mycket gjort på lite tid


Snart så.. :)




Nu är nästan allting packat. Har lite grejer kvar, sånt som jag i vanliga fall glömmer men som jag för en gång skull har skrivit ner så jag ska komma ihåg det :b

Jag har umgåtts med Adde en stor del av dagen. Först åkte vi till Köpis där han bjöd mig på mat, tack så mycket för det! :) Sen drog vi in på systemet där för han skulle handla åt sin pappa.
Drog in till stan sen där jag sprang in till Sanna på punkt26. Hade min väska där som hon så snällt hade tagit med sig. Jag lämnade av hennes jeans också :)

Sen drog vi oss mot Ica Maxi för att springa in på systemet en andra gång, denna gången för att handla åt mig och åt honom själv. Efter det skjutsade han hem mig och nu sitter jag här.

Nu ska jag ta en powernap för min huvudvärk är inte riktigt snäll mot mig.. Hörs senare! :)


bild



En bakfull Marika, en lika bakfull Mimmie och en pigg Joel! Från studentkryssningen :)


förlåt hörrni


Jag och Sanna



Det gick jättebra att jobba på Hedvig's. Det var lagom med folk, vi var båda på bra humör och allt flöt på som det skulle :)

Anledningen till att jag inte skriver är att jag har varit på fruktansvärt dåligt humör. Det händer mycket hemma hos mig nu, både hemma hos mamma och hemma hos pappa. Jag är absolut inte osams med någon av dom eller någonting åt det hållet. Jag har bara svårt för att förstå allt som händer runt omkring mig när det gäller dom närmsta och känner att det tar upp mycket tid åt att fundera på det :) Arg, ledsen, förvirrad.. Ja, det är väl då man ska skriva av sig i bloggen antar jag. Men erkänn att det är bättre att höra om det roliga som händer? ;)

Jag har umgåtts mycket med Sanna dom senaste dagarna. Vi har gjort en massa tokgrejer, vilket har fått mig på mycket bättre humör! Jag har sovit där också, vilket var otroligt skönt :)

Imorgon är det bara att packa och tvätta som gäller för på torsdag så drar vi till Funäsdalen i elva dagar! :) Vad vi hittar på för något får ni läsa om under veckan men jag vet i alla fall att vi ska till Norge på fredag. Har aldrig varit i Norge, så jag får väl kika om det ser nå annorlunda ut ;) Haha!

Nu ska jag dra med min lillesyster ut på en promenad och snacka av mig lite. Sen blir det "serious talk" med pappa, vi får se vad det bjuds på.

 


jobb idag

Ja, det blev en jättetrevlig kväll igår på Akropolis. Jag trodde jag skulle däcka av på plats, så mycket mat åt jag!
Förrätten blev vitlöksbröd med skitgod tsatziki och huvudrätten för min del blev marinerad kyckling fylld med fetaost och soltorkade tomater. Gissa en gång hur gott det var?
Dock var det så mycket mat att ingen av oss (inte ens Hampus, hör och häpna) orkade trycka i sig en efterrätt!

Kunde inte åka till Sanna igår eftersom jag inte hade någon skjuts hem och jag ska jobba idag. Det var verkligen synd! :( Men jag ska skriva till henne och kolla om hon är sugen på att ses idag istället när jag slutat jobbet.
Jag åkte alltså hem efter middagen och umgicks med familjen. Vi drack lite cider och tog det lugnt.

Vi fick gäster efter ett tag och det slutade med att jag och mamma skjutsade in dom och min låtsaspappa till racefesten på Gävle Mc-klubb.

Mamma väckte mig nyss och nu ska jag göra mig i ordning innan hon och jag åker till Hedvig's för att jobba. Det kommer bli skitskoj! Det var längesen jag jobbade där så jag är jättetaggad till det :)

snart drar vi in mot den gråa staden!

Om ungefär 45 minuter åker vi in till stan och käkar. Det kurrar i hela magen just nu så inga klagomål finns att hitta!
Efter middagen pallrar jag mig till Sanna (kika in på hennes blogg vetja) och umgås med henne. Det kommer bli kramkalas efter all den här skiten!
Jag ska försöka dra med Sanna hem till Micke också och umgås lite med honom :) Det kommer bli en bra kväll!

Mamma frågade mig också om jag ville jobba på Hedvig's imorgon, vilket jag inte tackar nej till! Det blir jag och mamma bara; jag får se det som en annorlunda mor & dotter-dag ;)

Jag är fixad, kläderna är på, halva boken är utläst och jag är redo för grekiskt käk! Hörs senare! :)


gårdagens sällskap & dagens planer


Jag, mamma & Line




Igår kom Robin hit och umgicks med familjen här i Stackbo. Efter Lets Dance-finalen kom också Vanessa och Rikard hit. Jag färgade håret på mamma (hon har blivit otroligt gråhårig!) och Robin. Båda två blev svarthåriga och jag måste berömma mig själv för hur grym jag är på att färga hår!
Robins skägg kan jag däremot inte ta emot så mycket beröm för, haha. Men det kan han ändå raka bort tycker jag.

Idag ska min familj på mammas sida som sagt åka in till stan och gratta min mormor som snart fyller 70 år. Jag är dundersäker på att det kommer bli jättelyckat!
Lika säker är jag på att maten på Akropolis kommer smaka helt sjukt bra och jag kommer antagligen äta som en dåre :)
När vi är klara där drar jag antagligen till Sanna och umgås med henne. Jag är inte riktigt säker än om hon har ändrade planer. (?) Men om vi hittar på något så får vi se vad det blir. Antagligen bara massa skitsnack! ;)

Duschen står och väntar på mig nu, vilket behövs nå grymt mycket! Efter det fattas det bara lite fixning till ansikte och hår och sen är det bara att vänta in mamma :)




Historien om Linnea

Har ni som läser den här bloggen tittat på dokumentären om Linnea som blivit våldtagen? Det hoppas jag att ni har gjort. Om inte annat kan ni göra det här.

Jag hittar inga ord för hur mycket jag skäms över människorna där. Oskar (killen som våldtog henne) har själv erkänt vad han gjort och berättat allt i detalj.
Mest av allt skäms jag över rektorn och prästen. Rektorn sitter som en jävla mupp och säger att hon borde ha tagit tag i det. Prästen säger att han, när han får reda på att Oskar våldtagit ännu en tjej, tycker synd om honom?

Vad är det som händer? Jag tycker så fruktansvärt synd om Linnea och jag hoppas att den där byn vaknar upp och förstår vad dom säger. En 51-årig kärring sitter och säger att det bara är och "bita ihop" när någon tvingar en människa att suga av en själv. 51 år och pratar som om hon vore en av tonåringarna som går på skolan!

Jag kunde knappt andas när jag såg dokumentären.. Prästen, rektorn och skolan är de människor man framför allt ser trygghet hos! Det är dom människorna som ska stötta en när det behövs och det är dom människorna som ska visa vad som är rätt och fel inom vissa områden.



En dag hoppas jag att ungdomarna på skolan förstår vad dom har gjort och skäms! Är det någon som ska ha stryk, ska kallas psykopat, brännas på bål och borde få behandling så är det alla i den där jävla stan. Jag blir rädd för människor.


En stor eloge till tjejen som står upp för Linnea!


hemmadag


Grattis i förskott mormor! :)



Jag var hemma från skolan idag också för att vara säker på att det inte är magsjuka. Vi har kommit på att det kanske är matförgiftning eftersom jag och Vanessa åt av samma pizza och båda två var dåliga.

Så jag följde med mamma och mormor till Köpis och handlade hem lite alkohol och en massa mat till ikväll. Det kommer bli en riktigt trevlig fredag faktiskt! :)
Vi köpte även hem böcker från bokrean, jag fick med mig två stycken hem. Så nu har jag hunnit läsa 120 sidor i den första boken som är riktigt bra!
Jag saknar faktiskt att läsa. Det är så sjukt skönt och allt runt omkring försvinner så fort man stoppar i hörlurarna och börjar läsa. Så nu ska jag försöka få den första boken läst innan jag åker till Funäs.

Imorgon ska vi dra med mormor till Akropolis inne i stan för att fira henne. Hon fyller 70 år på tisdag så vi ska bjuda henne på mat. Det tackar jag (som vanligt) aldrig nej till ;b
På kvällen har jag tänkt att jag ska åka hem till Sanna och snacka massa skit. Försöka få någon ordning på vad dom där mupparna höll på med när dom höll henne kvar..

Nu ska jag fortsätta min läsning medan ungarna springer omkring och dom vuxna snackar massa vanligt vardagssnack. Hörs! :)

 


dåligtdåligt..

Jättedålig bloggning, men jag mår inte hundra!

Jag har varit hemma idag och försökt att bli bättre. Det har gått sådär, jag är fortfarande dålig.. Men jag hoppas att morgondagen bringar med sig lite godare nyheter!

Rikard och Vanessa kom hit nyss och umgicks litegrann. Mycket trevligt! Jag var med dom, Mackan och hans tjej (tror jag?) igår också och kikade på nya Wallander.

Idag bokade jag biljetter till Funäs med! Vi åker första april :) Ska bli riktigt skoj faktiskt och jag längtar som satan.
Fick också goda nyheter om att Sanna har fått komma hem idag :) Jävlar i min låda vad jag blev glad när jag fick höra det!


Nu blir det soffan och sen suss :) Godnatt!


sjuk

Jag är magsjuk.. Hur roligt är det då tror ni?

Soffan står redo för att serva mig hela dagen så nu ska jag ta vara på det! Men är jag piggare senare så skriver senare.

Jag har ju en del att berätta! :)


jävla skit

Just nu kokar hela jag.. S skriver ett sms till mig där hon säger att dom tagit in henne på tvångspsyk. För första gången öppnar hon upp sig helt och berättar precis som hon känner för en läkare och då tar dom in henne.

Vad inger det för förtroende till patienterna man har? Går man inte dit i förtroende och förståelse?


Go get'em tiger!


sötunge

Hur söt är inte fasters lilla gobit då? :) Han passade på att dra fram mjölet och en tomat för att baka lite medans mamma Elisabeth inte såg. Riktig liten busunge! :)


jag är trött

Jag mår skit, har mått skitdåligt hela dagen och kommer nog göra det resten av dagen också.

Men jag har haft hur roligt som helst med Marika och alla runt omkring! :) Jag skriver imorgon, nu ska jag däcka av i soffan..


nu är det över




STUDENTKRYSSNING IDAG! :D



Nu är det party hela helgen, så önska mig lycka till ;)


laddad!

Vi skiter i skolsnacket nu, jag är på för bra humör för att prata om det! :)

Jag gick och fikade med Alexander på nya Wayne's idag, mycket trevligt! Snackade om allt, vilket var sjukt mycket eftersom vi inte setts på ett bra tag. Kenan kom in dit också, var inte igår man såg han heller direkt :)
Men tack Alexander för idag, skitskoj!

Efter det gick jag ner till Vincent där Sanna väntade på mig. Vi knatade hem till henne och snackade massa skit :) Hon färgade håret på mig också, så nu ser jag fräsch ut i håret till imorgon i alla fall. Tack för det stumpan! :D

Åkte hem nu och har precis börjat packa lite inför morgondagen. Jag är skitladdad! Kommer bli hur roligt som helst, det är jag tvärsäker på.
Vi åker buss dit och sen kommer pappa och hämtar oss på söndag. Han skjutsar oss direkt till efterfesten på Goya då. Inte allt för ofta man går på Goya och verkligen inte allt för ofta man festar på en söndag, haha!



du vet att du förtjänar det stinky!


go morron!


Jag saknar dig trollunge!






Godmorgon!

Som ni kanske såg igår natt så skrev jag lite snabbt vad som händer idag. Så nu är jag i full gång till att göra mig klar för skolan och om ungefär tjugo minuter påbörjar jag min 15 minuters-promenad till bussen..

Jag skriver när jag varit och fikat och kommit hem till Sanna :) Ha en bra dag allihopa!



& lycka till idag lilla du :)

snabbgenomgång

Dagen lite kort:

* Skola
* Tränade
* Intervjuade Jehovas vittnen (gick riktigt bra för oss)
* Donken med mamma
* Skitsnack & en massa tok med Pickel
* En promenad med min granne Marcus

Morgondagen lite kort:

* Skola
* Ringa och boka halkkörning + kika om det finns biljetter kvar till studentkryssningen
* En sväng på stan för att inhandla lite till kryssningen
* Fika med Alexander
* Umgås med Sanna
* Hem och ladda för lördagen!


Nu blir det att dejta sängen! Godnatt :)

dags att intervjua jehovas vittnen

Skoldagen är halvfärdig kan man säga. Sitter i Sikvik nu med Källström och ska snart åka till Andersberg för att intervjua några personer från Jehovas vittnen. Så inte förrän vi är klar med det kan man ju riktigt säga att skoldagen är över! :)
Mamma kommer och hämtar mig efter det och sen blir det hemfärd till Valbo. Blir att snacka massa skit och bara mysa med familjen.

Vi har hunnit varit iväg och tränat på Friskis idag också. Det märks att det var ett tag sen vi tränade för flåset var riktigt rejält både hos mig och Källström! Men riktigt roligt var det :) En härlig ledare, härligt pass och självklart var man helt slut i kroppen efteråt. Inget att klaga på med andra ord!




på lördag kör vi! & satan i gatan vad taggad jag är ;p




.



Nytt inlägg i privata bloggen för er som har den.





kass rubrik va?


Jag hoppas du tar hand om min Amanda Jerra! & att du tar hand om dig själv :D



Hallå allihopa!

Riktigt kass uppdatering, men det har sina grunder. Först och främst så har jag, som jag nämnde tidigare, gjort två prov som faktiskt gick skapligt bra :)

När jag kom hem blev det en massa mat vilket gjorde att jag däckade av ganska så snabbt i vår grymt sköna soffa! Vaknade av att pappa hade gjort mat, så lite mer fick tryckas ner ;p
Har haft ett litet snack med pappa också som var pissjobbigt. Riktigt tungt men det var ändå skönt på nå vis. Nu har jag i alla fall lite mer koll.
Det är mina anledningar till att uppdateringen inte har skötts som den borde skötas :)

Imorgon blir det träning för min och Källströms del. Klockan fem drar vi till Andersberg för att intervjua några från Jehovas Vittnen. Det lär väl visa sig hur det går.. Jag ska ställa dom mot väggen så gott jag kan i alla fall ;)



secrets. we are all full of them. even you closest friend.





en sväng till tierp


jag saknar det här..


Igår tog jag mig hem till Sanna för att snacka lite skit. Lite skitsnack blev det inte, däremot en jävla massa skitsnack!
När klockan var runt fem så bestämde vi oss för att sätta oss på tåget med riktning Tierp. Hennes mamma Carola jobbar som tågvärdinna på det tåget och ville ha sällskap :)

Väl framme i Tierp träffade vi Sannas kompis Jim som bor där och pratade lite med han och hans kompis. Efter ett tag kom även hennes pappa Magnus dit och snackade lite med oss. Det var otroligt längesen jag träffade honom, sist jag var hos han lekte vi med Walkietalkies :D Haha!

När jag kom hem till pappa igen blev det redigt med käk och sen en hel del pluggande. Jag har två prov idag; ett geografiprov och ett filosofiprov.

Just nu känner jag bara att jag vill att dagarna ska flyga fram! Jag vill på studentkryssningen nu ju :D Taggad? Ja, det ordet räcker nog inte ens som förklaring!

Tack för igår Fjun! Riktigt trevligt att få träffa både dig, din mamma och din pappa på samma dag :D


jag är redo!

Nu är jag duschad, håret plattat, ansiktet sminkat, kläderna och skorna på! Så jag är helt ready för att pallra mig hem till Sanna! :)

Ha en bra dag allihop! :)

jävla tomjävel!

Mamphie, en av mina bästa vänner, är i Thailand nu med sina klasskompisar där dom ska göra ett arbete om tsunamin. Tom, en killkompis som går på samma skola som Mamphie är också där fast med ett annat gäng på ett annat ställe. Och nu när jag loggar in på msn så är det här det första han säger:


tom. säger:
huuuurru

M. säger:
aao ? :)

tom. säger:
har du hort va som hant med amanda o jerra

M. säger:
lägg av
vad? driver du? SÄG?

tom. säger:
dom har ju dott
driiiiiiiiiiiiiivert




JÄVLA tur för dig att du drev gosse! ;b Hoppas ni har det skitbra där borta allihopa! :)


just listen

Lyssna bara.. Helt sjukt bra låt!






I've been down and
I'm wondering why
These little black clouds
Keep walking around
With me
With me

It wastes time
And I'd rather be high
Think I'll walk me outside
And buy a rainbow smile
But be free
They're all free

So maybe tomorrow
I'll find my way home
So maybe tomorrow
I'll find my way home

I look around at a beautiful life
Been the upperside of down
Been the inside of out
But we breathe
We breathe

I wanna breeze and an open mind
I wanna swim in the ocean
Wanna take my time for me
All me

So maybe tomorrow
I'll find my way home
So maybe tomorrow
I'll find my way home

So maybe tomorrow
I'll find my way home
So maybe tomorrow
I'll find my way home

So maybe tomorrow
I'll find my way home
So maybe tomorrow
I'll find my way home


privat blogg



Nytt inlägg på privata bloggen för er som har den.





sanna englund





Har bestämt med Sanna nu att jag ska komma hem till henne och snacka lite skit imorgon! Jag vet att det kommer bli mys :)
Vi har också bestämt date på fredag, dagen innan jag åker på kryssningen, då vi antagligen kommer snacka ännu mer skit!

Nu längtar jag till imorgon!


just another day




Skolan idag var antagligen som de flesta personerns skoldagar; tråkig. Jag har varit på gränsen hela dagen idag att börja storgråta ungefär :p Haha, men jag vet inte varför. Såna dagar har vi alla!

Jag gick in till Monica (min studievägledare) och pratade av mig litegrann. 9/10 gånger när jag är där inne så pratar vi aldrig om skolan utan om allt möjligt. Det spelar ingen roll vad jag säger till henne så dömer och hånar hon inte.
Hon är grym!

När jag kom hem så höll Nettan på att göra en kycklinggryta, vilken smakade sjukt otroligt bra! Så nu ligger jag i sängen och kan knappt andas för jag är tokmätt. Men det var det värt :)

Dom närmsta dagarna kommer bestå av en massa plugg, plugg och åter igen plugg! Innan det här är klart så kommer jag vara spyfärdig..
Men det lönar sig! För på lördag drar jag och Marika plus en jävla massa mer folk på studentkryssningen. Det kommer bli så fruktansvärt stört! :D




jag hade förväntat mig mer av dig.


good morning

Godmorgon, godmorgon!

Jag är fruktansvärt trött, ganska lättretlig och förbannat less på att behöva gå till skolan idag. Frukosten står på bordet så jag ska försöka trycka i mig lite och se om humöret stiger.
Det är jag nästan 100% säker på, mitt morgonhumör är bara inte alltid bästa! Hoppas ni inte har lika kasst morgonhumör som jag; det är inte roligt när nästan varje morgon börjar lika illa som den dagen innan ;p

update

Jag vet.. Riktigt dålig uppdatering från min sida!

Igår kom Martin hit från Funäs. Vi har spenderat jättemycket tid med mina familjer. Det har varit utfrågning utan dess like om allt möjligt! Idag åkte han hem till norrland igen för att fortsätta knega på jobbet.

Robin kom hit för en stund sen också. Jag tror han är lite blödig över att Mamphie inte är hemma i Sverige och inte kommer vara det på tre veckor heller :b
Måste säga att hans blåtira var riktigt snygg och lika oskyldig som vanligt är han också.. Jävla dåre! :)

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och bara ta det lugnt, ladda upp för imorgon när det är dags för plugg igen. Den här veckan kommer det vara full kareta från början till slut. Jag och Källström har ju en del att göra.. Vill SPY på skolan faktiskt. Men det har jag ju i och för sig viljat i tre år så det är ingen överraskning!

Tack Martin för presenten! Jag lovar att bära upp dom skitbra! :b


grattis på födelsedagen mikael!


ja, han ser inte bättre ut ;)


Allt i KTM.. Jeans, tröjor, jackor, brödrost, matta, kalsonger, strumpor, cross, you name it!

Det är min låtsaspappa i ett nötskal. Men idag ska jag inte snacka skit om honom, utan med honom ;p För det är hans födelsedag och då måste jag ju vara snäll!


Så grattis på födelsedagen ditt as! Jag hoppas du äter ihjäl dig ;) Haha!


stereophonics

I've been down and
I'm wondering why
These little black clouds
Keep walking around
With me

It wastes time
And I'd rather be high
Think I'll walk me outside
And buy a rainbow smile
But be free
They're all free

So maybe tomorrow
I'll find my way home
So maybe tomorrow
I'll find my way home

I look around at a beautiful life
Been the upperside of down
Been the inside of out
But we breathe
We breathe

I wanna breeze and an open mind
I wanna swim in the ocean
Wanna take my time for me
All me


världens bästa morgon!

Om någon visste hur otroligt bra min morgon startade så skulle ni bli riktigt avis! Jag slog upp ögonen, satte mig vid datorn för att skriva blogg och läser något som gjorde mig så sjukt.. Ja, jag kan inte hitta ord för det. Glad duger inte :) Nu hoppas jag bara på att helgen blir lika bra!

Vi har precis sjungit för vår låtsaspappa (min lillebrors pappa) som fyller år idag. Även Molly var med upp och grattade med en massa pussar och tassar i ansiktet :)
Det blir smörgåstårta här idag också för dom som kommer och grattar honom, så ni behöver inte ens gissa om jag ska vara hemma eller inte! Haha.

Jag skriver lite senare, jag är alldeles för uppspelt nu.. Det snurrar i hela huvudet! Idag är jag på topp :)



thailand var det ja

Tack Sophia för tipset, ska berätta det för mamma! :)


Mamphie har nyss varit här och sagt hejdå till mig. Hon och fem av hennes klasskompisar drar till Thailand imorgon och blir kvar där tre veckor framöver. Avundsjuk? Inte alls.. Ha så jävlans roligt stumpan!

Jag och mamma var till Mio idag och hälsade på min låtsasmamma Nettan idag också. Vi gick och kikade runt lite på soffor som mamma skulle kunna tänka sig att ha. Svårt att planera när hon inte fått lägenhet än. Vi tog en sväng på IKEA också där vi kikade runt på allt möjligt. Mamma fick med sig lite hem så hon var nöjd!

Imorgon fyller min låtsaspappa år och det ska ju firas såklart. Min syster har hittat en skitbra present åt honom, vilket hon alltid gör. Ingen slår min syster när det kommer till presenter och julklappar!
På lördag ska jag vara hemma i Sikvik hos Källström; äta tacos, plugga och kika Melodifestivalen.
Och på söndag ska vi ut och käka ett gäng, det blir min låtsaspappas andra present. Skitbra present tycker jag, mat tackar man ju aldrig nej till ;)


hoppashoppashoppas.



Ha så skoj nu din jävel!



skit också..



Jag är lite besviken just nu. Inte på någon utan på något. Jag fick inte tillbaka sommarjobbet vid poolen på Böda Sand i sommar.. Jag trivdes riktigt bra där och jag var tvärsäker på att jobbet skulle vara mitt i sommar igen, därför tar det emot lite just nu.

Men jag skrev till Anna (chefen jag hade i somras) och berättade hur det låg till, att jag inte fått tjänsten. Hon svarade att jag skulle kontakta Lotta eftersom hon hade ett erbjudande till mig. Så jag ska skriva ett mail till henne nu och se vad det kan vara för nå.

Så länge jag får komma tillbaka till Öland och Böda Sand! Men just nu så tar det emot.. Rätt mycket faktiskt! Även fast jag visste att jobbet kanske inte skulle bli mitt och även fast jag vet att jag garanterat har ett jobb där.

jag är pigg men vad säger kroppen?

Den här morgonen har varit sådär.. Jag är ganska pigg i huvudet men resten av kroppen säger ifrån. Magen framför allt (jag har problem med magkatarr pga av stress) men också ryggen och nacken.

Jag och mamma sitter framför varsin dator nu och kikar lite. Hon på Gavlegårdarna för att hitta en lägenhet och jag på facebook för att hitta.. Jadu, vad för vettigt kan man hitta på facebook förutom vardagsskvaller?

Nej, en omeprazol på det här så ska vi se om vi kan få magen att sluta strejka. Annars spyr jag snart!

ge mig körkort!

Idag har jag övningskört två gånger och båda gångerna har gått riktigt bra. Jag är nöjd själv!

Vi har fått hem våra BH:ar idag som vi beställde på underklädespartyt jag skrev om tidigare. Min är så ruskigt smygsexig så det är inte sant! Nu ska jag bara prova den så jag ser att den sitter som den ska. Det hoppas jag på för nu vill jag använda den :) Slänger in en bild sen.

Nu ska jag duscha och sedan krypa ner i soffan med familjen och kika på Andra Avenyn. Rotmosen som jag och mamma gjorde idag följer nog med den också; jag kommer spricka av rotmos! ;b

Måste bara berätta att jag höll på att överge min mamma idag. Snön rasade ner från taket och det kändes som att hela huset skulle rasa ihop. Jag fick sån panik så jag sket i mamma och började springa, haha! Vi har skrattat åt det där hela dagen för båda måste ha sett otroligt löjliga ut! :D


det känns.. det känns jättemycket!

secrets!


Anonym
om kryssning & hemlighet!:

"får man gissa vad hemlisen är?"


Svar: Det är bara att gissa på det! :) Skulle vara roligt att se om du gissar rätt ;)





Jag har varit ute och övningskört med mamma nu. Det går galant! Vi gick in på Köpis (Valbo Köpcentrum om det är någon som inte vet vad det är) och handlade lite käk och grejer till det att mamma ska flytta.

Hemma i halmen nu igen och ska antagligen bli tvingad av mamma att hjälpa till med maten, men det gör jag så gärna så! :) Sen blir det spikmatta för hela slanten.
Imorgon hoppas jag på träning som satan eftersom det varken har tränats i förrgår, igår eller idag.. Fy skäms på mig och Källström!

strålande sol!




Godmorgon allihopa! :D

Solen skiner och det är 13 grader (i skuggan, men man får lura sig själv ibland) här i Stackboskogen! Jag fick vakna upp lite senare än dom andra dagarna och det fick humöret i bättre balans :)

Idag blir det skolan i lite mer än en timme för att ha prov i geografi, wish me good luck! När jag kommit hem igen så hoppas jag på att mormor är här som hon sagt; jag vill ju kramas med henne.
Lite senare under dagen åker antagligen jag och mamma iväg på en biltur där jag ska leka förare. Var vi tar vägen visar sig.

Nu står frukosten på bordet, mamma och syster sitter och väntar på mig där och jag är döhungrig. Så det finns ingen anledning till att inte gå dit tycker jag! :)

Ha en jättebra dag hörrni! :)

upside down, inside out

Förlåt för halvtaskig uppdatering. Men jag har ingen energi idag. Så jag tänker fortsätta vara tråkig, lägga mig och kika på tv och vakna upp med ny energi imorgon förhoppningsvis! Jag kan till och med lova att jag kommer slänga in ett inlägg imorgon med mycket morgonpepp! Så kika in då vetja :)




jag älskar er


marika "stinky" holappa





Tack Stinky för peppningen, DU ÄR GRYM!  Nu taggar vi till studentkryssningen! ;)


lite update


Mamphie & jag. Ge mig värme tack..



Jag är duktig och hjälper mamma med maten just nu. Korvstroganoff och ris står på menyn! Det är inget som sitter fel i kistan.

När jag kom hem idag åkte spikmattan ner i soffan och jag på den vilket gjorde att jag riktigt snabbt däckade av och sov till mamma kom hem vid fem. Det var otroligt skönt! Spikmattor är verkligen inte överskattade enligt mig.

Jag måste berätta om busschauffören idag när jag satt vid Köpis. Haha, riktig skummis måste jag säga! För att göra en lång historia kort så frågade jag honom om 91an gick fem i halv eller inte. Och på något sätt så lyckades han vända det till att säga hur vackra ögon jag hade.
Efter en pratstund så säger han: "Jag kan inte ge dig skjuts till Överhärde men jag kan ge dig något annat." Han drar fram ett tuggummipaket och frågar om han ska ge mig ett tuggummi på hans eller mitt vis.

Jag svarade att han kunde ta det på hans vis och tro det eller ej, men karljäveln sätter tuggummit mellan tänderna och lutar sig framåt för att ge mig tuggummit med hans mun?! Haha, jag började skratta så tårarna rann! Snacka om att inte kunna sköta jobbet proffsigt..

Han bad mig till slut att följa med han in till stan igen så kunde han skjutsa hem mig sen. Svaret på det blev att jag är en upptagen flicka som gärna går, sen gick jag :)

Ja, egentligen får man väl tacka för alla komplimanger såhär på en tisdag.. Men jag kan inte låta bli att bara garva!

 


varning för deppigt inlägg

Just nu är inte allting på topp. En del saker handlar om mig själv, andra saker inte. De saker som inte handlar om mig själv känns jobbigast nu eftersom jag faktiskt inte kan göra någonting. Det finns ingenting jag eller någon annan kan göra åt det förutom dom själv.

Jag vet att jag har lovat att det inte ska finnas någon dålig stämning här på bloggen på grund av mina personliga problem. Det här inlägget bryter mot den regeln..
Är jag lite negativ och tråkig i bloggen så finns det fler än en anledning till det. Så det här deppiga, griniga och jävliga inlägget får ni tåla, det var för er skull. Nu vet ni varför jag kanske kommer vara en grinpitt.

gårdagens inlägg idag? varför inte!

Men oj, hörrni! Såg att mitt inlägg igår inte hade lagts upp utan låg i utkastet.. Nu får ni i alla fall läsa gårdagens inlägg idag :) Here it comes:


Äntligen är min balklänning bokad! Det känns riktigt skönt :) Ni ska få se en bild på den sen när jag tvingat Källström att lägga in den.

Åkte till Köpis efter skolan och gick in till mamma på hennes jobb. Satt och snackade skit med henne och Pinglan ett tag innan jag gick ut och mötte Lindblom. Snackade lite skit med han & hans chef ett tag också :)

Mamphie kom efter sen hon också, första gången jag träffar henne på JÄTTELÄNGE! Så kramades litegrann och tog "senaste nytt" lite snabbt.
Nu sitter jag hemma med mamma, lillebror och hans kompis. Jag trodde att han skulle bli jätteglad när jag kom hem, men det första han kläckte ur sig var: "Men neeej, varför är hon hemma för?" Haha!


"god"morgon?



Godmorgon!

Eller om morgonen för min egen del var god vet jag inte riktigt. Klev först upp halv sju med mamma och käkade frukost. Eftersom min natt blev otroligt sen så gick mina ögon i kors och jag kröp ner bredvid min varma lillesyster för att värma mig lite igen :)

Nu är jag äntligen framme i skolan och ska försöka få lite saker gjorda. Tänkte att jag skulle höra av mig till Jehovas vittnen och stämma en date med dom. Nej, jag är inte religiös men jag läser däremot religion i skolan och har som uppgift att kika vad dessa människor sysslar med. Så jag tänkte göra Källström lite glad och starta lite!

Sen hade jag faktiskt tänkt att jag ska ringa en av mina förra låtsassystrar och kika om hon är sugen på att ta en fika eller bara kanske ses en snabbis :) Längesen jag träffade henne nu och vi har ju smsat lite, så jag tänkte får tummen ur och höra av mig.



bilder från helgen!

Här kommer lite bilder från helgen! Kika in vilka jävla pajaser man umgåtts med :D Haha!













Ja ni ser ju vilken idioter! Haha :D


kryssning & hemlighet!



Maten ligger fint i magen & jag kikar Rain man på teve. Just nu mår jag jättebra faktiskt :) Vilket jag har gjort nästan hela veckan. Veckan har varit upp och ner men för det mesta riktigt skön och bra!

Om tretton dagar åker jag på studentkryssningen! Det ska bli riktigt roligt att åka med Marika, vi får se hur mycket det spårar på en skala mellan 1-10! Ungefär 240 tror jag :)

Sen har jag kanske lite planer den första maj, men vad det handlar om tänker jag inte berätta än. Jag berättar det om det blir av :) Annars får det vara min lilla hemlighet! Så håll koll :)

 


hemma i gävle.. tråkigt nog!


Jag & Källström. Inte från i helgen, det kommer kort därifrån snart :)


Hej allihopa!

Nu är vi hemma i halmen igen efter en resa på tre timmar :) Sitter i soffan och slöar med lillesyster just nu, jag är så trött så att ögonen ramlar av snart!
Jag kan berätta allt om veckan senare när jag inte har träningsvärk utan dess like i armarna! Skoterturen igår gör sig påmind kan jag lova. Det känns som om jag bara vill sitta ner, äta mat och prata med pappas familj idag.

Imorgon blir det först skola och efter det ett Ki-boxpass på Friskis med Källström! På kvällen åker jag hem till mammas familj för att kramas med dom! :) Skriver lite senare om jag inte däckar av. 



Tack alla goa för den här veckan! :)


hejhallå!

Måndag: Vi kom till funäs runt halv åtta och åkte direkt till Fakkes kompisar. Vi blev kvar där ett tag och spelade lite guitar hero och sen pallrade vi oss hem till Fakkes stuga. Där bytte vi om lite snabbt och drog sen vidare till Värdshuset och drack lite öl. Träffade mycket roligt folk och det blev en rolig kväll :)

Tisdag: Vi var här hemma hela kvällen. Jens och Martin kom hit och umgicks med oss. Vi åkte sopsäck på kvällen, eller åkte och åkte.. Det gick inte så skitbra inte. Sen hoppade vi från stugtaket några gånger, vilket är sjukt jävla skoj :D Efter lite klantande från min sida, en hel del tjafs så blev det sängläge!

Idag ska vi till Eriksgården tror jag och vara social med lite folk. Helt säkert vad dagen/kvällen bjuder på vet inte, men sånt visar sig. Något som är helt säkert är i alla fall att Fakke är lite halvstörd & att vi älskar att vara här!

funäsdalen idag!

Jag har haft fullt upp hela tiden känns det som, frågan är bara vad jag har gjort?

Sanna & jag hade en jättehärlig kväll i lördags :) Kvällen slutade med att jag följde med Snocke (Källströms storebror) hem till Sikvik. Väl där hemma så låg jag och snackade med Källström i telefon hur länge som helst, hon var ju i Bollnäs och partajade! En riktig dåre det där :b

Nu snart ska vi åka till Gävle Bro där bussen till Funäsdalen går. Våra sex väskor är nu packade, vi är påklädda och fixade så nu är det bara Källströms pappa Matte som fattas :)
Vi kommer hem igen på söndag kväll. Jag får se om jag skriver någonting under veckan, men det tror jag! Så håll utkik ;)

Ha en tokbra lov alla som har det och fortsätt knega på ni som är för gamla för lov ;p

RSS 2.0