fall är du gullig :)

bio ikväll

Vaknade klockan ett idag (efter att ha varit vaken till sju imorse) av att Marie kommer in och säger att pappa är där. Jag fattade ingenting för pappa har aldrig varit ut till Sikvik förr, men jag klev upp och mycket riktigt så satt han där vid bordet och drack kaffe med Marie :D

Väl hemma så däckade jag av ganska snabbt efter att ha tryckt i mig några mackor med julskinka :b Sov till klockan sex och nu är jag i full gång med att fixa mig för Kristoffer ska bjuda mig på bio runt nio, trevligt :)





förvänta dig inte så mycket. förvänta dig ingenting alls. du borde inte ens ge dig in i dt här. inte jag heller.


natti



Åkte och handla med Källström och Marie först och sen blev dt avfärd till Sikan. Jag och Källström däckade av på soffan som vanligt medan Marie fick slita med rotmosen själv, jag som skulle hjälpa henne egentligen :p

Fick min efterlängtade rotmos till slut i alla fall och jag kan inte förklara hur sjukt gott dt var. Riktig munknullare! Stekt fläsk blev dt till också och den var inte så jävla dålig på att knulla munnen den heller ska jag säga er (;

Har legat antingen i soffan eller på spikmattan hela kvällen och proppat i oss godis, chips och mackor, vilket inte sitter helt fel hos en latmask som mig (y) Nu blir dt film i alla fall med Källström och jag kan nästan lova till hundra procent att vi sover inom den närmsta timmen.

Justja, har jag berättat att jag var och shoppade för någon dag sen..? Mycket härliga grejer fick följa med mig hem i alla fall, plus att dt blev en liten fika inne på gamla jobbet med mamma, lillebror och syster :) Mycket trevligt!

Godnatt allihopa! :)

 


roteeeemos !

Igår började äntligen paradise! Och satan va bra dt började, haha. Jag hoppas att Cimon tar hem den här skiten alltså, ruskigt skön människa. Meeen, skulle Anneli ta hem priset så skulle jag inte klaga direkt.

Idag ska jag och Källströms mamma Marie göra rotmos! Jag är tokglad över att hon vill göra dt med mig, som jag har väntat på riktigriktig rotmos.

Justja! I helgen kommer stockholmarna Rasmus, Robin och Sudden hit :b Jag är lite halvnervös men dom har lovat att bete sig ;p Får se vad vi hittar på för nå med dom. Men dt ska nog inte vara så svårt. Dt ska bli sjukt roligt att få träffa Rasmus igen :) Men sen hur allt kommer fungera när man är på hemmaplan är ju en annan fråga. Dt blir ju en helt annan sak när man träffas som vi gjorde; jag jobbade på Öland och han var där på semester.

Nä hörrni, nu måste jag dra! Skriver lite senare när rotmosen är i full gång med att göras :b Heey!

uppdatering, vore dt någonting?


Jag & Mamphie för lääängesen



Kass uppdatering, men har inte varit hemma nånting typ :)


Igår blev dt bio med pappa, Nettan och Jennifer. Inte ofta dt händer kan jag säga så dt var tokmysigt! Kikade på Avatar och jag kan ju säga att jag älskar den filmen. Egentligen är dt verkligen inte min typ av film men dt gjorde fan ingenting alltså, sjukt bra.

Efter dt så åkte jag hem till Kristoffer där han och Pennan var. Kikade film och hockey hela natten :) Tokslocknade sen och vaknade upp helt ensam där runt ett. Tog bussen hem och nu sitter jag här. Ska duscha och göra mig i ordning, sen blir dt Köpis för min del.

Ikväll tänkte jag inviga mitt fotbad litegrann och försöka fixa lite med fossingarna. Hur dt går är en annan sak, min fotfobi är inte den härligaste kan jag säga. & dt gäller även mina egna fötter :b Menmen, försöka duger :)

 


födelsedagsfirande


Jag & Robin , Idre -09




Jaja, då var tummen lindad så nu ska jag trycka i mig lite alvedon och ipren och sluta klaga! :)

Var och grattade brorsan i Årsunda för han fyller 26 idag. Träffade deras nya staffetjej Iris. Så sjukt jävla söt så dt är inte sant! Tryckte i oss lite glass och annat gott också och efter dt skjutsade Pickel hem mig till daddy.

Ikväll lutar dt åt att jag och Källström ska till Kristoffer och kika film med han och hans kompis. Dt händer inte så mycket mer just nu och kommer nog inte göra dt, så ni får stå ut med små glipor mellan inläggen :)


Grattis bror på 26-årsdagen :)

 


hemma i halmen

Hemma från fjällen nu :) Haft en tokbra vecka!

Orkar inte skriva något just nu. Men jag slänger in lite bilder och skit imorgon när jag varit hos brorsan coh grattat han :)


Sleep tight :)


RSS 2.0